• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın
Bugün çok agresif uyandım nedendir acaba kızlarımıda hiç hoş yollamadım canım daha da sıkıldı:kızgın:

Valla gece uyandım saat 2 şu anda. İnşallah dua kapıları açıktır. Rabbim eşine akıl fikir versin merhamet versin sana da sabır . Evlatlarından yüzün gülsün. Bunda da bir hayır var belki daha kolay olacak her şey. Ömür boyu mutsuz olmaktansa bu daha iyi olur belki
Canım allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim. Hayırlısı olur herkes için inşallah. Artık çok üzülmemeye çalışıyorum tek istediğim çocuklarımın sağlıklı hayırlı evlatlar olması. Bir de herkes destek olunca faklı yorumları görünce içim rahatlıyor dualardan sanırım içime huzur geldi çok şükür.

Y Ysmnzgr canım okudum yazdıklarını ve inan ki çok üzüldüm bana bir arkadaşımı hatırlattın ayrıca onu tanıdığımda da benzer sorunları vardı elhamdülillah şimdi daha iyiler. Eşin blöf yapıyor olamaz mı bilmiyorum bazen erkekler kadının burnu sürtsün gibi bir mantıkla yapıyorlar vazı şeyleri. Kararlı ol mesela ağlama çok yanında dik dur ona vazgeçilmez biri olmadığını hissettirsen. Yada ne bileyim giderse nereye gider kaç gün kalır fikrin var mı ne kadar süre durabilir evladını görmeden. Senin onu geri döndüreceğinden emin olduğu için de yapıyor olabilir tabi bu varsayım sen eşini daha iyi tanırsın. Çok da şanslısın elhamdülillah ailen yanında ve arkanda yalnız değilsin
Canım olabilir evet blöfte olabilir yani normalde çocukları olan insanların boşanmasına çok karşı biridir inşallah barışırlar filan der hep. İşte bende burnumu sürtmek istiyorsa çok yanlış zamanda yapıyor bunu aslında bana çok çektirdi içim soğudu bir şey oldu bana da allah yardımcımız olsun. İstanbul’a gider bir kaç günlüğüne orda da evimiz var 2 hafta sonra da en geç döner ama gitmedi Evde kendince iyi davranıyor. Hayırlısı olsun canım ya kendimi iyi hissediyorum çok şükür bugün. Herkese günaydın buarada..

Canım okurken agladim inanirmisin ogluna yavruna cok uzuldum o hali geldi gozumun onune yapmayin cocuklarin yaninda tatlım biŕak gitmek istiyosa gitsinn senin yaninda kalmak istemeyeni zorla tutmaya calisirsan sana eziyetten ve cocuklarinin psikolojilerinin bozulmasindan baska ise yaramaz yasin kac bilmiyorum ama ben bi kere bosandim evet cocuum yoktu ama gencligim gitmisti onunla 11 yillik evlilikti bendim bosanmak isteyen taraf ve sonunda bitti he kotumu olldu hayir hersey cok daha guzel oldu onunla olmaya zorlasaydim kendimi hala tek basima cocuk cocuk diye agliyor olup kendimi yiyip bitirecektim evet bizim de suanda illa problemlerimiz oluyor ama bu boyutta degil elbet senin esinin bence hayatinda biri var seni uzmek istemem ama baska bi durummus gibi gelmiyo yada ailesi iyi fisekliyor ayrilmaniz icin bu iki secenekten baskasi olamaz ama su asamada bi sure ayri kalman senin ve cocuklarinin psikolojisi icin cok cok daha iyi olacak
Canım evet o an gitme dedim. Sonra pişman oldum bende kalsa ne kalmasa ne bundan sonra bende de bir şeyler oldu içimden bir şey koptu şimdi evde mutlu mutlu geziyor bende acıdı bize kaldı havasındayım:)) yine ezilen ben olmuş oldum. Başkası konusunu İnan bilmiyorum hiç öyle bir şüphem olmadı işten eve evden işe biridir. Ha aşık olduysa başkasına bilemem o zaman gitsin zaten durmasın ama aramızda böyle bir konuşma geçmez ama bilir bu konuda ki düşüncemi başkası varsa onunla mutlu olabilir başka bahaneler bulmasına gerek yok Çünkü gerçekten çıkardığı kavga sebepleri komik. Bende düşünmüyor değilim başkası olabileceğini ama günahını da girmek istemiyorum.

Yasak listesinin uzun olduğunu biliyorum da içine nelerin girdiğine bakmadım hiç, tüketmiyorum zaten sevmediğim için. Dünden beri boş bir hapşırma var çok şükür halsizlik falan yok, ya nezle ya yine alerjik bir durum, limonlu çay işimi görür diye düşündüm nezleyse. Salgın var yine sanırım, bayağı gribim diyen var bu ara.
Canım çok geçmiş olsun salgın var canım evet. Bende dün dışarı çıktım bütün arkadaşlar hastaydı. Bir de alerjik misin acaba polen mevsimi tam.

Kızlar ya eşimle şakalaşıyorduk, 20cm kadar uzun benden boyu, yetişmek için birkaç kere zıpladım, eşimi çekiştirdim filan. Biraz efor sarf ettim galiba. Sonra durunca birden ağrı girdi karnıma, sonra kasıklara indi ağrı. Bir de akşam yemeğini çıkarttım, hepten perişan oldum. Yarın kontrolümüz var ama yarın gidince doktora içim rahat eder. Çok korktuk ama ya ağrı girince, iki gülüştük sonrası zehir oldu resmen :skandal:
Canım dikkat et ya 20 cm uzunmuş senden :))) inşallah yoktur ama bir şey bize de haber ver kuzum.

iyi akşamlar hanimlar. bu benim ikinci gebeliğim. Özellikle gebelik sayısı birden fazla olanlara sormak istiyorum. Dünden beri kaburgalarimin alt kismina doğru bir baskı hissediyorum. 12. haftadayim. arada kaburgamin alt kismina bişey dokunuyo; ordan bisey dokunarak geçiyor sanki. Acaba bu bebeğim olabilir mi tecrübeli gebe hanimlar :)
herkese sağlık, sıhhat, huzur diliyorum .
Canım daha bebek o kadar yukarı çıkmaz daha aşağılarda şuan da gezmelere ilerde çıkacak:))

Sorma canım ya, hem de ne ders. Biz çok şakalaşırdık normalde ama bir süreliğine artık bitti sanırım :KK48: Bugün biraz abarttım, eşim gülmekten yerlere yattı bi ara ben de sırtına çıktım akıllı gibi. Çok saçma ve gereksiz hareketler olmuş şimdi yazınca farkına vardım :halay:
Ne güzel kuzum ya :)) sen vur kaç ona ne olsa çok üzerine gelemez :)) yine hiç şakalaşmadan da olmaz:)))

Doğru diyorsun canım ya. Böyle şakalaşmayınca da tadı olmuyor, değil mi:halay:

Tepesinde döndürürdü eşim beni, onları bıraktık tedavi sürecinde çok şükür (gerçi şimdi on kilo daha ağırım, mümkün değil kaldırıp atamaz istese de :-)) bunları da kesmemiz lazım. Daha yok :-) ben böyle diyorum da o şimdi hala dürtüyor, Ali Haydar'ın annesi diyerek, ben çocuğuma o ismi koymam dedikçe üstüme geliyor artık çok geç diye. Neymiş fener forması yaptıracakmış 1 numara Ali Haydar yazdıracakmış. 2-3diye gider bu diyor bir de. Yok artık takım mı kuracağız dedim.
Tam deli ya, şimdi ben ne yapayım :deli:
Aaa sen Ali Haydarın annesi misin:)))

Bende de hem cin hem rus takvimi erkek ama kalp 165 miydi ne o civardaydı hatorlamiyorum tam inş benimkide kız dır cok umutlandim oglumda bilmisti cin takvimide bu tersi cikar umarim
Canım ya benimde hepsi erkek gösteriyor doktorum kalp atışını söylemedi kaç attığını yani. İnşallah sağlıklı kızımız olur.

Haydi bakalım bu anket beni pis gaza getirdi. Randevuma kadar bekleyemeyecegim ben de kendi anketimi yapıyorum.
Bebisimin iki bacagi arasında pipi goren var mı?
Bu bebis kız mı erkek mi? Screenshot_2018-05-02-09-03-33.png

Herkese günaydın kızlar, sinirli uyananada üzgün olana da, agresif olana da ve ben gibi gece 2 de yatmış olana da günaydınlar olsunn:KK68:

1

Hep diyoruz sen kendini düşünmüyorsan, kimse ah yazık ben düşüneyim demez ki, ağrı çekiyorsan sen çekiyorsun, ardından kanaman olacaksa sen korkacaksın, insanlar senin yaşadığın şeyi bilmeyecek bile.
Biraz önce arkadaş aradı yarın sana gelmek istiyorum ama birşey hazırlama söz ver diye, Sipariş verip şunu yap desende yapmam kusura bakma dedim, tamam o zaman geliyorum dedi :)
Şu an bize uygun değil bu performans, Gelmeden önce evi temizle hazırlık yap, gelsinler hizmet et, gitsinler arkasını toparla, yok yani vücut kaldırmıyor.
aynen valla canım ama haklarını yemem mutfağımı bir güzel topladılar, makineyede yerleştirdiler hiç sonradan ağırlık olmadı bana. ve bişey farkettim 5 aylık bebişleri var Allahım eşim kucağından indirmedi görmeniz lazım. herkes diyo yağmur sen bebeği bırakır gidersin babannesinden iyi bakar çocuğa falan diye :süslü:
allah razı olsun canım ya çok güzel yazmışsın o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız. Bir kaç gün çok üzüldüm açıkcası sonra fark ettim tek noktaya bakıyorum ya dedim delirmek mi istiyorsun biraz kendine gel şimdi daha iyiyim allah razı olsun kuzum.
valla canım ne mutlu sana ki ailen arkanda bir dağ gibi. benim arkadaşım daha 22 yaşındayken anne oldu, eşi onu dövdü sövdü ve aldattı (!) kızın babasıda okadar iyidir ki ben hep benim babam olsun isterdim. sonra kız eşini bırakıp dönmek istedi ve babası ne dedi biliyomusun. çocuğunu bırakta gel :KK57: 3 aylık bebeğini bırakıpta döndü ailesine. 2 yılı geçti görmüyo evladını ve başkasıyla evlendi sırf aile baskısından ve şuan bebeği olmuyo. rabbim hepsinin gönlüne merhamet versin. Sanada dayanma gücü kuvveti versin. ne mutlu ki yalnız değilsin ve evlatların var. gün gelir rabbim mükafatını verir herşeyin. ben ne ağla sızla barış diyebilirim ne de ipleri kopar. zamana bırak rabbim hayırlı yolu göstersin inşallah
Bu arada bugün 2li tarama testinin sonucunu gösterdim şükür herşey yolunda saçlarımı boyatabilirmisim:halay:
ahahha gözün aydın canım ikisi içinde :-)
Canım benim dualarım hepinizle Rabbim gönlünüzden geçeni en güzel şekilde versin inşallah
amiinn inşallah canım hepimiz için.

Gunaydın canım! Dolmusta ise gidiyorum ve karnımdaki gazı sıkı sıkı tutuyorum . Ah karnim agriyor sabahtır bu gaz bir çıkarsa pir çıkacak grizu patlaması olacak
:-) rabbim tutmanı nasip etsin, olmazsa koyuver gitsin :-)
Haydi bakalım bu anket beni pis gaza getirdi. Randevuma kadar bekleyemeyecegim ben de kendi anketimi yapıyorum.
Bebisimin iki bacagi arasında pipi goren var mı?
Bu bebis kız mı erkek mi? Eki Görüntüle 2144289
valla bence erkek, orda belirgin bişey var sanki. maşallah:nazar:

Back