ilk aşılamamda da ikiz olmuştu ve en başından riskliydi şimdi de hem korku var hem istek. Karmakarışık duygulardayımPardon ben tup bebek gibi okudum bu artış ikiz olabilir.
Icini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.ilk aşılamamda da ikiz olmuştu ve en başından riskliydi şimdi de hem korku var hem istek. Karmakarışık duygulardayım
Silik bi çizgi var gibi ama net değil resim yanıltıcı olur zaten. Kan testi yaptırsan daha sağlıklı sonuç alırsınKizlar ilk is test alip yapmak oldu ama sabah idrari degil yorumlayin beklenen bat 28 şubatti
yarın daha da artacak bu heyecan
her renk beni korkutuyor valla ama kırmızıdan daha çok korkuyorum .progestan değerin nasıldı
Çizgi gayet net hayırlı olsun bebeğinKizlar ilk is test alip yapmak oldu ama sabah idrari degil yorumlayin beklenen bat 28 şubatti
anladım kuzumBala bilmiyorum ki hiç bakılmadı progestan değerime çünkü hiç doktora gitmedim
inşallah kuzuumIcini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.
kuzum ben gittim bugun doktora keseyo gorduk sukur yaa 1 2gunede kalp atisi olusur dediKese 8 marttı senin dimi
maşallah gözün aydın canımkuzum ben gittim bugun doktora keseyo gorduk sukur yaa 1 2gunede kalp atisi olusur dedi
sagol canim benim insaallah kalp atisinida duyariz darisi sana insaallahmaşallah gözün aydın canım
amin kuzum.sagol canim benim insaallah kalp atisinida duyariz darisi sana insaallah
bana idrara sıkışık gel demişti muhtemelen öyle olmanı isteyecek.Güzel anneler merhaba,
Benim acil öğrenmem gereken bir konu var. Saat 16:00'da kısmetse ilk doktor randevum olacak. Göbekten bakılan ultrason için diğer ultrasonlardaki gibi çok su içip, idrara sıkışmam gerekiyor mu?
Merhaba arkadaşım sen gebelik tarihini ilk adet gününe göre mi hesapladınBenim 12 şubatta transferim oldu geçen hafta perşembe göreceklerdi keseyi ama cenazemiz vardı gidemedim. Bugün geldim hastaneye normalde senin de görünmesi gerekir artık ama beta hcg değerine de bağlı 1500 lerin üstüne çıkınca görünüyormuş.
persembe kendi doktoruma randevum var canim bakalim o ne diycekamin kuzum.
kalp atışı için ne zaman gideceksin
Hayır canım transfer tarihine göre hesapladim.Merhaba arkadaşım sen gebelik tarihini ilk adet gününe göre mi hesapladın
hadi bakalım bende perşembe gidecem.persembe kendi doktoruma randevum var canim bakalim o ne diycek