2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar benimde bugün randevum var bakalım kesemizi görebilecekmiyiz :) doktora göre 5+3 ama benim hesabıma göre 4+4 <ovülasyon takibi yapmıştım geç yumurtladım>
Bakalım hakkımızda hayırlısı :))))

Merhaba arkadaşlar benim şimdiden Karnım çıktı dağa çok erken değil mi doğum tarihi 4 Kasım gösteriyor. Sizler de varmı böyle birşey

benimde muhtemel doğum tarihi 4 kasım ve hi olmayan göbeğim hafiften çıktı. özellikle alt kısmı. gaz var ama sürekli onun etkisidir. yoksa bebekler kuru üzüm kadar

doktorlar yumurtanın oluşum tarihinden itibaren sayıyorlar canım. yani sana göre 1 haftalıkken doktora göre 3 haftalıktı

doktorlar yumurtanın oluşum tarihinden itibaren sayıyorlar canım. yani sana göre 1 haftalıkken doktora göre 3 haftalıktı
Öyle değil canım yanlış anladın. Ben senin demek istediğini biliyorum zaten ben biyologum :)
Adetin ilk gününden sonra 20. Gün yumurtladım.
O yüzden 6 gün fark çıkıyor. Doktor adetin ilk gününü 1 olarak aldığı için 14. Gün yumurtlamışım gibi hesap ediyor. Ama ben 20. Gün yumurtladığım için doğal olarak geç döllendi :)

aa anladım. senin yumurtlama baya geç olmuş şaşırdım :) benimde 15. gün yumurtlama oldu çatlatma vurduk. sağlıcakla kucağına al

Yok histeroskopi olmadım. Doktor önermedi.en çok bir cm açılır o yüzden gerek yok dedi. Rahmimin genişliği,boyutlarına dair bilgi vermedi. Umarım geniştir . Ay bir daha dış gebelik hiç kimse yaşamasın bende dahil çok yıpratan bir durum

aa anladım. senin yumurtlama baya geç olmuş şaşırdım :) benimde 15. gün yumurtlama oldu çatlatma vurduk. sağlıcakla kucağına al
Bende pco var o yüzden. Bana kalsa erken bile yumurtladım önceki ay 30. Günde yumurtlamıştım

Birkaç doktora gitseydin bende yaptırmayacaktım araştırınce yapmaya karar verdim benimde 1 cm di açma payı ama 2 yada 3 cm açtı geçmiş zaman anımsamıyorum şuan . bende tekrar görüş inşallah öyle bir sorunun yoktu tabi temennimiz bu ama yaşadıklarında kolay değil

kızlar benim sağ tarafım tutuldu boynum falan bişi olmaz dimi bundan

güzel haberler alalım inşallah kaçta gideceksin

Ultrasonda baktıgında genişliği hakkında fikir verebilir mi?

bende de pco var. klomen femara bana mısın demedi. gonalf bile ilk aydan fayda etmedi. gonalf in ikinci ayı 15. güne yetiştirdik yumoşları
30. Gün çatladığı ay klomen kullanmış olduğum ay ama bu ay kendi haline bırakmıştım hiç bişey kullanmadan hamile kaldım. Allahım hepimizin gebeliğini sonuna kadar hayırlı eylesin

30. Gün çatladığı ay klomen kullanmış olduğum ay ama bu ay kendi haline bırakmıştım hiç bişey kullanmadan hamile kaldım. Allahım hepimizin gebeliğini sonuna kadar hayırlı eylesin

ay mucize gibi gerçekten. maşallah maşallah
benim maddi manevi bitkisel neler neler yaptım gonalfin yanında minicik minicik kalıyordu benimkiler hep.

ay mucize gibi gerçekten. maşallah maşallah
benim maddi manevi bitkisel neler neler yaptım gonalfin yanında minicik minicik kalıyordu benimkiler hep.
Allah’a şükür ben kendiliğimden yumurtlayabiliyorum. İlk düşük yaptığım bebişime de kendiliğinden hamile kalmıştım. İlaç bende yan etki yaptı geç geç oluyor adetlerim ama yumurtam büyütüp çatlıyor ilaçsız :)

E peki kaç olmalı? İlk randevu da sorcam bende duruma göre hareket ederim
o kadar net hatırlamıyorum sen sor aklında kalmasın.belki geniştir bşka bir doktora da görün bak hatta bir topik vardı ona etiket yapayım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…