- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Fotoğrafını arttım canım bakabilirsin. Tabii bi kısmı kişisel bilgi içerdiği için kestim. Boyun kalınlığı 1,5 mm canım boyu da 55,6 mm idi bebeğin.Canım boyun kalınlığı pappa ve hcg değerini yazar mısın? Benim daha sadece bu ikisi belli bize fikir versin
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı
Allahın izniyle bisey çıkmayacaktır..Bende şimdiden gerginim. İnşallah güzel çıkar sonuçlar. Cinsiyetini merak etmiyorum ama sağlığını daha çok merak ediyorum
Kızlar bugün muayene oldum bebeğin cinsiyeti erkek dedi :) Ama çok aşağıya yerleşmiş çok riskli dedi Dua edin lütfen.
Şimdilik sadece op.dr banu çiftci nin programını indirdirm ben gebelikten öncede instagramdan takip ettigim bi doktordu..Programdan memnunmuyum dersem sadece haftaya yeni başladigimda okuyorum videosunu izliyorum o kadar.Kızlar hamileliğinizi takip ettiğiniz telefon uygulamaları var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama memnun oldugunuz varsa biraz daha bakmak istiyorum.
Şimdi inceledim canım. benim de 1.5 nt ama diğer değerler biraz farklı. Bakalım bizim için de iyi sonuçlar gelir inşallah gözün aydınFotoğrafını arttım canım bakabilirsin. Tabii bi kısmı kişisel bilgi içerdiği için kestim. Boyun kalınlığı 1,5 mm canım boyu da 55,6 mm idi bebeğin.
Sağlıkla tam zamanından kucağına alırsın inşallah. Dikkat ederek, kendini yormadan, dinlenerek geçireceksin. Anne olarak Bizim elimizden gelen bu kadar gerisi Rabbimin takdiri.Kızlar bugün muayene oldum bebeğin cinsiyeti erkek dedi :) Ama çok aşağıya yerleşmiş çok riskli dedi Dua edin lütfen.
Benim az az oluyor kanama sonra kahverengiye dönüyor şimdi kesildi çok şükür,2 gündür böyle.Önceki kanamam 1 saat sürmüştü aynı gün lekeye döndü ama 2 3 gün gün de bir iki kere leke oldu. Şimdiki de çok az kanama oldu dün. Şimdi leke şeklinde canım seninki kaç gün sürdü
İnşallah, Sag ol canım yaş faktörü ve kendi kg bebeğin haftası her şey değeri değiştiriyor.Şimdi inceledim canım. benim de 1.5 nt ama diğer değerler biraz farklı. Bakalım bizim için de iyi sonuçlar gelir inşallah gözün aydın
Senin kanama alanın yoktu demi? O yüzden daha kısa sürer bence. Benim sürekli olmasada 5 hafta sürdüBenim az az oluyor kanama sonra kahverengiye dönüyor şimdi kesildi çok şükür,2 gündür böyle.
Ayyyy süper haber..benimde laboratur sonucum bugun cikacaktı diyince aklima geldi..hemen doktoruma yolluyorum2li sonucum bugün çıktı kızlar hepsi de düşük risk doktora göstermeden bile anlaşılıyor. Rapor çok net yazılmış. Darısı size değerli arkadaşlarım.
Evet çok değişken varmış korkmamak elde değil. Ben de cuma alacağım sonuçları bakalom ne olacak. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizİnşallah, Sag ol canım yaş faktörü ve kendi kg bebeğin haftası her şey değeri değiştiriyor.
Ayyyy süper haber..benimde laboratur sonucum bugun cikacaktı diyince aklima geldi..hemen doktoruma yolluyorum
Yüreğini ferah tut. Amin.Evet çok değişken varmış korkmamak elde değil. Ben de cuma alacağım sonuçları bakalom ne olacak. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Sat = 04.02.2018Bilgilerini yazarsan ekleyeyim canim
İnşallahAllahın izniyle bisey çıkmayacaktır..
Şükürrrr ki bizde iyiyizzzzz
Çok sevindim çok şükürŞükürrrr ki bizde iyiyizzzzztestim sonuçlandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?