• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
585D27E2-CC77-4047-90AB-1046C2953EFB.jpeg
Haydi bakalım bu anket beni pis gaza getirdi. Randevuma kadar bekleyemeyecegim ben de kendi anketimi yapıyorum.
Bebisimin iki bacagi arasında pipi goren var mı?
Bu bebis kız mı erkek mi? Eki Görüntüle 2144289
Bak canım biraz büyüttüm bebişin kusura bakmasın artık:oops:
Üstten geçen sanki kordon alttakide çıkıntı pipi sanki

Herkese günaydın kızlar, sinirli uyananada üzgün olana da, agresif olana da ve ben gibi gece 2 de yatmış olana da günaydınlar olsunn:KK68:

aynen valla canım ama haklarını yemem mutfağımı bir güzel topladılar, makineyede yerleştirdiler hiç sonradan ağırlık olmadı bana. ve bişey farkettim 5 aylık bebişleri var Allahım eşim kucağından indirmedi görmeniz lazım. herkes diyo yağmur sen bebeği bırakır gidersin babannesinden iyi bakar çocuğa falan diye :süslü:

valla canım ne mutlu sana ki ailen arkanda bir dağ gibi. benim arkadaşım daha 22 yaşındayken anne oldu, eşi onu dövdü sövdü ve aldattı (!) kızın babasıda okadar iyidir ki ben hep benim babam olsun isterdim. sonra kız eşini bırakıp dönmek istedi ve babası ne dedi biliyomusun. çocuğunu bırakta gel :KK57: 3 aylık bebeğini bırakıpta döndü ailesine. 2 yılı geçti görmüyo evladını ve başkasıyla evlendi sırf aile baskısından ve şuan bebeği olmuyo. rabbim hepsinin gönlüne merhamet versin. Sanada dayanma gücü kuvveti versin. ne mutlu ki yalnız değilsin ve evlatların var. gün gelir rabbim mükafatını verir herşeyin. ben ne ağla sızla barış diyebilirim ne de ipleri kopar. zamana bırak rabbim hayırlı yolu göstersin inşallah

ahahha gözün aydın canım ikisi içinde :-)

amiinn inşallah canım hepimiz için.

:-) rabbim tutmanı nasip etsin, olmazsa koyuver gitsin :-)

valla bence erkek, orda belirgin bişey var sanki. maşallah:nazar:
Evet canım ya neler var allah korusun ailem çok destek aksine kendini ezdirme sen annesin diyorlar. Sen onun annesi gibi çekmek zorunda değilsin diyorlar. Babası da çok hıysuz bir adam. allah arkadaşına sabır versin gerçekten çok zor inşallah evladına kavuşur günün birinde. Çok üzüldüm onun içinde. Canım işte gitmesini istemedim o an ama bundan sonra da kendisi bilir ne diyebilirim ki sonuçta gitmek istiyorsa eninde sonunda gidecek belki daha iyi olur bizim için hayırlısı olsun zaman her şeyi gösterecek.

Evet canım ya neler var allah korusun ailem çok destek aksine kendini ezdirme sen annesin diyorlar. Sen onun annesi gibi çekmek zorunda değilsin diyorlar. Babası da çok hıysuz bir adam. allah arkadaşına sabır versin gerçekten çok zor inşallah evladına kavuşur günün birinde. Çok üzüldüm onun içinde. Canım işte gitmesini istemedim o an ama bundan sonra da kendisi bilir ne diyebilirim ki sonuçta gitmek istiyorsa eninde sonunda gidecek belki daha iyi olur bizim için hayırlısı olsun zaman her şeyi gösterecek.
Canım hamilelikte ve lohusalıkta önemli kararlar alma ,zamana bırak bence.azcık bile olsa sevgi kırıntısı varsa eşine karşı biraz daha ılımlı olmaya çalış.hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim.

Amin canım ama o sayfa çok zor yani çok değişik biri hiç vicdan yok bana karşı öyle çocuğuna karşı çok iyi bir baba ama bunu görmezden gelemem bana karşı çok ama çok kötü ne kadar dayanırım bilmiyorum. Annemle konuştuk bugün Doğuma kadar sabret kızım Doğumdan bakıcaz çaresine artık üzülme dediler babamda 10 tane çocukla gelsin başımın üstünde yerleri var demiş yani onlarda Bıktı artık. Herkes bıktı.
Vicdansiz biri olsa cocuklarina da oyle davranirdi sadece sana karsiysa icindeki bazi seyler sönmüs olabilir canim hic bosanmayi blöf olarak kullanmayi denedinmi? Belki yeniden düzelir. Erkekleri arada bir psikolojik olarak tokatlamak gerekiyor. Bebeginizin yuzu suyu hurmetine insallah hersey tersine donerde duzelirsniz. Benim kucuklugumde annemle babam surekli bosanma halinde olduklari icin ben yaziyim dedim. Bizmkiler bosanmadi hos ama bizimde psikolojmz bozuldu

Canım hamilelikte ve lohusalıkta önemli kararlar alma ,zamana bırak bence.azcık bile olsa sevgi kırıntısı varsa eşine karşı biraz daha ılımlı olmaya çalış.hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim.
Canım zamana bıraktım Şuan bir şey hissetmiyorum ona karşı :(

tabiki istemezsin çünkü birikimler var, emeklerin var, sonuçta sevmişsin zamanında sevgin var. evet gerçekten zor bi durum, yapabilceğimiz en iyi şey sabır edip birbirimize dua etmek. dualarımdasın unutma :KK36: rabbim sana ve meleklerine hayırlısını göstersin inşallah Amin..

Vicdansiz biri olsa cocuklarina da oyle davranirdi sadece sana karsiysa icindeki bazi seyler sönmüs olabilir canim hic bosanmayi blöf olarak kullanmayi denedinmi? Belki yeniden düzelir. Erkekleri arada bir psikolojik olarak tokatlamak gerekiyor. Bebeginizin yuzu suyu hurmetine insallah hersey tersine donerde duzelirsniz. Benim kucuklugumde annemle babam surekli bosanma halinde olduklari icin ben yaziyim dedim. Bizmkiler bosanmadi hos ama bizimde psikolojmz bozuldu
Anne babasına karşı da bana davrandığı gibi.. çocuğuna karşı çok iyi çok seviyor gerçekten iyi bir baba ilgili:) inşallah düzelir ama düzelmezse de böyle bir ortamda kalmayı düşünmüyorum. Çocuklar için kendim için doğru olana şu dönem geçsin bakıcam. Denemedim blöf olarak yapmadım hiç yaparsam gerçekten yapıcam :) dilekçeyi ciddi vericem dönüşü olmayacak.ama zamanı gelince tabi.

Canım zamana bıraktım Şuan bir şey hissetmiyorum ona karşı :KK43:
En güzeli zamana birakmak zaten sen suan ne yasiyosan bebegin hissediyo. Gecen bi yerde okudum anneleri uzgun olan bebeklerin hareketleri daha yavas oluyomus anne mutluyken daha kipir kipir oluyolarmis. Kalp atis hizini bile etkiliyomus bizim psikolojik gel gitlerimiz bunu düsn sadece.

tabiki istemezsin çünkü birikimler var, emeklerin var, sonuçta sevmişsin zamanında sevgin var. evet gerçekten zor bi durum, yapabilceğimiz en iyi şey sabır edip birbirimize dua etmek. dualarımdasın unutma :KK36: rabbim sana ve meleklerine hayırlısını göstersin inşallah Amin..
Amin canım allah razı olsun sağol. İşte bende bu yüzden acele karar vermek istemiyorum sonra pişman olacağım kararlar vermekten korusun allah beni.

Aaa sen Ali Haydarın annesi misin:)))
Çok teşekkür ederim canım, güzel yorumların için.. :KK200:
Ben istemiyorum Haydar ismini ama eşim hayalim, çok istiyorum diyip duruyor canım. İşliyor resmen. Benim de aklımı çelmeye başladı sanki, başına Ali gelince yine Ali derim ben diye düşünmeye başladım. Daha cinsiyeti bile belli değil ama şimdiden erkek olursa ismi belli, sen de kız ismi düşün diyor :KK48:

Bu arada doktordan çıktık, sancılar kist küçülüyor diyeymiş, elhamdulillah. 6,5cmden 2cme düşmüş. Doktor olumlu görünüyor dedi. Progestana tam gaz devam. Çok şükür içim çok rahatladı.. :KK36:

Son düzenleme:
Amin canım allah razı olsun sağol. İşte bende bu yüzden acele karar vermek istemiyorum sonra pişman olacağım kararlar vermekten korusun allah beni.
amin canım amin, inşallah
Ben istemiyorum Haydar ismini ama eşim hayalim, çok istiyorum diyip duruyor canım. İşliyor resmen. Benim de aklımı çelmeye başladı sanki, başına Ali gelince yine Ali derim ben diye düşünmeye başladım. Daha cinsiyeti bile belli değil ama şimdiden erkek olursa ismi belli, sen de kız ismi düşün diyor :KK48:

Bu arada doktordan çıktık, sancılar kist küçülüyor diyeymiş, elhamdulillah. 6,5cmden 2cme düşmüş. Doktor olumlu görünüyor dedi. Progestana tam gaz devam. Çok şükür içim çok rahatladı.. :KK36:
oh maşallah maşallah, müstakbel Ali Haydar iyiymiş :KK48: ne güzel inşallah biter gider kistlerin.
gözün aydın :KK68:

bendede mide yanmasi vardi ama ben diyete basladim 11. Haftamda basladim suan 15. Haftamdayim diyete uydugum muddetce cok rahatim. midemi yakan ne varsa cikardim hayatimdan pek bisey kalmadi geriye ama o yanmayi ve agzina gelen aci sulari cekmekten iyidir. herkesin bünyesi farkli oldugu icin sunu ye bunu yeme diyemem ama sana tavsiyem az cok bilirsin sen kendini mideni yakan seylerin listesini yap cikar hayatndan. En onemlisi gece yataga ac gir doktorumn tavsiyesi
Bende başlarım diyete de çok ağır beslenmiyorum, tatlı yakıyor sanırım bir süre uzak durayım bakayım o muymuş.

Canım çok geçmiş olsun salgın var canım evet. Bende dün dışarı çıktım bütün arkadaşlar hastaydı. Bir de alerjik misin acaba polen mevsimi tam.
Çok teşekkür ederim. Ağrım falan olmayınca ben de alerji olabilir dedim ama uyandığımda boğazım burnum doluydu, nezle sanırım. O kadar alışmışım ki gribin süründürmelerine, resmen şu yaşadığım şeyi algılayamadım :)

Günaydın hatunlar. Doktorun verdiği ilaçları yatmadan içeyim dedim. Sabah bi uyandım nasıl bir mide bulanması, ölücem dedim. Balık yağı veya demir ilacı bende bulantı yapıyo. Napıcam ben. İlaç faydalı diyede inatla içiyorum:((

aynen valla canım ama haklarını yemem mutfağımı bir güzel topladılar, makineyede yerleştirdiler hiç sonradan ağırlık olmadı bana. ve bişey farkettim 5 aylık bebişleri var Allahım eşim kucağından indirmedi görmeniz lazım. herkes diyo yağmur sen bebeği bırakır gidersin babannesinden iyi bakar çocuğa falan diye :süslü:
ahahha gözün aydın canım ikisi içinde :-)

:-) :nazar:
İyi hadi çok sevindim kazasız belasız atlatmana. İnşallah çok iyi bir baba olur, şu an çevremdeki herkesten eşleriyle ilgili şikayet duyuyorum çocukla ilgilenmiyor, telefona gömülüyor diye, korkmuyor değilim ama sanki benimki de ilgili olır diye düşünüyorum. Üzücü ya inşallah bizimkiler öyle olmazlar.

Çok teşekkür ederim canım, güzel yorumların için.. :KK200:

Çok ciddi bişi söyleyeyim mi, bence Ali Haydar ismi gayet güzel. Çok heybetli bir isim. Ben olsam koyardım çocuğuma. Ama istemezsen sırf Ali isminide kullanabilirsin dediğin gibi. Ama isim kesinlikle kötü değil.

İyi hadi çok sevindim kazasız belasız atlatmana. İnşallah çok iyi bir baba olur, şu an çevremdeki herkesten eşleriyle ilgili şikayet duyuyorum çocukla ilgilenmiyor, telefona gömülüyor diye, korkmuyor değilim ama sanki benimki de ilgili olır diye düşünüyorum. Üzücü ya inşallah bizimkiler öyle olmazlar.
Evet canım benimkide öyle olur gibi geliyo, ama dün azda olsa baktım ağlatmadan bakabiliyo çocuğa oradan oraya gezdiriyo, güldürüyo falan. hiç olmazsa en uç noktada bu kadar baksa yeter :-) hatta bi ara ağlamasın diye dolaştırırken burcu burcu terlediğini farkettik :-) belim ağırıyo diye bazen çayları bile o servis yaptı sağolsun :KK57: :nazar:

Back