- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
İyi haftalar canım..Evet artık hissettiriyor kendini benimde 3 ay boyunca çekmediğim mide sorunları olmaya başladı..Hatta ilk kez 12. Haftama girdiğim gün kustum..Simdi yer yer yanma ve bulantı oluyor, yedikkerimde azıma geliyor..Hamile reflüsümü yoksa diyorumKizlar nbr iyi haftalar kasıklarına batmazlar başladı dönerken filan yatakta batıyor mide sorunlarım sizler ne alemdesiniz
Benimkide benden kaçıyoEvet canım ya Sorma bende öyleyim canım istiyor yani normalde istemez:)))
Aynen valla uzun zamandır ne kadar rahatım diyodum, dün gece bi faciaydı. Gerçek değil diye adama saldırasım geldiEvet canım ya Sorma bende öyleyim canım istiyor yani normalde istemez:)))
AhahahahahBenimkide benden kaçıyo
Aslında bu benim psikolojimi bozuyo eşim zaten hep kilolarından şikayetçiydi acaba diyorum şimdi daha damı itici geliyorum diyorum ya resmen kaçıyo yanaşınca bide yasağımızda yok yani sigara içtiği için koku gelmesin diye benimlede yaymıyo beni bahane ediyo ama zaten sigara içtimi dezenfekte olur misgibi kokar öyle oturur ama bahane çokAhahahahahbenimkide kaçardı önceden. Hoş bi iki gün kendi istedi bidaha yine tık yok
Ya bende çok kırgın olduğum için yanaşmıyorum işim her yönden çok zor :)))))Aynen valla uzun zamandır ne kadar rahatım diyodum, dün gece bi faciaydı. Gerçek değil diye adama saldırasım geldi
Ne güzel işte canım ya çok şanslısın benimde öğürmekten gözlerim kızardımerhaba hamişler nasılsınız ben biraz kuruntuluydum kusmuyorum acımıyor gögüslerim die devletten randewu almıştım hem testleri yaptırmak için hemde muayene olmak için doktor baktı bebeğin canlı korkma bu kadar dedi durumu da gayet iyiymiş çok şükür allaha ki insan hep kaybedince bu korkuyla hep yaşamak zorunda kalıo rabbim gönlümüze ferahlık versin herbirimizin aminnn
Aynen iste gecen haftadan beri öyleyim kalkınca dönünce ara ara batmalar oluyor mide desen gaz kefir içmeye baslicamİyi haftalar canım..Evet artık hissettiriyor kendini benimde 3 ay boyunca çekmediğim mide sorunları olmaya başladı..Hatta ilk kez 12. Haftama girdiğim gün kustum..Simdi yer yer yanma ve bulantı oluyor, yedikkerimde azıma geliyor..Hamile reflüsümü yoksa diyorum
Bebisler artik kendini hissetiriyorCanım valla midem çok bulanıyor o batmalarda oturduğum yerden kalkınca oluyor.
Evet canım ya bir de ben öyle olunca sevdiğim şeylerden de tiksiniyorum nerdeyse Artık istediğim bir yiyecek kalmadı..Dün canım bir yemek çekti kızlar (adını söylemeyeyim herkesin yapmaya fırsatı olmayabilir, canınızı çektirmeyeyim şimdi). Neredeyse 1buçuk saat uğraştım, eşim de sağolsun yardım etti çok. Sonra bi güzel oturdum yedim derken bulantılar yine şiddetlendi, yarım talcid aldım, bi şişe maden suyu içtim ama bana mısın demedi. En sonunda tutamadım hepsini geri çıkarttım
Akşam yemeklerini midemde tutamıyorum... O kadar yorulduğuma mı yanayım, sonrasında çektiğim sıkıntıya mı yanayım bilmiyorum yani
Bencede mide sorunu olanların hamileliği daha zor geçiyor. Bende de gastrit vardı. Bu iki hamileliğimde çektirdi. 12.haftayı doldurdum. Bin şükür ki azaldı en azından yataklık olmaktan kurtuldum. Yoksa aksam yemekten sonra mümkün değil ayakta duramıyordum.Çok uykum var gözümü açamıyorum ama yatağın içinde oturuyorum, midem o kadar yanıyor ki nefes alamıyorum uzanınca. İlk gebeliğimde de tek sorunum buydu, Allah normal zamanda ülseri olanlara yardım etsin ne zor hastalık. Normalde ilk evrelerde yiyecekler azaltır yanmayı, bu sefer gaviscon bile bana mısın demiyor.
İşte o sıkıntılı bi durum canım gerçekten seni beğenmediğini düşünüp insan kafayı yer. Daha ben şimdiden kendimi beğenmiyorum bilmiyorum bunun ilerisi ne olur. Ama allahtan biz ilk sevgili olduğumuzda 78kg idim, sonra 20kg verdim. Balayında aldım işte bayasını şuandada almaya devam ediyorum sabah dha fazla çıktım çıldırıyorum şuanAslında bu benim psikolojimi bozuyo eşim zaten hep kilolarından şikayetçiydi acaba diyorum şimdi daha damı itici geliyorum diyorum ya resmen kaçıyo yanaşınca bide yasağımızda yok yani sigara içtiği için koku gelmesin diye benimlede yaymıyo beni bahane ediyo ama zaten sigara içtimi dezenfekte olur misgibi kokar öyle oturur ama bahane çok
Valla zor kuZum ya, nasıl dua ediyim bilemedim ama rabbim hayırlı yola çkartsın hepimiziYa bende çok kırgın olduğum için yanaşmıyorum işim her yönden çok zor :)))))
En ucuzu benim bildiğim 2000tl, en yüksek 2500 tl oluyo. Devlet yapmıyo canım, kan alıp yurtdışına gönderiliyolar ve %99 kesin sonuç veriyo ve tüm genetik özelliklerne bakılabiliyogünaydın hanımlar benim cumartesi rendavum vardı çok süşür her yolunda ama ikili testte yaş riskim biraz yüksek çıkmıştı dr nifty bir test dedi genetik test ama çok pahalı 2000 tl gibi dedi ben yaptırmak istemiyorum zaten çokda zorlanırım maddi olarak devlet yapmıyor sanırım bilgisi olan varmı bu arada
@EmiraSalih kızım olacakmış rabbim izin verirse
Hiçte çirkef değilsin valla, en iyisini en güzelini yap. Az ama öz olsun. Kimseye de laf demeye fırsat verme. Haydi görelim seniBencede mide sorunu olanların hamileliği daha zor geçiyor. Bende de gastrit vardı. Bu iki hamileliğimde çektirdi. 12.haftayı doldurdum. Bin şükür ki azaldı en azından yataklık olmaktan kurtuldum. Yoksa aksam yemekten sonra mümkün değil ayakta duramıyordum.
Bide oğluşum 3 yaşına gircek evde telaş başladı tek tabanca herşeyi üstlendim işten gelip temizlik düzeltme yerleştirme işleri yapıyorum belkide o telaştan kendimi dinlemediğim için fazla hissetmiyorum:)
Kaynanama pastayı küçük alıcaz zaten artık 3.yaş doğum gunu dedim ona bile artık papucu dama atıldı gibi bi imada bulundu daha da hırslandım herşeyin en iyisini yapcam hiçbişeyden eksik kalmasın kimse öle bi yorumda bulunmasın diye ayy ne çirkefim söz konusu çoçuklarım oluncabastır esra bastır kim tutar seni
Evet canım ya. Artık kahvaltı da yapamıyorum, her şeyden o kadar tiksindim ki. Zaten beyaz ekmek yiyemezdim, şimdi çok tahıllı ekmekten de tiksindim. Bi lavaş yiyorum kahvaltıda, o da yüksek kalorili sağolsunEvet canım ya bir de ben öyle olunca sevdiğim şeylerden de tiksiniyorum nerdeyse Artık istediğim bir yiyecek kalmadı..
Tebrik ederim canım, inşallah bir şey yoktur. Moralini bozmamaya çalış, olur mu? Doktorlar mecburen en kötü ihtimali de söylüyor... Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza@EmiraSalih kızım olacakmış rabbim izin verirse
Benim hamilelik başından beri mide problemim var. Hiç kusmadım ama nerdeyse yediğim herşey dokundu. 2-2.5 ay balık yağı kullandım büyük ölçüde rahatsızlığımın sebebi oymuş bırakınca şikâyetlerim biraz olsun azaldı. Eğer o tarz bişey kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir.Çok sağol canım, yapılacakları deniyorum ama hepsi çok kısa süreli rahatlama sağlıyor. Normal de mide yanması için erken, kabızlık etkiledi. Rahat uyumalarım buraya kadarmış. Neyse bebek iyi olsun da
ben çok zor geçirdim 11 haftaya kadar bu iki gündür çok şükür iyiyim yemek yiyorum mutlu mutlu birden kesilince bu seferde insan panik oluyor bişey mi oldu bulansın midem yeterki orda olduğumu bileyim diye çok şükür gerçekten zor biliyorum ama sabır sadeceNe güzel işte canım ya çok şanslısın benimde öğürmekten gözlerim kızardı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?