- 7 Nisan 2016
- 1.408
- 1.392
- 83
- 34
Inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun çıktım sevinçten ağladım çok güzel bir duygu çok şükürgözün aydın canım çok sevindim inşallah banada nasip olur bu haberi almak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun çıktım sevinçten ağladım çok güzel bir duygu çok şükürgözün aydın canım çok sevindim inşallah banada nasip olur bu haberi almak
Inşallah canım benim cümlemizin ki çok şükürGözün aydın canım, Önce Allah'a hayırlı kul, devletine hayırlı Vatandaş size de hayırlı evlat olsun İnşallah![]()
Kızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başınapinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
Ankette mi açsan müsaitsen? Yavaş yavaş öğrenir herkes :)Hayırli olsun canım listeye ekleyeyim mi erkek diye :)
Ankette mi açsan müsaitsen? Yavaş yavaş öğrenir herkes :)
Düzenle kısmında çıkmıyorsa @LisabellaAnkete baktım da bulamadım acaba onu da kazen abi mi ekliyor?
Hayatım konu sahibesi olarak siz açabiliyorsunuz anketi, konunun sağ üst köşesinde "Makale Araçları" yazar, ona tıklarsanız anket ekle özelliği çıkacak, ona basın anketi ekleyin, soru ve şıklar konusunda sorun yaşarsanız bana özelden yazın, soru şu olacak, şıklar bu olacak diye düzenleme yapmanıza yardımcı olurum.Ankete baktım da bulamadım acaba onu da kazen abi mi ekliyor?
Canım benim doktorum 12. haftaya kadar büyük ihtimalle kullanacağız dedi ama keserken yavaş yavaş mı kesecek yoksa pat diye mi kesecek onu bilmiyorum. Eğer ulaşabiliyorsan telefonla veya maille doktoruna sor istersen, kafana göre kesmek tehlikeli olabilir. Ya da 12.haftadan önceyse kontrolün gittiğinde sorarsın.Kızlar progestani kaç haftaya kadar kullanıyoruz bugün kontrolde unuttum sormayı Dr. Bişey demedi kullanmamizin bir zararı varmı
Inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun çıktım sevinçten ağladım çok güzel bir duygu çok şükür
dikkat et kendine canım, yat dinlen güzelce benim gibi rapor aldım ev temizliyim demeDoktordan geldim kızlar 10 gün rapor verdi dinlen dedi kanama alanı küçülmüş ,çok şükür bebek iyi.cinsiyet söylemedi, 2 li test için erken dedi,iki hafta sonraya gün verdi.hayırlısı bakalım.
çok mantıklı fikir bi öpeyim seniAnneler gününde bebek ürünlerinde indirim olur, cinsiyet öğrenen de çok az ama cinsiyet gerektirmeyen temel şeyler alınabilir aslında.
ahahah gözün aydın canımm, inşallah istediğin gibi minnoş bir kız getirirsin dünyayaMerhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi ilk defa bebege benzer bisi gorduk sonunda. Ellerini ayaklarini gorduk. Kipir kipir hic durmuyordu. Zor olcum yapti doktor. 1.2 olctu ense kalinligi nazal kemigi de var dedi. Gorduk beraber. Onun disinda pozisyonu cok uygun olmamakla beraber bi an kiza benzettim dedi. Gel agzini opeyim doktorcum diyecektim. Haftaya sonuclarimiz cikacak bakalim.
benimkide video çekeyim diyene kadar kıpır kıpır, telefonu elime alınca hiç kıpırdamamıştı. doktor da cihazla vura vura oynatmıştıBizim doktorun bi karnıma tekme atmadığı karnıma çıkıp zıplamadığı kaldı kımıldamıyor diye ölçemedigittim 5-10 dk sonra tekrar geldim öyle baktı geçen ayda öyle olmuştu kımıldamıyor dedi aman uyuşuk bi cocukmu geliyor ne
haftaya sonuç göstermeye gitcem özele ve cinsiyet sorcam ama bu gidişle göstermez bence saklar kendini :)))
Kızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başınapinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
Buda benim bebeğim. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini. Ramazan ayından önce kontrole gidecem ogrenirim o zaman inşallah.
Kız gibi geldi banaBuda benim bebeğim. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini. Ramazan ayından önce kontrole gidecem ogrenirim o zaman inşallah.
bu aralar afedersiniz benimde sol popocuğumun ortası çok ağırıyo bazen eğilemiyorum yürüyemiyorum bile. ama bugün o ağrı belime geçti dünden beri belim ağrıyorGüzel haber alan herkesi tebrik ediyorum, darısı benim gibi bekleyenlerin başına:) mide bulantısı 12.haftada azaldı benim. Araa sıra oluyor bebeğim sağlıklı olsun da ben razıyım. Leğen kemiğinin oralarda hafif hafif ağrı başladı internette okudum normalmis rahim yukarı çıktığı için. 12+5 de yani haftaya salı kontrolum var inşallah güzel haberlerle döneriz. Riskli bir gebelik geçirdiğim için genelde evde dinlenerek geçirdim günlerimi. Ye iç yat yani:) misafir ağırlayan, doğum günü partileri yapanları tebrik ediyorum. Muthissiniz kızlar Birazayakta kalan agrim oluyorr çünkü.
Kız gibi geldi bana
Gelsin anam gelsin. 5. Kizda gelsin. Ne yapak![]()
Her şeyi hazırdır ablalardan kalan zatenben de kız diyecektim ama yüreğine inmesin diye demedim
![]()
Mümkün olduğunca dinlenmek lazım. Her şey minnoşlarimiz içinbu aralar afedersiniz benimde sol popocuğumun ortası çok ağırıyo bazen eğilemiyorum yürüyemiyorum bile. ama bugün o ağrı belime geçti dünden beri belim ağrıyor![]()