İnşallah canım ya, mideme de baskı yapıyormuş erkenden mide yanmam başladı, böyle faydasından birşey anlamıyorsun yani.Tam bende decavit bırakmadinmi diye soracaktım ins çabuk toparlarsin cnm
Aynen kuzum içgüdüsel olarak evlatlarımızla ilgili yorumlarda halimiz tavrımız değişebiliyor:)))En ucuzu benim bildiğim 2000tl, en yüksek 2500 tl oluyo. Devlet yapmıyo canım, kan alıp yurtdışına gönderiliyolar ve %99 kesin sonuç veriyo ve tüm genetik özelliklerne bakılabiliyo
Hiçte çirkef değilsin valla, en iyisini en güzelini yap. Az ama öz olsun. Kimseye de laf demeye fırsat verme. Haydi görelim seni
Yok yemedim yemedim merak etmeyin kizlar tuttum kendimi :)Hayir yemeuin lütfen istediği kadar yogrulsun gebelikte çiğ et cok tehlikeli. Umarim yememissinizdir
İnsallah hepimiz saglikla alalim canim kucagimiza :)Canım benim evladını sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sag ol tüm güzel yorumların için.
Bende ikinci plana atildi denmesin diye herseyini kendim yaptim pastasıyla bile kendim ugrastim yaptim yeterki millet yorum yapmasin diye benim oglumda 1 yasina basti kimsede bisey soyleyemedi cok sukur resim aticaktim ama dosya buyuk geldi beceremedim tatlim yap tabi buzluga at cikarir o gun pisirirsin ben kurabiyelerinide 3 gun onceden hapiyorum seker hamurlu posetliyorum hic biseycik olmuyoAynen kuzum içgüdüsel olarak evlatlarımızla ilgili yorumlarda halimiz tavrımız değişebiliyor:)))
Akşamdan yapıp yapıp buzluğa atayım diyorum sigara böreği sarma felan :)
Amin canım hepimize rabbim kolaylık versin sağlıklı nesiller dünyaya getirelim inşallahrabbim seninde kucağına almayı nasip etsin bende 37 yaşındayım 85 kiloyum şekerimde var ama bebek gayet sağlıklı dedi o yüzden yaptırmıycam üstelik eşim birşey olsada aldırmıycaz bpşuna gerek yok dedi
Yap yap canım, valla benim ablam pişmiş keki bile atıyo buzluğa, çıkarınca mis gibi yeni pişmiş sanılıyo. Malumunuz bana da çok misafir geliyor, yeri geliyor kalan pişmiş mamalar oluyo onları direkt dolaba atıyorum. Başkası geleceği zaman hiç telaşım olmuyo. Hele işe başlamadan önce 1 hafta boyunca sadece 2 gün boşum vardı sürekli misaifr misafir. Hep öyle atlattım çok şükürAynen kuzum içgüdüsel olarak evlatlarımızla ilgili yorumlarda halimiz tavrımız değişebiliyor:)))
Akşamdan yapıp yapıp buzluğa atayım diyorum sigara böreği sarma felan :)
BENDE GİTMİŞTİM RAPOR ALMAK İÇİN AMA KALP ATISINI DUYMAK İSTEDİM CİHAZIMIZ BOZUK SES DISARI CIKMIYOR DEDİ UTRASYON KAGIDIDA VERMİYOLARMIS BİR DAHA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMAma cok net olmuyo diye biliyorum bende geçenlerde gittim bi tane kagıt verdiler ama ne bebek belli ne kesesi dr onu nasil gordüde yorumladi bilmiyorum
Nifty test mi yaptırdınBen yaptırdım sonucu cuma aldım. Çok şükür temiz çıktı. Bende o fiyata yaptırdım.
Yaklaşık 10-12 iş günü falan sürüyor.
Nifty test mi yaptırdınminea_ ? Ben de bu sabah konuştum ilgili laboratuvarla, perşembe günü kan almaya gelecekler. İnşallah senin gibi güzel haberler alırım.
İnşallah canım, sağol.Evet nifty yaptırdım. İnşallah temiz çıkacak, dualarım seninle.
Bebeğin boyu gelişimi nasıl canım?Doktordan geldim kızlar 10 gün rapor verdi dinlen dedi kanama alanı küçülmüş ,çok şükür bebek iyi.cinsiyet söylemedi, 2 li test için erken dedi,iki hafta sonraya gün verdi.hayırlısı bakalım.
Bebeğin boyu ve kilosuyla ilgili bilgi vermiyor doktorum sadece iyi diyor her randevuda.Bebeğin boyu gelişimi nasıl canım?
Geçmiş olsun. Biz çıkardık dayatma özel günleri hayatımızdan :) Adam sevmiyormuş işte ne yapsın, Kandilleri kutlayın sizde :)Canlarım merhaba benim de son günlerde bulantim arttı ve iştahım kesildi sadece kahvalti yapabiliyorum baska birsey yiyemiyoum. Dolayisiyla sayfayla da pek ilgilenemedim hakkınızı helal edin...
Bu arada 19 Haziran'da da benim oğlumun doğum günü ama benim eşim doğum günü filan kutlamaya karşı olduğu için muhtemelen aile arasında sade bir şekilde kutlama yaparız :)
Sevgili eşim anneler gününe de karşı tabi geçen ima ettim anneler günü haftaya pazarmis falan diye hemen birşey beklemiyorsun benden dimi dedi gıcık
Bilmek de zor bilmemekde bence. Bir sorun oldugunu bildigin zaman hamilelik zehir olacaktir. Diger turlude insan azda olsa kendini hazirlayabilir bilmiyorum ya allah basa vermesin zor gercektenEsim de oyle diyor. Allah korusun binsey ciksa vaz mi gecicen bu saaten sonra diyor. Ben de oyle bi sey yapabilecegimi sanmiyorum. Ama ihtimal varsa da bilmek gerekir mi diye gel-gitlerim var. Az para da degil
Ultrason kağıdında yazar.Bebeğin boyu ve kilosuyla ilgili bilgi vermiyor doktorum sadece iyi diyor her randevuda.
Bu sefer vermedi bak ben de unuttum .Ultrason kağıdında yazar.
Geçmiş olsun. Biz çıkardık dayatma özel günleri hayatımızdan :) Adam sevmiyormuş işte ne yapsın, Kandilleri kutlayın sizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?