Benimde rahim tersti bu yuzden ilk muayenede kan degerim 8666 olmasina ragmen karindan gorulmemisti alttan bakmisti doktorum. 4+5te gitmistim. Keseyi gormustuk haftasinada kalp atisini duyduk. Hamilelik ilerledikce rahim normal seklini aliyormus.doktorum oyle demisti. Normal dogumlada kucagima aldim sukur bebisimi. Darisi sizlere insaallah.Ben iyice idrara sıkışık gideceğim kilo var rahim ters anca görünür
Gittim cnm Rabbime hamdolsun olsun kalp atışını da duyduk inşallah siz de en kısa zamanda duyarsinizGittin mi canım
Nette transfer tarihine 15 gün daha ekleyin diye yazıyor. O şekilde mi yaptınHayır canım transfer tarihine göre hesapladim.
Ben kendim yapmadım direk hesaplama tablosu var o tabloya transfer tarihi yaziliyor kendisi hesaplıyor otomatik olarakNette transfer tarihine 15 gün daha ekleyin diye yazıyor. O şekilde mi yaptın
Ablamda da olmuştu o şekilde farklılık ama neden kaynaklandığını bilmiyorum.Kızlar size birşey sormak istiyorum ben her doktora girişimde farklı hafta cikiyo gecen 2 hafta önce pazartesi keseyi gördüm 4+5 di bir dahaki pazartesi 5+5 kalp atışını duydum bugün tekrar gittim gözle görülür derecede büyümüş ancak bundan bir kaç gün önce acile gittiğimde farklı doktor 5+1 demişti bugün benim doktorum 5+1 diyor neden böyle
İlerde sorun oldu mu pekiAblamda da olmuştu o şekilde farklılık ama neden kaynaklandığını bilmiyorum.
Doğumu tahmin edilen tarihten 1 hafta sonra falan yaptı. Bi sorun olmadıİlerde sorun oldu mu peki
İyi bariiDoğumu tahmin edilen tarihten 1 hafta sonra falan yaptı. Bi sorun olmadı
Gittim cnm Rabbime hamdolsun olsun kalp atışını da duyduk inşallah siz de en kısa zamanda duyarsiniz
Evet hepimizin hikayesi neredeyse zorlu geçmiş çok şükür ki mucizelerimiz bizimlehepimiz onca soruna rağmen hamile kalmışız.. çok başarılı bizim bebişler.hayatta da çok başarılı olurlar inşallahh sağlıkla da kucağımıza alalım
Gözün aydın canım sağlıkla alırsın inşallah kucağınaKızlar merhaba iyisinizdir inşallah hepiniz
Ben bugün kan verdim bugün yada yarın bat günümdü. Sonuç 366.70 çıktı. İnşallah sağlıkla kucaklarız yavruşlarımızı
Nasıl düzeliyor hayret ettim şimdiBenimde rahim tersti bu yuzden ilk muayenede kan degerim 8666 olmasina ragmen karindan gorulmemisti alttan bakmisti doktorum. 4+5te gitmistim. Keseyi gormustuk haftasinada kalp atisini duyduk. Hamilelik ilerledikce rahim normal seklini aliyormus.doktorum oyle demisti. Normal dogumlada kucagima aldim sukur bebisimi. Darisi sizlere insaallah.
Gözün aydın canım nasıl bir duygu anlatsana ben çok heyecanlıyım perşembe gidecem acaba kalp atışını da duyarmayimGittim cnm Rabbime hamdolsun olsun kalp atışını da duyduk inşallah siz de en kısa zamanda duyarsiniz
Hmm anladım canım kalıcı değişiyor ama dimiNasıl düzeliyor hayret ettim şimdi demissinyaSchonerDuft
Canim rahim buyuyor bebek buyudukce haliyle sekli degisiyor. Bir balon gibi dusun
Valla benim karnimda büyüdü 5+0 sıfır gösteriyo takvim birde gaz doluyum onunda etkisi vardırMerhaba arkadaşlar benim şimdiden Karnım çıktı dağa çok erken değil mi doğum tarihi 4 Kasım gösteriyor. Sizler de varmı böyle birşey
Gözün aydınGittim cnm Rabbime hamdolsun olsun kalp atışını da duyduk inşallah siz de en kısa zamanda duyarsiniz
Öğrenirsen bana da de merak ettim valla.SchonerDuft kalici olarak degismiyor sanirim. Dogumdan sonra eski haline donuyo diye duymustum.doktoruma da sormadim dogumdan sonra ne durumda diye
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba arkadaşlar,nasip olursa kasım annesiyim ben de insallah