Aynen öle ozeldekiler gibi olmuyor tabiBENDE GİTMİŞTİM RAPOR ALMAK İÇİN AMA KALP ATISINI DUYMAK İSTEDİM CİHAZIMIZ BOZUK SES DISARI CIKMIYOR DEDİ UTRASYON KAGIDIDA VERMİYOLARMIS BİR DAHA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öle ozeldekiler gibi olmuyor tabiBENDE GİTMİŞTİM RAPOR ALMAK İÇİN AMA KALP ATISINI DUYMAK İSTEDİM CİHAZIMIZ BOZUK SES DISARI CIKMIYOR DEDİ UTRASYON KAGIDIDA VERMİYOLARMIS BİR DAHA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
Ins canım hayirlisiyla atlatirsin birazcik yoruluyosun ama onun mutlulugu yetiyor insanaOlsun olsun eline sağlık canım kimse takdir etmesede onun gururu yetiyor insana :)))
Kurabiyeyi yiyen yok bizde canım ama muffin felan yaparım hazır kutu alıyorum 15 dk pişiyor fırında :) makarna salatası patates salatası felan yapayım diyorum akşamdan ya da sabah erken :) bizde alnımızın akıyla atlatırız inşallah:)))
Cok uzulerek okudum duamdasiniz dilerim akli basina gelsin yuvaniz dağılmasınCanım Doğumdan sonra da ben boşanmak istiyorum dediğinde kabul edicem. Böylesi daha iyi. Hamile halimle merhamet etmediyse hiçbir zaman etmez her geçen gün daha kötü oluyor.
Evet gördüm ve hemen işaretledim çok şükür çok :)) içim içime sığmıyor bu cinsiyet ögrenme ne güzel bişeymis şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum :))) hamdolsun
Aşk olsun ama yaaaBen daha öğrenemedim, taa 29 Mayıs'ta randevum.. O zamana kadar "Ay daha öğrenemedim, sabırsızlıkla bekliyorum " seçeneği koysaydınız....
Resmen gıpta ettim şimdi. Hatta testi cevaplamaya aşerdim![]()
Bir heves gittim tıkladım kim o cinsiyettekiler diye gizlemişsinHer anı ayrı bir macera gerçekten :) ismi hazır miydi minik prensin?
İnşallah biz de güzel haberleri alırız canım :) sen şimdiden totem olarak işaretle çok canın çektiyse kıyamam![]()
Bir heves gittim tıkladım kim o cinsiyettekiler diye gizlemişsinZaten kendimizinkileri merak ediyoruz bir de işaretleyenler eklendi merakımıza
![]()
Ya aslinda ben yapamadım mune abla yaptı anketi![]()
Canım olur mu öyle şey kalbime ferahlık verdiniz aksine hepiniz. Bana vakit ayırıp yazdınız teşekkür ederim desteğiniz için.Evet adaşım, sen nasıl bilirsen, istersen öyle yap. Ama sen istediğin için yap. Karnındaki yavrun da eteğindeki de senin iyi olmana muhtaç. Her manada iyi olmana...
Bundaki hayırı biz yine göremiyoruz, kuluz. Allah sana sabır versin, yavrunu hayırlısıyla kucağına al, hayırlı insaflı vicdalı evlatlar olsunlar sana. Huzuru tez zamanda bulursun inşallah.
Elbette kaldıramayacağın yük değilmiş ki yaşıyorsun. Ben uzaktan gazel okuyorum, ama üzüldüm inan, kalbine ağırlık verdiysem de bağışla, affet.
Amin canım ya inşallah hayırlısı olur.Canım biraz önce okuyabildim bütün yazdıklarını.. Üzüldüm gerçekten ama olan ile ölene care yok eğer yazılmışsa kaderimize bunu bi şekilde yaşıyoruz ve hepimizin sınavı başka kimi eş kimi evlat kimi anne baba yada vs işte.. Ama bi şekilde yaşıyoruz ve sonunda ölüyoruz.. Doğanın kanunu bu.. Yanlız ve yanlız senin tek düşüneceğin şeyler kendin ve çocukların gerisini düşünme çünkü hayat kısa ve bi şekilde geçiyor önemli olan nasıl geçtiği buda senin elinde Allah yardımcın olsun hakkında neyse hayırlısı o olsun inşallah
Allah razı olsun canım inşallah toparlar kafasını ne diyeyim..Cok uzulerek okudum duamdasiniz dilerim akli basina gelsin yuvaniz dağılmasın
Mune abla hamilelerin meraktan çatlamasına kıyamaz ya, abla anketi görebileceğimiz şekilde açar mısın?
İlk sayfadan takip ederiz artık, sağol ablacımHayatım görünürlüğü anketi ilk açarken yapabiliyoruz, sonradan düzeltemiyoruz![]()
Her anı ayrı bir macera gerçekten :) ismi hazır miydi minik prensin?
İnşallah biz de güzel haberleri alırız canım :) sen şimdiden totem olarak işaretle çok canın çektiyse kıyamam![]()
Katılıyorum, isimleri görelim gerçekten.Bir heves gittim tıkladım kim o cinsiyettekiler diye gizlemişsinZaten kendimizinkileri merak ediyoruz bir de işaretleyenler eklendi merakımıza
![]()
Canım çok sevindim cinsiyetini öğrenmişsin oğlan geliyormuş :)) sağlıkla doğsun inşallah :)I
Inşallah canım benim hepimizinki inşallah çok teşekkür ederim :)
Canım sen erkek olursa ya da kız olursa diye düşündün mü? Ya kız olursa Yaren Su Defne Doğa hangisi güzel yaKatılıyorum, isimleri görelim gerçekten.
Bir de şimdi ben totem olsun diye işaretleyeceğim sonra diyelim tahminim yanlış oldu, değiştirebilecek miyim?
Oyuncağa döndürmeyeyim anketi?
Neyse daha 4 kişi öğrenmiş..azıcık bekleyeyim bari. Yapabilirsem.![]()
Katılıyorum, isimleri görelim gerçekten.
Bir de şimdi ben totem olsun diye işaretleyeceğim sonra diyelim tahminim yanlış oldu, değiştirebilecek miyim?
Oyuncağa döndürmeyeyim anketi?
Neyse daha 4 kişi öğrenmiş..azıcık bekleyeyim bari. Yapabilirsem.![]()
Kullandığınız oyu değiştirebiliyorsunuz, görünmeyen tek şey kimin hangi seçeneği işaretlediği.Eylumt baksın değiştir butonu var mı ona göre yaparsın :) Anket değişmiyormuş, ilk sayfadan bakarız artık. Kontrolün ne zaman öğrenirsin sen de artık.
Ben adaçayı hariç bir çok bitki çayını içiyorum günde 2 kez. Sallama çay olarak. En çok da zencefil limon kabuklu çay içiyorum.Bende dünden beri öyleyim, birçok bitki yasak, sadece limonlu çay içiyorum. İlaçlar zaten yasak uyuyup dinleneceksin pek alternatifin yok.
Anket için çok teşekkür ederiz Mune ablacığımKullandığınız oyu değiştirebiliyorsunuz, görünmeyen tek şey kimin hangi seçeneği işaretlediği.
Evet canım yağız olacak inşallah :))Her anı ayrı bir macera gerçekten :) ismi hazır miydi minik prensin?