2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla işin şakası tabi canım gece Salih uyanınca alıp ayağında sallaması her türlü hediyeden daha kıymetli şuan benim için
Anneler gününde bebek ürünlerinde indirim olur, cinsiyet öğrenen de çok az ama cinsiyet gerektirmeyen temel şeyler alınabilir aslında.

Son düzenleme:
Bizden 3 gün öndesiniz, benim doktorum cuma yapalım dedi testi. O yüzden merak ettim gelişimini. Ama doktorun iyi diyormuş iyi demek ki. Belki benim ki cuma bakıp erken bulacaktır.
Ya aslında 12.hafta normal test için bu doktor bebek biraz büyüsün diyor hem 2li için hem cinsiyet için.

Anneler gününde bebek ürünlerinde indirim olur, cinsiyet öğrenen de çok az ama cinsiyet gerektirmeyen temek şeyler alınabilir aslında.

Olabilir evet canım hem hediye ise yaramis olur :)

Bu arada 1000 sayfayı devirmisiz maşallah bize :) bebisler doğunca 3binlerde oluruz bu hızla

Merhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi ilk defa bebege benzer bisi gorduk sonunda. Ellerini ayaklarini gorduk. Kipir kipir hic durmuyordu. Zor olcum yapti doktor. 1.2 olctu ense kalinligi nazal kemigi de var dedi. Gorduk beraber. Onun disinda pozisyonu cok uygun olmamakla beraber bi an kiza benzettim dedi. Gel agzini opeyim doktorcum diyecektim. Haftaya sonuclarimiz cikacak bakalim.

Gözün aydın :)

Şaka gibi hala bulantılarım devam ediyor bi gün çıkarıyorum yediklerimi diğer gün sadece bulantı oluyor .. sabah kahvaltı yapabiliyorum anca gerisi yok .. bebek etkilenirmi bu haftalarda beslenememekten ?

Ya aslında 12.hafta normal test için bu doktor bebek biraz büyüsün diyor hem 2li için hem cinsiyet için.
Canım benim doktorda 11 erken 12 bile erken aslında dedi 12.5 -13 arası tam sonuç alıyoruz 13.5 olursa yanlış sonuç çıkar dedi benide 12.5 ta çağırdı
gözün aydın canım

Şaka gibi hala bulantılarım devam ediyor bi gün çıkarıyorum yediklerimi diğer gün sadece bulantı oluyor .. sabah kahvaltı yapabiliyorum anca gerisi yok .. bebek etkilenirmi bu haftalarda beslenememekten ?
Cumartesi doktordaydım 3 haftafır nerdeyse hiç beslenememe rağmen benim minnak gününü bile 2 gün geçmişti şaştım bende bana bulantım için bi bulantım için bi vitamin verdi iki gündür rahatım

Olsun olsun eline sağlık canım kimse takdir etmesede onun gururu yetiyor insana :)))
Kurabiyeyi yiyen yok bizde canım ama muffin felan yaparım hazır kutu alıyorum 15 dk pişiyor fırında :) makarna salatası patates salatası felan yapayım diyorum akşamdan ya da sabah erken :) bizde alnımızın akıyla atlatırız inşallah:)))

Bizim doktorun bi karnıma tekme atmadığı karnıma çıkıp zıplamadığı kaldı kımıldamıyor diye ölçemedi gittim 5-10 dk sonra tekrar geldim öyle baktı geçen ayda öyle olmuştu kımıldamıyor dedi aman uyuşuk bi cocukmu geliyor ne haftaya sonuç göstermeye gitcem özele ve cinsiyet sorcam ama bu gidişle göstermez bence saklar kendini :)))

Sevindim buna çünkü ne yoğurt ne süt ne de çerez tüketebiliyorum

Desene çok sakin bi bebeğin olacak
İkinci gebeliğimde gece 3 e kadar durmaz uyutmazdı beni doğdu aynı şekilde gece 3 e kadar otururdu

gözün aydın canım çok sevindim inşallah banada nasip olur bu haberi almak

Gözün aydın canım, Önce Allah'a hayırlı kul, devletine hayırlı Vatandaş size de hayırlı evlat olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…