Bizden 3 gün öndesiniz, benim doktorum cuma yapalım dedi testi. O yüzden merak ettim gelişimini. Ama doktorun iyi diyormuş iyi demek ki. Belki benim ki cuma bakıp erken bulacaktır.Bu sefer vermedi bak ben de unuttum .
Anneler gününde bebek ürünlerinde indirim olur, cinsiyet öğrenen de çok az ama cinsiyet gerektirmeyen temel şeyler alınabilir aslında.valla işin şakası tabi canım gece Salih uyanınca alıp ayağında sallaması her türlü hediyeden daha kıymetli şuan benim için
Ya aslında 12.hafta normal test için bu doktor bebek biraz büyüsün diyor hem 2li için hem cinsiyet için.Bizden 3 gün öndesiniz, benim doktorum cuma yapalım dedi testi. O yüzden merak ettim gelişimini. Ama doktorun iyi diyormuş iyi demek ki. Belki benim ki cuma bakıp erken bulacaktır.
Tam 12 de olmuyor, 11+6 olacak. Gerçi bu doktorun yapacağı ölçüm çok önemli değil aslında, 12. Hafta perinatoloğa randevu alcam zaten.Ya aslında 12.hafta normal test için bu doktor bebek biraz büyüsün diyor hem 2li için hem cinsiyet için.
Anneler gününde bebek ürünlerinde indirim olur, cinsiyet öğrenen de çok az ama cinsiyet gerektirmeyen temek şeyler alınabilir aslında.
Çenemize kuvvetOlabilir evet canım hem hediye ise yaramis olur :)
Bu arada 1000 sayfayı devirmisiz maşallah bize :) bebisler doğunca 3binlerde oluruz bu hızla
Gözün aydın :)Merhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi ilk defa bebege benzer bisi gorduk sonunda. Ellerini ayaklarini gorduk. Kipir kipir hic durmuyordu. Zor olcum yapti doktor. 1.2 olctu ense kalinligi nazal kemigi de var dedi. Gorduk beraber. Onun disinda pozisyonu cok uygun olmamakla beraber bi an kiza benzettim dedi. Gel agzini opeyim doktorcum diyecektim. Haftaya sonuclarimiz cikacak bakalim.
Canım benim doktorda 11 erken 12 bile erken aslında dedi 12.5 -13 arası tam sonuç alıyoruz 13.5 olursa yanlış sonuç çıkar dedi benide 12.5 ta çağırdıYa aslında 12.hafta normal test için bu doktor bebek biraz büyüsün diyor hem 2li için hem cinsiyet için.
gözün aydın canımMerhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi ilk defa bebege benzer bisi gorduk sonunda. Ellerini ayaklarini gorduk. Kipir kipir hic durmuyordu. Zor olcum yapti doktor. 1.2 olctu ense kalinligi nazal kemigi de var dedi. Gorduk beraber. Onun disinda pozisyonu cok uygun olmamakla beraber bi an kiza benzettim dedi. Gel agzini opeyim doktorcum diyecektim. Haftaya sonuclarimiz cikacak bakalim.
Cumartesi doktordaydım 3 haftafır nerdeyse hiç beslenememe rağmen benim minnak gününü bile 2 gün geçmişti şaştım bende bana bulantım için bi bulantım için bi vitamin verdi iki gündür rahatımŞaka gibi hala bulantılarım devam ediyor bi gün çıkarıyorum yediklerimi diğer gün sadece bulantı oluyor .. sabah kahvaltı yapabiliyorum anca gerisi yok .. bebek etkilenirmi bu haftalarda beslenememekten ?
Olsun olsun eline sağlık canım kimse takdir etmesede onun gururu yetiyor insana :)))Bende ikinci plana atildi denmesin diye herseyini kendim yaptim pastasıyla bile kendim ugrastim yaptim yeterki millet yorum yapmasin diye benim oglumda 1 yasina basti kimsede bisey soyleyemedi cok sukur resim aticaktim ama dosya buyuk geldi beceremedim tatlim yap tabi buzluga at cikarir o gun pisirirsin ben kurabiyelerinide 3 gun onceden hapiyorum seker hamurlu posetliyorum hic biseycik olmuyo
Bizim doktorun bi karnıma tekme atmadığı karnıma çıkıp zıplamadığı kaldı kımıldamıyor diye ölçemediMerhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi ilk defa bebege benzer bisi gorduk sonunda. Ellerini ayaklarini gorduk. Kipir kipir hic durmuyordu. Zor olcum yapti doktor. 1.2 olctu ense kalinligi nazal kemigi de var dedi. Gorduk beraber. Onun disinda pozisyonu cok uygun olmamakla beraber bi an kiza benzettim dedi. Gel agzini opeyim doktorcum diyecektim. Haftaya sonuclarimiz cikacak bakalim.
Sevindim buna çünkü ne yoğurt ne süt ne de çerez tüketebiliyorumCumartesi doktordaydım 3 haftafır nerdeyse hiç beslenememe rağmen benim minnak gününü bile 2 gün geçmişti şaştım bende bana bulantım için bi bulantım için bi vitamin verdi iki gündür rahatım
Sagol canimGözün aydın :)
bende 6 kutu devit kullandım bittikten sonra reganisis omega 3 kullanmaya basladımKızlar vitamin olarak decavit mi kullanıyorsunuz?Bir de balık yagi kullanan var mı?Hangisini önerirsiniz?
Desene çok sakin bi bebeğin olacakBizim doktorun bi karnıma tekme atmadığı karnıma çıkıp zıplamadığı kaldı kımıldamıyor diye ölçemedigittim 5-10 dk sonra tekrar geldim öyle baktı geçen ayda öyle olmuştu kımıldamıyor dedi aman uyuşuk bi cocukmu geliyor ne haftaya sonuç göstermeye gitcem özele ve cinsiyet sorcam ama bu gidişle göstermez bence saklar kendini :)))
gözün aydın canım çok sevindim inşallah banada nasip olur bu haberi almakKızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başınapinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
Gözün aydın canım, Önce Allah'a hayırlı kul, devletine hayırlı Vatandaş size de hayırlı evlat olsun İnşallahKızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başınapinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?