• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar biz doktordan çıktik jersey yolunda ense kalınlığı normal veeeee oğlum açtı gösterdi cinsiyeti belli oldu doktorum yüzde yüz erkek dedi gerçekten pipi de baya belliydi çok şükür hamdolsun darısı bekleyenlerin başına @pinkstrap tahminin çıktı erkek demiştin :)))
Hayirlisi olsun rabbim tamamina erdirsin

Tek başına baktıysan evet :)))))

Benim annem yakin aslinda cok da yardimi oldu sagolsun ama esim isi geregi genelde hafta ici hep ya sehir disinda ya yurt disinda oldu . Aksam gelince babasinin kucagina atabilecegim bi durumum olmadi. Birde bir cocum en az 2 sene gece uyanio 4 cocuk x 2 desen 8 senedir gece uyumuo bu kadincagiz allah guc kuvvet versin gercekten

Ağzın açık kalacağına maşallah desene kız :p
:)))))) ay valla çok güldürdünüz siz beni maşallah sana ya sen benim gözümde başkasın yaşça benden küçüksün ama senin yarın etmem yani utandım kendimden iki taneye nasıl bakıcam diye bunalımdayım :))

Benim annem yakin aslinda cok da yardimi oldu sagolsun ama esim isi geregi genelde hafta ici hep ya sehir disinda ya yurt disinda oldu . Aksam gelince babasinin kucagina atabilecegim bi durumum olmadi. Birde bir cocum en az 2 sene gece uyanio 4 cocuk x 2 desen 8 senedir gece uyumuo bu kadincagiz allah guc kuvvet versin gercekten
Çok zor kuzum ya allah annenden razı olsun sonuçta ne olursa olsun sorumluluk anne de oluyor gece uyanmalar hep bizde

:)))))) ay valla çok güldürdünüz siz beni maşallah sana ya sen benim gözümde başkasın yaşça benden küçüksün ama senin yarın etmem yani utandım kendimden iki taneye nasıl bakıcam diye bunalımdayım :))

Benim gozumde de baska benden de kucuk ama onunde hurmetle egilirim yani ;) bende 2. Cocukla tum hayatim bitecek die dusunup duruom :)

Emin ol sen Allah a tevekkül et O yardım ediyor. Yoksa ben varya dünyanın en sabirsiz insaniyim normalde. Bi bakıyorsun zaman geçiyor. Şimdi büyük kızım 4.sinifta. Ömür işte öyle yada böyle bitecek. Biz bu hayattan tat almaya bakalim

Çok zor kuzum ya allah annenden razı olsun sonuçta ne olursa olsun sorumluluk anne de oluyor gece uyanmalar hep bizde
Amin amin allah onada saglim sihhat versin su dunyada en zor buyuyen canli turu insan yawrusu cok emek istio cok ama tadi sevgisi de cok baska simdi 1 ler yarin 2 olacaklar dusunki nasil cogalicaz icimiz nasil sevgi dolacak. Insallah sizinde bebisin dogumu ile sorunlariniz biter yeni bir sayfa acarsiniz

Back