2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hormonlardan dolayı baş ağrıları artış gösterebiliyor ama ben baş ağrısından çok korkarım hadi bir doktora git bir tansiyon filan ölçtür. Eşin filan götüremez mi

Bende de gecenlerde oyle oldu, bitti gecti derken bulanti tum siddetiyle geri geldi. Dort gun iyiysem uc gun kotuyum bu kusmalar yuzunden

Bas agrisi da bu donemde artis gosterebilen birseymis. Tansiyon problemin yoksa onu kafana takma derim.
Ben basim agriyinca tulbenti sikica bagliyorum. Onun sikmasiyla rahatlayip uyuyorum. Belki sende de isine yarar

Canım başının hangi kısmı ağrıdı. Belki susuz kalmışsındır ya da evde tansiyon aleti varsa bi tansiyonunu ölçsen belki de tansiyonun biraz yükseldi. Aklıma bu ikisi geldi, sen imkanın varsa yine de bir doktora görün istersen. Aklını çok meşgul edecektir yoksa.

Allah senden de razı olsun. Rabbim gönlüne ferahlık, size bir çıkış kapısı nasip etsin, inşallah en az hasarla atlatırsın bu süreci.

Slm canım. Kendini üzme. Eşinle iyi geçinmeye bak. Ona sevgiyle yaklaş guler yüz göster. Sakın Eşinle tartışıp yada üzülüp, ağlayıp o kaynanani sevindirme. Sabret.
Sağolsun o da annesine uyup surat yapıyo nasıl onla iyi olabilirim ki? Ama düzelttik şuan daha doğrusu ben adım attım, ama şunu anladım evleneli 9ay olmuş ama annesine tahammülüm fazlasıyla azalmış...
Dün bende çok sinirlendim, ve inan hala belim çok kötü ağırıyor. Birdaha böyle bişeyi tekrarlarsa ve ben yardım istediğim halde bAna yardımcı olmazsa sanırım bende en büyük kavgayı çıkaracağım,çünkü onun bencilliği yüzünden benim canıma bi zarar gelirse onu affetmem. Ki biz 7yıl sonunda severek evlendik, anlamıyorum nedir bu. Allah sana da sabır versin rabbim gönlüne huzur versin inşallah

Valla bana da mesai başladı, bugün misafirim var ve belim çok ağırıyor. Dün lavaboları temizleyemedim bile akşam düğün vardı, apar topar hazırlandım ve gittik. Eve geldim kaç defa uyandım uykumdan bel ağrım yüzünden

Günaydın arkadaşlar
Çok şükür iki gündür kendime geldim gibi doktor premesis diye bi ilaç verdi bulantılarım azaldı bitkisel bir vitaminmiş aslında gebelikte azalan b6 b 12 folic ve kalsiyum bu bulantıyı yaparmış bu ilaçta bunları karşılıyo yemeğimi yiyorum üstünede gavisconu dayıyorum ohhhh rahatım arada öğürtü geliyo tabi hiç değil ama eskiye göre güç kuvvet geldi

Çok uykum var gözümü açamıyorum ama yatağın içinde oturuyorum, midem o kadar yanıyor ki nefes alamıyorum uzanınca. İlk gebeliğimde de tek sorunum buydu, Allah normal zamanda ülseri olanlara yardım etsin ne zor hastalık. Normalde ilk evrelerde yiyecekler azaltır yanmayı, bu sefer gaviscon bile bana mısın demiyor.

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ((( ne yapılmalı hiç bilmiyorum ki keşke yardımcı olabilsem((

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ((( ne yapılmalı hiç bilmiyorum ki keşke yardımcı olabilsem((
Çok sağol canım, yapılacakları deniyorum ama hepsi çok kısa süreli rahatlama sağlıyor. Normal de mide yanması için erken, kabızlık etkiledi. Rahat uyumalarım buraya kadarmış. Neyse bebek iyi olsun da

Çok sağol canım, yapılacakları deniyorum ama hepsi çok kısa süreli rahatlama sağlıyor. Normal de mide yanması için erken, kabızlık etkiledi. Rahat uyumalarım buraya kadarmış. Neyse bebek iyi olsun da
Bende ishalden şikayetçiyim biliyor musun? Hangisi iyi bilmiyorum 9 ay ishal geziyorum.

Ya kızlar bu hormonlar ne kadar kötü bişey, cidden cinsel istek coştu heralde bende. Gece rüyamdan uyandım ya resmen adamı uyandıracaktım duş almak zor gelmese

Kızlar günaydın, iyi haftalar hepinize.
Haftasonu kontrolum vardı. Çok şükür yolunda her şey, cinsiyeti henüz söylemedi doktor, 16. haftada bir sonraki randevum. herhalde o zaman öğreneceğiz. Hiç merak etmiyorum zaten, sağlıklı olsun yeter.

Doktora çatlak kremine başlayayım mı ne önerirsiniz diye sordum. Çatlak kremlerinin bir faydası oldugunu düşünmüyorum ben dedi. Gerilen deriyi yumuşak tutmak için herhangi bir doğal yağ ya da krem kullanabilirsin, öyle çok para verip sakın pahalı kremler alma dedi. (Ki Acıbadem hastanesi doktoru bu).

Kabızlık ve çok gaz var bende. Onu sordum doktora, hamilelikte normal dedi. Gaz çok rahatsız ederse metsil çiğneyebilirsin zararı yok dedi. Bir de hamilelik yogası yapayım mı dedim, yapmanda bir sakınca yok normalde hayatında yoga pilates yapıyorsan yapmanı öneririm rahatlatır dedi.

Sizinle de paylaşayım dedim kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…