Canım hormonlardan dolayı baş ağrıları artış gösterebiliyor ama ben baş ağrısından çok korkarım hadi bir doktora git bir tansiyon filan ölçtür. Eşin filan götüremez miÇok sag ol canım. Hayır migrenim yok canım. Muzu yiyince az rahatlamıştım ki 1 dk sürmedi o rahatlama kusunca ağrı 2 katına çıktı. Şu an yatağıma yattım ama agrım fazla uyuyabilir miyim bilmiyorum.
Çok sag ol canım. Hayır migrenim yok canım. Muzu yiyince az rahatlamıştım ki 1 dk sürmedi o rahatlama kusunca ağrı 2 katına çıktı. Şu an yatağıma yattım ama agrım fazla uyuyabilir miyim bilmiyorum.
Canım başının hangi kısmı ağrıdı. Belki susuz kalmışsındır ya da evde tansiyon aleti varsa bi tansiyonunu ölçsen belki de tansiyonun biraz yükseldi. Aklıma bu ikisi geldi, sen imkanın varsa yine de bir doktora görün istersen. Aklını çok meşgul edecektir yoksa.Çok sag ol canım. Hayır migrenim yok canım. Muzu yiyince az rahatlamıştım ki 1 dk sürmedi o rahatlama kusunca ağrı 2 katına çıktı. Şu an yatağıma yattım ama agrım fazla uyuyabilir miyim bilmiyorum.
Allah senden de razı olsun. Rabbim gönlüne ferahlık, size bir çıkış kapısı nasip etsin, inşallah en az hasarla atlatırsın bu süreci.Canım öncelikle çok teşekkür ederim desteğin için burda herkesin derdine, mutluluğuna sorununa yazıyorsun allah razı olsun. çok haklısın evlilik sevgililik değil işte hep bunu anlatmaya çalıştım bende eşime hatta dedim madem bu noktaya getirecektin niye ikinci çocuk için bu kadar ısrar ettin kimse beni yanlış anlamasın ben ikinci çocuğu aramızdaki sorunlardan dolayı da asla istemedim gittim spiral taktırdım ama keşke taktırmasaydım biz daha iyi korunurduk. Kucağımdakini mi düşüneyim karnımdakini mi???? Gerçekten o kadar büyük bir çıkmazdayım ki Şuan bile ağlıyorum bu noktaya kolay gelmedim gerçekten anlatamadığım çok şey var. Çok üzgünüm.. allah bana sabır versin başka bir şey istemiyorum.Çocukların babaya ihtiyacı o kadar çok ki o da zaten çok iyi bir baba Emin’im ilerde de sorumluluklarını yerine getirecektir. Ben sadece akıl sağlığımı kaybetmemek için bu adamla yollarımı ayırmak zorundayım Ama şimdi değil doğumu beklemeliyim.
Sağolsun o da annesine uyup surat yapıyo nasıl onla iyi olabilirim ki? Ama düzelttik şuan daha doğrusu ben adım attım, ama şunu anladım evleneli 9ay olmuş ama annesine tahammülüm fazlasıyla azalmış...Slm canım. Kendini üzme. Eşinle iyi geçinmeye bak. Ona sevgiyle yaklaş guler yüz göster. Sakın Eşinle tartışıp yada üzülüp, ağlayıp o kaynanani sevindirme. Sabret.
Dün bende çok sinirlendim, ve inan hala belim çok kötü ağırıyor. Birdaha böyle bişeyi tekrarlarsa ve ben yardım istediğim halde bAna yardımcı olmazsa sanırım bende en büyük kavgayı çıkaracağım,çünkü onun bencilliği yüzünden benim canıma bi zarar gelirse onu affetmem. Ki biz 7yıl sonunda severek evlendik, anlamıyorum nedir bu. Allah sana da sabır versin rabbim gönlüne huzur versin inşallahÜzülme ağlama lütfen.. gerçi bende bütün gün ağladım.. niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.. eşimde beni çok üzüyor sevgili aydingelini bugün ağlamaktan gözlerim şiş. O kadar çok üzdü ki beni biri gelmiş arabasına çarpmış allahım dedim ahımı aldı o mu çıkıyor. Kv ayıp ediyor kuzum ama takma onları üzülmemeye çalışmamız gerekiyor sanırım. Ama bende bir şeyler kopuyor gözümü karartıyorum sanırım planlar yapmaya başladım geleceğe dair.. beni karar vermek zorunda bırakacak gibi. Affedilemeyecek şeyler söylüyor sabrım kalmadı..
Valla bana da mesai başladı, bugün misafirim var ve belim çok ağırıyor. Dün lavaboları temizleyemedim bile akşam düğün vardı, apar topar hazırlandım ve gittik. Eve geldim kaç defa uyandım uykumdan bel ağrım yüzündenCanım benimki de öyle küçük ufak tefek şeylere yardım eder sadece sofra kurma kaldırma yere vileda çekme çayı koyma meyve getirme filan onun haricinde banyo lavabolar ev temizliği yemek bulaisk çamaşır her şey ama her şey bende. Bak perşembeden beri güya beraber evi temizleyeceğiz tamam tamam diyor ama faaliyete geçen bir olay yok, öğlen gitti çarşıya bu saatte geldi daha evi temizledim lavabo banyoyu hallettim şimdi de yemek yapıyorum daha bir de duşa gireceğim yarın da mesai başlıyor yani kendime vakit ayırmadan bitti gun işte, sinir küpüyüm ben de ağladım ağlayacağım. O ağlama olayı bende de tavan yani
4 muggggg allah bagislasin canim sanada guc kuvvet versin simdi demek 5. Yolda nenguzel kabalik aile.Bende senin gibi erken kalkanlardanim. Hele bende 4 tane kuzucuk var
Uykuyu unutali yıllar oldu
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümÇok uykum var gözümü açamıyorum ama yatağın içinde oturuyorum, midem o kadar yanıyor ki nefes alamıyorum uzanınca. İlk gebeliğimde de tek sorunum buydu, Allah normal zamanda ülseri olanlara yardım etsin ne zor hastalık. Normalde ilk evrelerde yiyecekler azaltır yanmayı, bu sefer gaviscon bile bana mısın demiyor.
Çok sağol canım, yapılacakları deniyorum ama hepsi çok kısa süreli rahatlama sağlıyor. Normal de mide yanması için erken, kabızlık etkiledi. Rahat uyumalarım buraya kadarmış. Neyse bebek iyi olsun daÇok geçmiş olsun ya çok üzüldüm((( ne yapılmalı hiç bilmiyorum ki keşke yardımcı olabilsem ((
Bende ishalden şikayetçiyim biliyor musun? Hangisi iyi bilmiyorum 9 ay ishal geziyorum.Çok sağol canım, yapılacakları deniyorum ama hepsi çok kısa süreli rahatlama sağlıyor. Normal de mide yanması için erken, kabızlık etkiledi. Rahat uyumalarım buraya kadarmış. Neyse bebek iyi olsun da
İkisi de iyi değil, Gebelikte istenmiyorlar, istemediklerimiz de gelip bizi buluyor :) Allah beterinden saklasın ne diyelim.Bende ishalden şikayetçiyim biliyor musun? Hangisi iyi bilmiyorum 9 ay ishal geziyorum.
Amin canım ya ama bende çözüm bulamıyorum işte:))İkisi de iyi değil, Gebelikte istenmiyorlar, istemediklerimiz de gelip bizi buluyor :) Allah beterinden saklasın ne diyelim.
Evet canım ya Sorma bende öyleyim canım istiyor yani normalde istemez:)))Ya kızlar bu hormonlar ne kadar kötü bişey, cidden cinsel istek coştu heralde bende. Gece rüyamdan uyandım ya resmen adamı uyandıracaktım duş almak zor gelmese
Canım valla midem çok bulanıyor o batmalarda oturduğum yerden kalkınca oluyor.Kizlar nbr iyi haftalar kasıklarına batmazlar başladı dönerken filan yatakta batıyor mide sorunlarım sizler ne alemdesiniz
Yaaa evet ben bir kaç gün önce yaşadım..Sıkışma degilde nefes aldıkça batti gün boyu sürdü, sonra geçtiArkadaşlar kalp sıkışması yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?