- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
Canım maşallah sana ya hepsine tek başına yardım almadan mı baktın?
Rabbim yardım etti başka da kimseden bir hayır gormedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım maşallah sana ya hepsine tek başına yardım almadan mı baktın?
Tek başına baktıysan evet :)))))Insanin agzi acik kaliyo dimi
Hayirlisi olsun rabbim tamamina erdirsinKızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başına @pinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
Benim oglum yatay duruyordu simdi bu dik duruo buna kiz gibi dedi. Daha kesin bisi yok ama heveslendirdi iste biziVur anam sende vur![]()
Ya herkes yapamaz ben eşin olsam yemin ederim seni el üstünde tutarım bu erkekler mal yaRabbim yardım etti başka da kimseden bir hayır gormedim
Ağzın açık kalacağına maşallah desene kızInsanin agzi acik kaliyo dimi
Ay pardon öyle dedim ama senin ki öyle mal değildir belki iyidir şimdi hepsini suçlamayayım benimkine Kızıyorum diyeYa herkes yapamaz ben eşin olsam yemin ederim seni el üstünde tutarım bu erkekler mal ya
Tek başına baktıysan evet :)))))
:)))))) ay valla çok güldürdünüz siz beni maşallah sana ya sen benim gözümde başkasın yaşça benden küçüksün ama senin yarın etmem yani utandım kendimden iki taneye nasıl bakıcam diye bunalımdayım :))Ağzın açık kalacağına maşallah desene kız![]()
Kiz kac kere dedim gene diim masallahhhhhhhhAğzın açık kalacağına maşallah desene kız![]()
Valla canım benim eşim de çok anlayışsiz bi insan ama ne yaparsın. Mecbur sabredecen. Çocuklardan çok onun dirdiriyla ugrasiyorumYa herkes yapamaz ben eşin olsam yemin ederim seni el üstünde tutarım bu erkekler mal ya
Çok zor kuzum ya allah annenden razı olsun sonuçta ne olursa olsun sorumluluk anne de oluyor gece uyanmalar hep bizdeBenim annem yakin aslinda cok da yardimi oldu sagolsun ama esim isi geregi genelde hafta ici hep ya sehir disinda ya yurt disinda oldu . Aksam gelince babasinin kucagina atabilecegim bi durumum olmadi. Birde bir cocum en az 2 sene gece uyanio 4 cocuk x 2 desen 8 senedir gece uyumuo bu kadincagiz allah guc kuvvet versin gercekten
:)))))) ay valla çok güldürdünüz siz beni maşallah sana ya sen benim gözümde başkasın yaşça benden küçüksün ama senin yarın etmem yani utandım kendimden iki taneye nasıl bakıcam diye bunalımdayım :))
:)))))) ay valla çok güldürdünüz siz beni maşallah sana ya sen benim gözümde başkasın yaşça benden küçüksün ama senin yarın etmem yani utandım kendimden iki taneye nasıl bakıcam diye bunalımdayım :))
Sağol canimJi
Kiz kac kere dedim gene diim masallahhhhhhhh
Amin amin allah onada saglim sihhat versin su dunyada en zor buyuyen canli turu insan yawrusu cok emek istio cok ama tadi sevgisi de cok baska simdi 1 ler yarin 2 olacaklar dusunki nasil cogalicaz icimiz nasil sevgi dolacak. Insallah sizinde bebisin dogumu ile sorunlariniz biter yeni bir sayfa acarsinizÇok zor kuzum ya allah annenden razı olsun sonuçta ne olursa olsun sorumluluk anne de oluyor gece uyanmalar hep bizde
Benim gozumde de baska benden de kucuk ama onunde hurmetle egilirim yanibende 2. Cocukla tum hayatim bitecek die dusunup duruom :)
Sen 4 cocukla bide hamile hamile perdemi yikayip asiyon o perde asarken dusen sendin dimiSağol canim![]()
Sen 4 cocukla bide hamile hamile perdemi yikayip asiyon o perde asarken dusen sendin dimi
ay kuzum ya adamlara düşman olduAy pardon öyle dedim ama senin ki öyle mal değildir belki iyidir şimdi hepsini suçlamayayım benimkine Kızıyorum diye