2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canım hepimizinkine. Bu süreçte kabus görmek normal mı? Ben doğumdan sonra lohusa iken daha çok korkuturlar sanıyordum

Ben ilk hamileliğimde ne kabuslar görmüştüm canım hele son haftalarda 2-3 saatte bir uyandırıyordu uyku uyuyamıyordum :) kafaya takmaya çalış hepsi hormonlardan

pazartesi 2li testim var doktoruma sorucam canım çok teşekkür ederim.. Peki gebelik alerjisi bebeğe bi zarar vermiş miydi?
Yok canım en hafif dozda alerji hapı vermişti bide kireç gibi kaşıntı önleyen bi krem ama bazen onlar bile yetmezdi gidip gidip soğukduş alırdım çok fena bişe Allah kimsenin başına vermesin

canım ya bende bel ağrısından çok çektim.Bende masa başı çalışıyorum.SAna tavsiyem koltuğuna yumusak yastık,minder benzeri birşey koy çok faydası oluyor.Kasık agrısı da oluyor bende ara ara batma yada cekme şeklinde ama doktorum korkmam gerekenin kanama olduğunu söylediği için çok rahatım. Çok şiddetliyse git tabi doktora ama agrıların sürekli devam etmeyip dinlenince geçiyorsa rahatlat kendini

Gecmis olsun sizede ne kadar surede gecti sizin ben aslinda normaldede cok su icen biriyim simdi biraz daha cogalttim cok su icerek sik tuvalete giderek geciyormus umarim cabuk gecer normaldede hic basima gelmemisti bebek olunca herseyden endiseleniyoruz umarim saglikla buyurler

günaydın anne adayları nasıl gidiyor hamilelikler cisiyeti kesinleşen varmı ben cumartrsi gidicem bu sefer belli olur sanırım o zaman 14 haftalık olucaz nasipse

bugün çok şükür iyiyim ağrım sızım yok canım. Bel yastığım var hamile değilkende kullanıyordum ama benim belimde hep bi sıkıntı vardı aslında hamilelikte daha bi azıttı. İnşallah geçer de rahat rahat geçiririz günlerimizi. Teşekkür ederim önerilerin için :) seninde geçer inşallah sende çekmezsin ağrı sızı

Yok canım en hafif dozda alerji hapı vermişti bide kireç gibi kaşıntı önleyen bi krem ama bazen onlar bile yetmezdi gidip gidip soğukduş alırdım çok fena bişe Allah kimsenin başına vermesin
Amin canım çok rahatsız edici bişey gerçekten.inşallah gelip geçici bişeydir çok sürmez.

Teşekkür ederim ikinize de. Ben de Happy mom ve Allehamileyi takip ediyordum. Dr Banu Çiftçiye'de bakayım.
Happy Mom'un bildirimleri çok hoşuma gidiyor, sürekli bebekten sevgi mesajları geliyor :)
Happy Momun forum kısmı da güzel. Ordaki yazıları da okuyorum deneyim olarak.

Kızlar bugün muayene oldum bebeğin cinsiyeti erkek dedi :) Ama çok aşağıya yerleşmiş çok riskli dedi Dua edin lütfen.
canım hiç üzme kndini benim arkadasımda öyleydi. nur topu gibi erkek bebeği oldu. bol bol dua et. dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…