Bilgilerini yazarsan ekleyeyim canimBenide listeye eklermisiniz
Bebek derken kalp atışı mı? 6. Haftanın sonundan başlayarak 9. haftaya kadar duyanlar var.Kızlar bebek karından 5+6 da gözükmemesi normal mi?
Kalp atışı değil daha bebeği göremedim ya malesef.Bebek derken kalp atışı mı? 6. Haftanın sonundan başlayarak 9. haftaya kadar duyanlar var.
Bilmiyorum denk gelmedim öyle birşeye, doktor ne dedi?Kalp atışı değil daha bebeği göremedim ya malesef.
Normal dedi vajinal bakmadi zaten. Ama ben tabi tedirgin oldum.Bilmiyorum denk gelmedim öyle birşeye, doktor ne dedi?
Doktorlar umut dolu konuşmazlar, aksilik olduğunu düşünse dan diye söyler emin ol. Haftaya görürsünüz inşallahNormal dedi vajinal bakmadi zaten. Ama ben tabi tedirgin oldum.
İnşallah yaDoktorlar umut dolu konuşmazlar, aksilik olduğunu düşünse dan diye söyler emin ol. Haftaya görürsünüz inşallah
Tebrikler canım. Darısı başıma. Ense nin normalde hangi aralıkta olması gerekiyor. Bir de başka neye bakıyorlarAy kızlarrr ense ölçümümüz 1.2 cok cok şükür..Bide %85 kız dedidarısı sizlere inşallahhhh
Ben de tüp bebek annesiyim. 4.hafta bıraktık hamile olduğumu öğrendiğimde. Bende de şişlik yapmıştı. Bırakınca rahatlarsın demişti doktorBenim biraz gecikmeli oldu. Tüp bebek doktoruma gitmiyorum kontrol için aynı hastanede başka bir doktor takibimi yapıyor oda bişey demedi. Ben tesadüfen tüp bebek hemşiresine sordum o zaman bırakmak gerektiğini öğrendim. Şuan 9+6 haftalık çok şükür
kızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?
Biz 6+1de karından zar zor gördük canım, korkma. Inşallah bir dahaki gittiğinizde görürsünüz. Tekrar ne zamana çağırdı?Normal dedi vajinal bakmadi zaten. Ama ben tabi tedirgin oldum.
Korkma canım normaldir benceNormal dedi vajinal bakmadi zaten. Ama ben tabi tedirgin oldum.
Kizlar iyi akşamlar dünden beri göbrk deligimin sag tarafında kipir kipir bisiler oluyo damar sgiriyo gibi hep ayni yerde ama bebek hareketleri icin erken ama biliyorum oglumda da ilk bole hissetmostim gaz falan degil oda kesin ama ne anlamadim 11. Haftadayiz hani ikinci gebelikte daha cabuk hissedilir diyolarda bu kadar mı erken bilmiyorum valla bugun gittim bi guzel alisveeis yaptim stres attim geldim cok rahatladim ama
Ay inşallah canım ya. Haftaya perşembe çağirdi o zaman 7+0 oluyorum. Ama ben o kadar bekleyemem ya pazartesi baska doktora randevu aldim ona gidicem 6+4 olucam o zamanda nasipseBiz 6+1de karından zar zor gördük biz canım, korkma. Inşallah bir dahaki gittiğinizde görürsünüz. Tekrar ne zamana çağırdı?
Korkuyla beklemektense iyi düşünmüşsün canım. 6+4te görürsünüz inşallahAy inşallah canım ya. Haftaya perşembe çağirdi o zaman 7+0 oluyorum. Ama ben o kadar bekleyemem ya pazartesi baska doktora randevu aldim ona gidicem 6+4 olucam o zamanda nasipse
İyi yapmissin canim hem herseyi detayli sorarsin kalp atislarini flnda duyarsinBaska dontordam randevu aldım canım 15 gün sonra gitcem büyümüs olur diye
Sol kız, Sağ erkek
Ay benim kız mı o zaman
Kızlar inanmayın böyle şeylere, ne alakası var sağda veya solda olmasıyla cinsiyetin. Benim sağ yumurtalığım yok mesela, bir tek sol var o zaman hep kız mı olacak yani? Cinsiyeti erkeğin spermiyle taşınan kromozom belirler, bizim sağdan veya soldan yumurtlamamız değil. Bilime inanın böyle şeylere değil.Rabbimin gücüne gitmesinde bu yüzden hatırlamak istememişim demekkibenimki solda da
Olabilir canım ikimizinkinde kız galiba
Benim 5. Haftada karından görünmemişti, sadece 4 gün sonra 5+4te görünmüştü. Meraklanmayın, umarım önümüzdeki hafta görürsünüz.Kızlar bebek karından 5+6 da gözükmemesi normal mi?
Ben sanmıyorum bunların yüksek doğruluk payının olduğunu, tek yumurtalıkla hamile kalanlar falan var. Cinsiyet tahminlerinde yazıyor ama hepsi söylenti
:)) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben inanmıyorum ya öyle yazıyordu ama saçma geldi,öyle olsa doktorlar beklemez ki cinsiyet söylemek için, yumurtalığa göre hemen belli olur.
Okuya okuya alıntılaya alıntılıya gelmişsin, zaten inanmadığımı belirttiğimi görmüşsündür.Kızlar inanmayın böyle şeylere, ne alakası var sağda veya solda olmasıyla cinsiyetin. Benim sağ yumurtalığım yok mesela, bir tek sol var o zaman hep kız mı olacak yani? Cinsiyeti erkeğin spermiyle taşınan kromozom belirler, bizim sağdan veya soldan yumurtlamamız değil. Bilime inanın böyle şeylere değil.
Vay sıpa vayBnm sipa durmadı gostermedi dr durdurmak için ugrasti ınatlasti sipa götü basi ayrı oynuyodu:)) biliyosun önceliğimiz sağlık 1 ay sonra öğrensem de olur.kuruluk var dedim o uzun soluklu seni rahatlatır dedi içeriğini öğrenince yrn yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?