2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok ya

Yok ya niye insin. Rabbimin emri. Hayırlı sağlıklı olsun en önemlisi o. Bizim elimizde bişey yokki.

Saka ediyorum canim. Hepsinin yeri ayrı elbette insan her iki duyguyu da yaşamak istiyor istemez yoksa kız evlat gibisi var mı ya 3 tanesini bile iyi yetiştirsen cennetliksin inşallah

Nasıl kıza benzettiniz marak ettim valla. Mesala kese şekli mi yoksa bebeğin yatış sekli mi?

Yatış şekline göre dedim ama dediğim gibi uzman değilim.

Hım anladim. Bende dün aldım kizlarimin ulturason resimleriyle karşılaştırdim bu farklı görünüyordu. Bide hamileligim diğerlerinden çok farklıydı mesela diğerlerinde hiç bulantım ve kusmam olmamıştı ama bunda baya oldu. Çok kötü geçti 3 ay. Amaaann yine de hayırlısı. Hepsi can sonuçta

Nasıl kıza benzettiniz marak ettim valla. Mesala kese şekli mi yoksa bebeğin yatış sekli mi?

Benimki de hissiyat canım yoksa uzman değilim ben de :) nub dedikleri pozisyon itibariyle pek görünmemis ama yine de düz duruyor gibi gördüm biraz da ondan kız dedim. Gerçi benim oğlumun da nubu düzdü yine de erkek oldu

Benimkide baya sarsi dik duruo sapsik yatay durmasi gerekirmis anasi gibi hep dikine olacaksa demek

Tabi canım, Rabbim gönlüne göre nasip etsin.

Hayırlısı canim

Yok ya

Yok ya niye insin. Rabbimin emri. Hayırlı sağlıklı olsun en önemlisi o. Bizim elimizde bişey yokki.
Canim sen kac yasindasin bide 4 unude normal mi dogurdun. Igde bi blogger ana var 5 kiz kardesler gorunce cok ozenmistim onlara hayatta kimseye ihtiyaclari yok die ama erkek olursa da guzel. Olur yani tadmis olursun

Canim sen kac yasindasin bide 4 unude normal mi dogurdun. Igde bi blogger ana var 5 kiz kardesler gorunce cok ozenmistim onlara hayatta kimseye ihtiyaclari yok die ama erkek olursa da guzel. Olur yani tadmis olursun

26 yaşındayım. Çok şükür hepsi normal dogum oldu. Aynen bende sırf bu erkek çocuk hevesi geçsin istiyorum. Hani olsa bi rahatlasak gibisinden yoksa hepsi can farkeden bişey yok. Heves iste

26 yaşındayım. Çok şükür hepsi normal dogum oldu. Aynen bende sırf bu erkek çocuk hevesi geçsin istiyorum. Hani olsa bi rahatlasak gibisinden yoksa hepsi can farkeden bişey yok. Heves iste
Canım maşallah sana ya hepsine tek başına yardım almadan mı baktın?

Masallah sana yasinda kucukmus gercekten allah kolaylik versin. Tabi onemli olan saglikli olmalari ama insanin da gonlu bir taraftan gecio yani. Insallah gonlune gore saglikli hayirli evlat olur canim. Benim 2.ciyi gozum 4 sene sonra anca yedi masllah sana kirkbinkere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…