• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sorma canım ya, hem de ne ders. Biz çok şakalaşırdık normalde ama bir süreliğine artık bitti sanırım :KK48: Bugün biraz abarttım, eşim gülmekten yerlere yattı bi ara ben de sırtına çıktım akıllı gibi. Çok saçma ve gereksiz hareketler olmuş şimdi yazınca farkına vardım :halay:
Bizdede o sakalasma vardı tedaviye başladıktan sonra dedim son bogusmalarimizi yapalım konuyu kapatalım arada dürtüyor sonra hatırlayıp duruyor:) sanada geçmiş olsun bu son olsun zaten duna kadar progestoron takviyesi aliyosun yaramazlık yok:))

bilmiyorum ki; bişey anlık sıyırıp geçercesine kayıyo sanki. ya da rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir mi acaba?

E5A82D6D-3F6C-4F1E-B4CA-00D65625AA28.jpeg

Aramızda 1 gün varmış. Olabilir bebek yukarı yerleştikçe bağırsakları geriye itiyor o diğer organları derken hissedilebilir.

Son düzenleme:
Bizdede o sakalasma vardı tedaviye başladıktan sonra dedim son bogusmalarimizi yapalım konuyu kapatalım arada dürtüyor sonra hatırlayıp duruyor:) sanada geçmiş olsun bu son olsun zaten duna kadar progestoron takviyesi aliyosun yaramazlık yok:))
Doğru diyorsun canım ya. Böyle şakalaşmayınca da tadı olmuyor, değil mi:halay:

Tepesinde döndürürdü eşim beni, onları bıraktık tedavi sürecinde çok şükür (gerçi şimdi on kilo daha ağırım, mümkün değil kaldırıp atamaz istese de :-)) bunları da kesmemiz lazım. Daha yok :-) ben böyle diyorum da o şimdi hala dürtüyor, Ali Haydar'ın annesi diyerek, ben çocuğuma o ismi koymam dedikçe üstüme geliyor artık çok geç diye. Neymiş fener forması yaptıracakmış 1 numara Ali Haydar yazdıracakmış. 2-3diye gider bu diyor bir de. Yok artık takım mı kuracağız dedim.
Tam deli ya, şimdi ben ne yapayım :deli:

Yasak listesinin uzun olduğunu biliyorum da içine nelerin girdiğine bakmadım hiç, tüketmiyorum zaten sevmediğim için. Dünden beri boş bir hapşırma var çok şükür halsizlik falan yok, ya nezle ya yine alerjik bir durum, limonlu çay işimi görür diye düşündüm nezleyse. Salgın var yine sanırım, bayağı gribim diyen var bu ara.
Çok geçmiş olsun. Ben de hapşırıyorum sürekli ama grip değilim çok şükür bahardan oluyor.

Çok geçmiş olsun. Ben de hapşırıyorum sürekli ama grip değilim çok şükür bahardan oluyor.
Sağol canım. Yarın belli olur herhalde artık, normalde benim böyle hassasiyetlerim yok hatta polendense ilk defa yaşamış olcam ama hamilelikte olabiliyor sanırım, ekstra hassasız.

Canım olur mu öyle şey kalbime ferahlık verdiniz aksine hepiniz. Bana vakit ayırıp yazdınız teşekkür ederim desteğiniz için.
Valla gece uyandım saat 2 şu anda. İnşallah dua kapıları açıktır. Rabbim eşine akıl fikir versin merhamet versin sana da sabır . Evlatlarından yüzün gülsün. Bunda da bir hayır var belki daha kolay olacak her şey. Ömür boyu mutsuz olmaktansa bu daha iyi olur belki

Çok uykum var gözümü açamıyorum ama yatağın içinde oturuyorum, midem o kadar yanıyor ki nefes alamıyorum uzanınca. İlk gebeliğimde de tek sorunum buydu, Allah normal zamanda ülseri olanlara yardım etsin ne zor hastalık. Normalde ilk evrelerde yiyecekler azaltır yanmayı, bu sefer gaviscon bile bana mısın demiyor.
bendede mide yanmasi vardi ama ben diyete basladim 11. Haftamda basladim suan 15. Haftamdayim diyete uydugum muddetce cok rahatim. midemi yakan ne varsa cikardim hayatimdan pek bisey kalmadi geriye ama o yanmayi ve agzina gelen aci sulari cekmekten iyidir. herkesin bünyesi farkli oldugu icin sunu ye bunu yeme diyemem ama sana tavsiyem az cok bilirsin sen kendini mideni yakan seylerin listesini yap cikar hayatndan. En onemlisi gece yataga ac gir doktorumn tavsiyesi

Cinsiyet öğrenenlerde çin takvimi tuttumu acaba merak ettim?:oops:
Bende cin takvimi tutmadi erkek cikiyor ama kizim olcak Allah nasip ederse. Ama sanirim kalp atisi olayi tuttu 159 du benimki. Bir de karnim yusyuvarlak enine genisledi. Erkekte öne dogru sivri olurmus galiba kayinvalidem oyle soyluyor ama bi arkadasin karni sivri onunda kizi olcak doktor o bebegin durusuyla alakali demis.

Aslında bu benim psikolojimi bozuyo eşim zaten hep kilolarından şikayetçiydi acaba diyorum şimdi daha damı itici geliyorum diyorum ya resmen kaçıyo yanaşınca bide yasağımızda yok yani sigara içtiği için koku gelmesin diye benimlede yaymıyo beni bahane ediyo ama zaten sigara içtimi dezenfekte olur misgibi kokar öyle oturur ama bahane çok
Öyle seyler düsünüp kendini üzme bence senden sogusa cocuk yapmazdi öyle düsü. Benim esimde benimle yatmiyor. Gece yanlislikla tekme fln atarim diye korkuyor deli yatarda biraz. Yanasma konusuna gelince en son bebegi yaptik oyle soyleim. benim zaten aklima gelmiyoda esimde korkuyo bisey olursa diye. Bilimsel olarak ne kadar bilsekte bisey olmicagini psikolojik olarak inandiramiyoruz kendimizi. İyi seyler düsün adam belkide sana deger verdigi icin sen rahatsz hissetme diye boyle davraniyodur.

Y Ysmnzgr canım okudum yazdıklarını ve inan ki çok üzüldüm bana bir arkadaşımı hatırlattın ayrıca onu tanıdığımda da benzer sorunları vardı elhamdülillah şimdi daha iyiler. Eşin blöf yapıyor olamaz mı bilmiyorum bazen erkekler kadının burnu sürtsün gibi bir mantıkla yapıyorlar vazı şeyleri. Kararlı ol mesela ağlama çok yanında dik dur ona vazgeçilmez biri olmadığını hissettirsen. Yada ne bileyim giderse nereye gider kaç gün kalır fikrin var mı ne kadar süre durabilir evladını görmeden. Senin onu geri döndüreceğinden emin olduğu için de yapıyor olabilir tabi bu varsayım sen eşini daha iyi tanırsın. Çok da şanslısın elhamdülillah ailen yanında ve arkanda yalnız değilsin

Bende cin takvimi tutmadi erkek cikiyor ama kizim olcak Allah nasip ederse. Ama sanirim kalp atisi olayi tuttu 159 du benimki. Bir de karnim yusyuvarlak enine genisledi. Erkekte öne dogru sivri olurmus galiba kayinvalidem oyle soyluyor ama bi arkadasin karni sivri onunda kizi olcak doktor o bebegin durusuyla alakali demis.
Rus takvimine de baktın mı canım onda ne çıkıyor

baktim baktim oda erkek cikti. Mide bulantisi olmazsa erkektir dedi herkes benim hic olmadi ama kiz hic bisey tutmadi anlicagin. Bi kalp atisi olayi tuttu bi de karin genisligi o kadar
Bende de hem cin hem rus takvimi erkek ama kalp 165 miydi ne o civardaydı hatorlamiyorum tam inş benimkide kız dır cok umutlandim oglumda bilmisti cin takvimide bu tersi cikar umarim

Katılıyorum, isimleri görelim gerçekten.
Bir de şimdi ben totem olsun diye işaretleyeceğim sonra diyelim tahminim yanlış oldu, değiştirebilecek miyim?:KK17:
Oyuncağa döndürmeyeyim anketi?:spor:
Neyse daha 4 kişi öğrenmiş..azıcık bekleyeyim bari. Yapabilirsem.:KK35:
Ya Ben işaretledim ama daha öğrenmedim sadece tahminimi ve doktorun tahminini işaretledim asıl Mayıs sonu öğreneceğim

Cinsiyet öğrenenlerde çin takvimi tuttumu acaba merak ettim?:oops:
Oğlumda tutmuştu, bunda ilk bi baktığım yerde erkek yazıyordu başka bi uygulamada kız yazıyordu. Ama ilk baktığım uygulama kuzenimde tutmadı. Umarım ikinci uygulama doğrudur :)))
Şaka bi yana Alla hayırlısını versin ama insan herşeyden medet umuyor zaman geçtikçe merakta artıyor. Geçen hafta nikah vardı gidemedik bu haftada çoçuğun doğum gunusu var gidemem haftaya haftaiçi giderim artık. Hem biraz daha büyümüş olur sat a göre 14, ultrasona göre 15 felan olcak o gittiğim hafta hayırlısı inşallah:)

Öyle seyler düsünüp kendini üzme bence senden sogusa cocuk yapmazdi öyle düsü. Benim esimde benimle yatmiyor. Gece yanlislikla tekme fln atarim diye korkuyor deli yatarda biraz. Yanasma konusuna gelince en son bebegi yaptik oyle soyleim. benim zaten aklima gelmiyoda esimde korkuyo bisey olursa diye. Bilimsel olarak ne kadar bilsekte bisey olmicagini psikolojik olarak inandiramiyoruz kendimizi. İyi seyler düsün adam belkide sana deger verdigi icin sen rahatsz hissetme diye boyle davraniyodur.
Haklısın galiba o kısmını düşünemedim

Back