Ben sıkışık gitmedim. Hatta girmeden hemen önce WC girdim diyebilirim. Sorun olmadı. Kesemizi de gördük. İnşallah sen de görürsün.Güzel anneler merhaba,
Benim acil öğrenmem gereken bir konu var. Saat 16:00'da kısmetse ilk doktor randevum olacak. Göbekten bakılan ultrason için diğer ultrasonlardaki gibi çok su içip, idrara sıkışmam gerekiyor mu?
bana idrara sıkışık gel demişti muhtemelen öyle olmanı isteyecek.
Ben sıkışık gitmedim. Hatta girmeden hemen önce WC girdim diyebilirim. Sorun olmadı. Kesemizi de gördük. İnşallah sen de görürsün.
Benim bi hafta erken catladi yumurtam cnm o yuzdendirMerve seninle günlerimiz aynı. Kalp atışı için erken ama özellikle haberini bekliyorum.
Gittin mi canımBenim bi hafta erken catladi yumurtam cnm o yuzdendir
Merhaba canım teyfik hoca önerdiler gidiyoruzMerhaba Sümeyye Ankara’da kine gidiyorsun?
Yemin ediyorum aynısını bende yaşıyorumBenim kasıklarımda ağrı oluyor. Ozellikle tuvaletim geldiğinde ya da gazım olduğunda ağrı çoğalıyor birde cok ayakta durursam yorulursam ağrım oluyor. Dün gece uykudan uyandım ağrıdan.
Sende de mi anomoli var benimde yarım rahim birde situs inversusum ben bende sıkışık gidecem idar kesesi böbrek rahim komşuBen iyice idrara sıkışık gideceğim kilo var rahim ters anca görünür
Eskiden retrovert idi ama geçenlerde bi usg girdim antvert posizyondadır yazıyordu düzelmiş olabilir :) onun haricinde bişiy yok diye biliyorumSende de mi anomoli var benimde yarım rahim birde situs inversusum ben bende sıkışık gidecem idar kesesi böbrek rahim komşu
ikisi ters rahim demekmiş gıEskiden retrovert idi ama geçenlerde bi usg girdim antvert posizyondadır yazıyordu düzelmiş olabilir :) onun haricinde bişiy yok diye biliyorum
Yoo hiç problem yaşamadım antvert de mi ters rahim demekmiş.ikisi ters rahim demekmiş gıbirinci hamilelikte sorun oldu mu terslikle ilgi
Baktım şimdi antvert normal pozisyonmuşikisi ters rahim demekmiş gıbirinci hamilelikte sorun oldu mu terslikle ilgi
TERS rahim çıktı google teyzeye sorduğumda öenmli olan sorun yaşamamak zaten şükğr yaşamamışsınYoo hiç problem yaşamadım antvert de mi ters rahim demekmiş.
tekrar bakayım ne demekmiş kafam dönüyor aklım yerinde değilBaktım şimdi antvert normal pozisyonmuş
Yarım rahim nasıl oluyor onu hiç duymamıştım.TERS rahim çıktı google teyzeye sorduğumda öenmli olan sorun yaşamamak zaten şükğr yaşamamışsın
tekrar bakayım ne demekmiş kafam dönüyor aklım yerinde değil
bir tarafı gelişmemiş boynuza benzer taraf var ya o kısım yokYarım rahim nasıl oluyor onu hiç duymamıştım.
benimde 2 kasım canım, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin cümlemizeallah nasip ederde hamile kalirsam 3 kasim olucak insallah >)
A anladım geçmiş olsun. Hamilelik için sorun teşkil etmiyor ama değil mibir tarafı gelişmemiş boynuza benzer taraf var ya o kısım yok
amelyat oldum rahim genişliği yapıldı sorun kalmadı rahim genişliğimin güzel olduğunu söyledi aşılama yapan doktorum birde takibe gittiğim doktora sorcam genişlik nasıl diyeA anladım geçmiş olsun. Hamilelik için sorun teşkil etmiyor ama değil mi