Amin canım hepimizinkine. Bu süreçte kabus görmek normal mı? Ben doğumdan sonra lohusa iken daha çok korkuturlar sanıyordum
Yok canım en hafif dozda alerji hapı vermişti bide kireç gibi kaşıntı önleyen bi krem ama bazen onlar bile yetmezdi gidip gidip soğukduş alırdım çok fena bişe Allah kimsenin başına vermesinpazartesi 2li testim var doktoruma sorucam canım çok teşekkür ederim.. Peki gebelik alerjisi bebeğe bi zarar vermiş miydi?
canım ya bende bel ağrısından çok çektim.Bende masa başı çalışıyorum.SAna tavsiyem koltuğuna yumusak yastık,minder benzeri birşey koy çok faydası oluyor.Kasık agrısı da oluyor bende ara ara batma yada cekme şeklinde ama doktorum korkmam gerekenin kanama olduğunu söylediği için çok rahatım. Çok şiddetliyse git tabi doktora ama agrıların sürekli devam etmeyip dinlenince geçiyorsa rahatlat kendinihmm anladım şimdi seni canım. Evet kalp atışlarını uzun süreli dinletmiyorlar. ilk 3 ay bebeğe zararı olduğu söylenyor. Benim doktorumdan bakıyor ölçüyor sadece bu zamana kadar uzun uzun dinletmedi hiç. Pazartesi günü ikili test için çağırdı. Bilemedim ki napsam. Şimdi gitmek istesem yine eşim boşuna evham yapıyosun. Kendini de bebeğide üzüyorsun yapma dicek. Biraz daha bakim bugün dinlenim aksam geçmezse giderim artık
Canım diğer ilaçla etkileşimi bilemem ama sulcid şuan bende kullanıyorum hatta bugün son hapım çok şükür idrar yolunda enfeksiyon var iğne de vurundum ama ben atamadım umarım bu ilaçla atarım aslında su içemiyorum çok kusuyorum o Yüzden atamadın dedi doktorum sen içebiliyorsan çok çok su iç ben malesef bulantıdan içemiyorum
Ben ilk hamileliğimde ne kabuslar görmüştüm canım hele son haftalarda 2-3 saatte bir uyandırıyordu uyku uyuyamıyordum :) kafaya takmaya çalış hepsi hormonlardan
bugün çok şükür iyiyim ağrım sızım yok canım. Bel yastığım var hamile değilkende kullanıyordum ama benim belimde hep bi sıkıntı vardı aslında hamilelikte daha bi azıttı. İnşallah geçer de rahat rahat geçiririz günlerimizi. Teşekkür ederim önerilerin için :) seninde geçer inşallah sende çekmezsin ağrı sızıcanım ya bende bel ağrısından çok çektim.Bende masa başı çalışıyorum.SAna tavsiyem koltuğuna yumusak yastık,minder benzeri birşey koy çok faydası oluyor.Kasık agrısı da oluyor bende ara ara batma yada cekme şeklinde ama doktorum korkmam gerekenin kanama olduğunu söylediği için çok rahatım. Çok şiddetliyse git tabi doktora ama agrıların sürekli devam etmeyip dinlenince geçiyorsa rahatlat kendini
Dr. Banu Çiftçi ve Happy Mom 2 ayrı uygulama da çok güzel.
Teşekkür ederim ikinize de. Ben de Happy mom ve Allehamileyi takip ediyordum. Dr Banu Çiftçiye'de bakayım.ben de
ALLEHAMİLE yi takip ediyorum uygulama olarak
Amin canım çok rahatsız edici bişey gerçekten.inşallah gelip geçici bişeydir çok sürmez.Yok canım en hafif dozda alerji hapı vermişti bide kireç gibi kaşıntı önleyen bi krem ama bazen onlar bile yetmezdi gidip gidip soğukduş alırdım çok fena bişe Allah kimsenin başına vermesin
Gözünaydın! İnşallah hepimiz alırız bu güzel haberleri.2li sonucum bugün çıktı kızlar hepsi de düşük risk doktora göstermeden bile anlaşılıyor. Rapor çok net yazılmış. Darısı size değerli arkadaşlarım.
Happy Momun forum kısmı da güzel. Ordaki yazıları da okuyorum deneyim olarak.Teşekkür ederim ikinize de. Ben de Happy mom ve Allehamileyi takip ediyordum. Dr Banu Çiftçiye'de bakayım.
Happy Mom'un bildirimleri çok hoşuma gidiyor, sürekli bebekten sevgi mesajları geliyor :)
Amin canım benim. Çok teşekkürler.Gözünaydın! İnşallah hepimiz alırız bu güzel haberleri.
Gözün aydııın, rabbim bu güzel haberleri bize de nasip etsin inşallah2li sonucum bugün çıktı kızlar hepsi de düşük risk doktora göstermeden bile anlaşılıyor. Rapor çok net yazılmış. Darısı size değerli arkadaşlarım.
hayırlı olsun canım benım. Çok sevindim. Hepimizin inşallah güzel sonuçları olur :)2li sonucum bugün çıktı kızlar hepsi de düşük risk doktora göstermeden bile anlaşılıyor. Rapor çok net yazılmış. Darısı size değerli arkadaşlarım.
canım hiç üzme kndini benim arkadasımda öyleydi. nur topu gibi erkek bebeği oldu. bol bol dua et. dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinKızlar bugün muayene oldum bebeğin cinsiyeti erkek dedi :) Ama çok aşağıya yerleşmiş çok riskli dedi Dua edin lütfen.
Amiiin canım, çok teşekkür ederim. :)Gözün aydııın, rabbim bu güzel haberleri bize de nasip etsin inşallah
Amin canımcım. Çok teşekkürler :)hayırlı olsun canım benım. Çok sevindim. Hepimizin inşallah güzel sonuçları olur :)
Canım boyun kalınlığı pappa ve hcg değerini yazar mısın? Benim daha sadece bu ikisi belli bize fikir versin2li sonucum bugün çıktı kızlar hepsi de düşük risk doktora göstermeden bile anlaşılıyor. Rapor çok net yazılmış. Darısı size değerli arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?