2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başına pinkstrap pinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))

Hayırli olsun canım listeye ekleyeyim mi erkek diye :)

Kızlar progestani kaç haftaya kadar kullanıyoruz bugün kontrolde unuttum sormayı Dr. Bişey demedi kullanmamizin bir zararı varmı

Ankete baktım da bulamadım acaba onu da kazen abi mi ekliyor?
Hayatım konu sahibesi olarak siz açabiliyorsunuz anketi, konunun sağ üst köşesinde "Makale Araçları" yazar, ona tıklarsanız anket ekle özelliği çıkacak, ona basın anketi ekleyin, soru ve şıklar konusunda sorun yaşarsanız bana özelden yazın, soru şu olacak, şıklar bu olacak diye düzenleme yapmanıza yardımcı olurum.

Kızlar progestani kaç haftaya kadar kullanıyoruz bugün kontrolde unuttum sormayı Dr. Bişey demedi kullanmamizin bir zararı varmı
Canım benim doktorum 12. haftaya kadar büyük ihtimalle kullanacağız dedi ama keserken yavaş yavaş mı kesecek yoksa pat diye mi kesecek onu bilmiyorum. Eğer ulaşabiliyorsan telefonla veya maille doktoruna sor istersen, kafana göre kesmek tehlikeli olabilir. Ya da 12.haftadan önceyse kontrolün gittiğinde sorarsın.

IMG-20180505-WA0007.jpeg

Doktordan geldim kızlar 10 gün rapor verdi dinlen dedi kanama alanı küçülmüş ,çok şükür bebek iyi.cinsiyet söylemedi, 2 li test için erken dedi,iki hafta sonraya gün verdi.hayırlısı bakalım.
dikkat et kendine canım, yat dinlen güzelce benim gibi rapor aldım ev temizliyim deme :-)
Anneler gününde bebek ürünlerinde indirim olur, cinsiyet öğrenen de çok az ama cinsiyet gerektirmeyen temel şeyler alınabilir aslında.
çok mantıklı fikir bi öpeyim seni :KK19: :-)
Merhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi ilk defa bebege benzer bisi gorduk sonunda. Ellerini ayaklarini gorduk. Kipir kipir hic durmuyordu. Zor olcum yapti doktor. 1.2 olctu ense kalinligi nazal kemigi de var dedi. Gorduk beraber. Onun disinda pozisyonu cok uygun olmamakla beraber bi an kiza benzettim dedi. Gel agzini opeyim doktorcum diyecektim. Haftaya sonuclarimiz cikacak bakalim.
ahahah gözün aydın canımm, inşallah istediğin gibi minnoş bir kız getirirsin dünyaya :dua:
Bizim doktorun bi karnıma tekme atmadığı karnıma çıkıp zıplamadığı kaldı kımıldamıyor diye ölçemedi :KK70: gittim 5-10 dk sonra tekrar geldim öyle baktı geçen ayda öyle olmuştu kımıldamıyor dedi aman uyuşuk bi cocukmu geliyor ne :KK70: haftaya sonuç göstermeye gitcem özele ve cinsiyet sorcam ama bu gidişle göstermez bence saklar kendini :)))
benimkide video çekeyim diyene kadar kıpır kıpır, telefonu elime alınca hiç kıpırdamamıştı. doktor da cihazla vura vura oynatmıştı :-)
Kızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başına pinkstrap pinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
kikoleyim kikoleyim le bana da dua ett, rabbim bizede o mutluluğu yaşatsın inşallahh :KK36:

hoş ben bu aralar erkek sevdasından vazgeçtim galiba, eşimede söyledim :KK23: yada kendimi kız olabilme ihtimaline alıştırmaya çalışıyorumdur bilemedim o_O

Güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum, darısı benim gibi bekleyenlerin başına:) mide bulantısı 12.haftada azaldı benim. Araa sıra oluyor bebeğim sağlıklı olsun da ben razıyım. Leğen kemiğinin oralarda hafif hafif ağrı başladı internette okudum normalmis rahim yukarı çıktığı için. 12+5 de yani haftaya salı kontrolum var inşallah güzel haberlerle döneriz. Riskli bir gebelik geçirdiğim için genelde evde dinlenerek geçirdim günlerimi. Ye iç yat yani:) misafir ağırlayan, doğum günü partileri yapanları tebrik ediyorum. Muthissiniz kızlar Biraz:KK49::KK73: ayakta kalan agrim oluyorr çünkü.

Güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum, darısı benim gibi bekleyenlerin başına:) mide bulantısı 12.haftada azaldı benim. Araa sıra oluyor bebeğim sağlıklı olsun da ben razıyım. Leğen kemiğinin oralarda hafif hafif ağrı başladı internette okudum normalmis rahim yukarı çıktığı için. 12+5 de yani haftaya salı kontrolum var inşallah güzel haberlerle döneriz. Riskli bir gebelik geçirdiğim için genelde evde dinlenerek geçirdim günlerimi. Ye iç yat yani:) misafir ağırlayan, doğum günü partileri yapanları tebrik ediyorum. Muthissiniz kızlar Biraz:KK49::KK73: ayakta kalan agrim oluyorr çünkü.
bu aralar afedersiniz benimde sol popocuğumun ortası çok ağırıyo bazen eğilemiyorum yürüyemiyorum bile. ama bugün o ağrı belime geçti dünden beri belim ağrıyor :KK12:

Back