2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hormonlardan dolayı baş ağrıları artış gösterebiliyor ama ben baş ağrısından çok korkarım hadi bir doktora git bir tansiyon filan ölçtür. Eşin filan götüremez mi
Uyudum geçmiş. Geçmesine şaşırdım. Bir daha olursa kesin giderim canım ben de çok korktum.

Bende de gecenlerde oyle oldu, bitti gecti derken bulanti tum siddetiyle geri geldi. Dort gun iyiysem uc gun kotuyum bu kusmalar yuzunden

Bas agrisi da bu donemde artis gosterebilen birseymis. Tansiyon problemin yoksa onu kafana takma derim.
Ben basim agriyinca tulbenti sikica bagliyorum. Onun sikmasiyla rahatlayip uyuyorum. Belki sende de isine yarar
Ben de kafama masaj yaptım sonra uyumuşum bir de sert yastıktı yastığım onu yumuşak yastıkla değiştim. Geçmiş çok şükür ağrım.

Canım başının hangi kısmı ağrıdı. Belki susuz kalmışsındır ya da evde tansiyon aleti varsa bi tansiyonunu ölçsen belki de tansiyonun biraz yükseldi. Aklıma bu ikisi geldi, sen imkanın varsa yine de bir doktora görün istersen. Aklını çok meşgul edecektir yoksa.
Genelde baş ağrım gözüme vurur ama bu şakaklarım ve başımın tepesiydi. Gerçekten korktum baya ama korkmaya devam etseydim uyumaya zorlamasaydım kendimi panik atak geçirecektim hissettim. Nabzıma baktım elimle normaldi atımı. Sonra yastığımı yumuşak yastıkla değişip kafama masaj yaparken uyumuşum. Geçmiş çok şükür. Hatta eşim uyandırmasa daha da uyurdum. :)

günaydın hanımlar benim cumartesi rendavum vardı çok süşür her yolunda ama ikili testte yaş riskim biraz yüksek çıkmıştı dr nifty bir test dedi genetik test ama çok pahalı 2000 tl gibi dedi ben yaptırmak istemiyorum zaten çokda zorlanırım maddi olarak devlet yapmıyor sanırım bilgisi olan varmı bu arada
@EmiraSalih kızım olacakmış rabbim izin verirse
Bu testi birkaç kişi yazdı öyle duydum. Hadi testi yaptırdın Allah göstermesin kötü bi sonuç çıktı ne yapacaksın. Alınabilecek bi önlem var mı yoksa kürtaja falan mı yönlendiriyorlar. Ben standart testleri yaptırmayı düşünüyorum ama gidip de 2000 lira verip öyle bi test yaptirmam açıkçası.
Birde normal testleri yaptırıp risk çıksa da üstüne bunu istese anlarım ama daha hiç bi olgu yok direk bu teste yönlendirmeleri de enteresan geliyor.

Genelde baş ağrım gözüme vurur ama bu şakaklarım ve başımın tepesiydi. Gerçekten korktum baya ama korkmaya devam etseydim uyumaya zorlamasaydım kendimi panik atak geçirecektim hissettim. Nabzıma baktım elimle normaldi atımı. Sonra yastığımı yumuşak yastıkla değişip kafama masaj yaparken uyumuşum. Geçmiş çok şükür. Hatta eşim uyandırmasa daha da uyurdum. :)
Daha iyi olmana sevindim canım. Geçmiş gitmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah...

ben çok zor geçirdim 11 haftaya kadar bu iki gündür çok şükür iyiyim yemek yiyorum mutlu mutlu birden kesilince bu seferde insan panik oluyor bişey mi oldu bulansın midem yeterki orda olduğumu bileyim diye çok şükür gerçekten zor biliyorum ama sabır sadece
İnşallah benimde geçer en kısa zamanda canım :)

Çok geçmiş olsun canım, bazen bende de tutuyo yumuşak yastık iyi oluyo. Bende sert yastıkta 10dk yatsam hemen tutuyo

günaydın hanımlar benim cumartesi rendavum vardı çok süşür her yolunda ama ikili testte yaş riskim biraz yüksek çıkmıştı dr nifty bir test dedi genetik test ama çok pahalı 2000 tl gibi dedi ben yaptırmak istemiyorum zaten çokda zorlanırım maddi olarak devlet yapmıyor sanırım bilgisi olan varmı bu arada
Benim dr da istedi nipt plus testi. 2600 tl. Ben de karar veremedim. Ikiz oldugu icin ikili vs yapilmiyor.

Bu testi birkaç kişi yazdı öyle duydum. Hadi testi yaptırdın Allah göstermesin kötü bi sonuç çıktı ne yapacaksın. Alınabilecek bi önlem var mı yoksa kürtaja falan mı yönlendiriyorlar. Ben standart testleri yaptırmayı düşünüyorum ama gidip de 2000 lira verip öyle bi test yaptirmam açıkçası.
Birde normal testleri yaptırıp risk çıksa da üstüne bunu istese anlarım ama daha hiç bi olgu yok direk bu teste yönlendirmeleri de enteresan geliyor.
Esim de oyle diyor. Allah korusun binsey ciksa vaz mi gecicen bu saaten sonra diyor. Ben de oyle bi sey yapabilecegimi sanmiyorum. Ama ihtimal varsa da bilmek gerekir mi diye gel-gitlerim var. Az para da degil

Ben yaptırdım sonucu cuma aldım. Çok şükür temiz çıktı. Bende o fiyata yaptırdım.
Yaklaşık 10-12 iş günü falan sürüyor.

Canım öncelikle hayırlı olsun sağ sağlinde kucağımıza almak nasip olur inşallah
Test içinde doktor sana bunu anlatmak zorunda illa riskli sin demiyo ama yaş gereği olabileceğinin farkında olmanı söylüyo bence içini rahat tut imkanın varsa çokta dert etme git yaptır
Doktor banada anlattı bende 37 yaşındayım 98 kiloyum ve şekerim sınırda daha fazla risklisin bilesin dedi iyice testide anlattı ama ben yaptırmıcam

Benimde bulantılarım başlıyo sanırım kızlar, sabahtan beri çok kötüyüm, yanma değil de çok değişik bişey. Su içiyorum bi değişik oluyo bünyem yüzümden ateş çıkıyo sanki :KK43:

Benim hamilelik başından beri mide problemim var. Hiç kusmadım ama nerdeyse yediğim herşey dokundu. 2-2.5 ay balık yağı kullandım büyük ölçüde rahatsızlığımın sebebi oymuş bırakınca şikâyetlerim biraz olsun azaldı. Eğer o tarz bişey kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir.
Decavitle folik asit kullanıyordum, Vitaminleri bıraktım sadece progestan kaldı.

Canım öncelikle hayırlı olsun sağ sağlinde kucağımıza almak nasip olur inşallah
Test içinde doktor sana bunu anlatmak zorunda illa riskli sin demiyo ama yaş gereği olabileceğinin farkında olmanı söylüyo bence içini rahat tut imkanın varsa çokta dert etme git yaptır
Doktor banada anlattı bende 37 yaşındayım 98 kiloyum ve şekerim sınırda daha fazla risklisin bilesin dedi iyice testide anlattı ama ben yaptırmıcam
rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin bende 37 yaşındayım 85 kiloyum şekerimde var ama bebek gayet sağlıklı dedi o yüzden yaptırmıycam üstelik eşim birşey olsada aldırmıycaz bpşuna gerek yok dedi

Back