2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İkili test sonucu nasıl olur diye merak eden olursa bu da örnek olsun. :)

Eklentiler

• C8222C29-1608-49DB-B671-098AC172BB86.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 82
Canım boyun kalınlığı pappa ve hcg değerini yazar mısın? Benim daha sadece bu ikisi belli bize fikir versin
Fotoğrafını arttım canım bakabilirsin. Tabii bi kısmı kişisel bilgi içerdiği için kestim. Boyun kalınlığı 1,5 mm canım boyu da 55,6 mm idi bebeğin.

Kızlar bugün muayene oldum bebeğin cinsiyeti erkek dedi :) Ama çok aşağıya yerleşmiş çok riskli dedi Dua edin lütfen.

Canım fırsat buldukça ayaklarinin altına 2-3 yastık filan koyup uzan.
Allah'a emanet olsun minik yakışıklı :)

Kızlar hamileliğinizi takip ettiğiniz telefon uygulamaları var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama memnun oldugunuz varsa biraz daha bakmak istiyorum.
Şimdilik sadece op.dr banu çiftci nin programını indirdirm ben gebelikten öncede instagramdan takip ettigim bi doktordu..Programdan memnunmuyum dersem sadece haftaya yeni başladigimda okuyorum videosunu izliyorum o kadar.

Fotoğrafını arttım canım bakabilirsin. Tabii bi kısmı kişisel bilgi içerdiği için kestim. Boyun kalınlığı 1,5 mm canım boyu da 55,6 mm idi bebeğin.
Şimdi inceledim canım. benim de 1.5 nt ama diğer değerler biraz farklı. Bakalım bizim için de iyi sonuçlar gelir inşallah gözün aydın

Kızlar bugün muayene oldum bebeğin cinsiyeti erkek dedi :) Ama çok aşağıya yerleşmiş çok riskli dedi Dua edin lütfen.
Sağlıkla tam zamanından kucağına alırsın inşallah. Dikkat ederek, kendini yormadan, dinlenerek geçireceksin. Anne olarak Bizim elimizden gelen bu kadar gerisi Rabbimin takdiri.

Merhaba hanimlar devlete gittik bu kez cok sukur saglikli bebegim.ultrason cihazi sanirim pek iyi degildi ama bana cinsiyet tahmini yapacak varmi

Eklentiler

• 1525338579958378223340.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 67
  • 15253386225682104648027.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…