2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haftaya pazartesi kontrolüm var canım onda sorcam.

O benim işte.13. haftadayim.İki gün önce öyle şiddetli küstüm ki,boğazım delinmiş gibi hala yutkunamiyorum.Yemek yerken bile zorlanıyorum.Bilmiyorum ne zaman geçecek hayirlisiyla

Canım seni çok iyi anlıyorum bende onu sabahları yaşıyorum elim ayağım titriyor artık öğürmekten... Boğazım benimde tahriş durumda. 12. haftada geçer diyorlardı benim 10. haftadan sonra ha bire arttı Bazı arkadaşlarım var biz bunları hiç yaşamadık bende böyle şeyler olmadı hatta hamile olduğumu unuturdum diyor... ne güzel bir nimet. yaşamayan bu durumları anlayamaz. Ama her çekilen cefanın bir mükafatı vardır. İnşallah bebişlerimiz bizi yormayan uslu, uyumlu, uykulu ,gazsız bebişler olurr :) bizde o zaman rahat ederiz.

Ben hiç bulantı yaşamadım mesela. Ama hamileliğin cilvesi, benim gibiler azınlıkta. İnşallah en kısa zamanda geçer sizinkiler de.

Aksine benim iştahım o kadar açık ki..daha 11+3'te olmama rağmen 3'e yakın kilo aldım. Haftasonu doktor randevum var, açıkçası doktorumdan kilo konusunda azar işitmekten korkuyorum. Aranızda benim gibi iştahı açılıp normalin iki katı yiyen var mı ?

Ben de senin gibi azınlık kısımdayım. 9. Haftaya kadar 2 kilo almıştım. Ama benimki iştah açıklığından değil de “sağlıklıymış, yiyeyim” demekten oldu. İlk hafta doktor şunu bunu ye dedi ben de yemediğim şeyleri bile yemeye başladım. Şimdi bıraktım yemeyi hala 2 kilodayım.

Merhaba sevgili anne adayları:) biz 11+4deyiz. Cuma günü randevumuz var. Cinsiyet öğrenen oldumu aranızda. Öğrendiysenizde kaçıncı haftada öğrendiniz.

Merhaba sevgili anne adayları:) biz 11+4deyiz. Cuma günü randevumuz var. Cinsiyet öğrenen oldumu aranızda. Öğrendiysenizde kaçıncı haftada öğrendiniz.

Merhaba canım.. Bende 12. haftaya giriş yaptım dün randevum vardı fakat hala cinsiyetimiz belli değil.. 2 hafta sonra belli olur dedi doktorum heyecanla bekliyoruz

Ben normalde çok iştahsız bir insandım, bir kaç kaşık yemekle hemen doyardım. Şimdi yemeği arttırınca haliyle kilo aldım, aslında bebekle henüz bir ilgisi yok kilomun biliyorum :) En iyisi ben de senin gibi durdurayım kendimi, önümüzdeki bir kaç hafta kilo almazsam normal düzene dönecektir.

Canım çok teşekkür ederim yardımın ve bilgilendirmen için. Gece tesadüfen mesajını gördüm baktım hemen aldım cuma gününe hatta bugune bile vardı ama işten izin alamam diye cumaya aldım. Seninki ne zamandı. Bide görüntüsü bu doğru almışım demi.

evet akşam sürdüm mesela şu an hala yağlı gibi ama tabi gündüz kıyafetlere geçmiyor. Ben memnun kaldım kokusuda hoş . Çatlak yapar mı işte onu bilemiyorum.
Yapmaz bence bende yapayım onu aktardan aldın değil mi yağları?

İnşallah canım

Canım ben hem aminosentez hem de harmony test miydi ikisini de yaptırmıştım ama aminosentezi herkese yaptırma derim beni perinotoloji uzmanı profesör yapmıştı hiçbir şey anlamamıştım.

Ben 13. Haftadayım canım. Hepsini ayrı ayrı verdi.

Canım benim 5.hafta progestana rağmen kanamam bir başladı inan bana sürekli ama sürekli kanamam oldu. Hatta birinde koltuk tüm kan oldu heralde bi bardak aktı gitti sakin olmaya çalıştım. Ertesi gün kustum yine aynı şekilde zorlama sonrası kıpkırmızı aktı adetten çok yani İnşallah Rabbim kucağımıza almak nasip eder. Bazı gebelikler kanamalı oluyor aslında korkutuyorlar ama bence çoğu normal. Daha hareketli çocuğumuz olabilir. Bir de erkek çocuklarını Rahim atmaya çalışırmış. Belki erkektir benimki öyle gibi görünüyor.

Kızlar doktorum bana o kadar tavsiye verdi ki doğal beslenmek konusunda. Migrostan siyez unu al kendine krep yap ekmek yeme horozu olan kümesten yumurta al, Türkiye menşei olmayan bakliyat yeme,süt yoğurt doğal olsun gibi. Ama ben çoğuna uymuyorum Canım sürekli çiğköfte, kısır, yeşil fasulye,makarna İstiyor. Benim kayınvalidem aylarca aç gezmiş annem de öyle sürekli kustum diyor bebeklerin beslenmesi bizimle çok ilgili değil galiba ya çünkü bizim kilolar gayet üçün üzerindeymiş.Benim çok doğal beslenen bir tanıdığımın bebeği çok zayıf doğdu Bunun neyle alakası var acaba?

Şirketlerde öyle oluyor ne yazık ki. Eşim mali müşavir. Lazer ameliyatı olduğu gün gözü görmezken bile işe gitmek zorunda kaldı. Gitmeseydi ona da surat yapacaklardı. Senin keyfi rapor almadığını biliyorum. Belirttiğim gibi özel sektörde durum böyle. Ölaen bile surat yapıyorlar.

Canım neyle ilgili bilmiyorum ama beni gören herkes derdi ki bu çocuk 3 kilo doğmaz 2.5 kilo doğsa iyi az besleniyorsun bir şey yemiyorsun gibi ben ekmez pek yemem normalde de hamur işi tüketmedim doğal beslendim yoğurt yerdim yatmadan 20. Haftadan sonra her gün muhakkak süt içtim. Son zamanlarda bol hurma tükettim 10 kilo aldım bebeğim 3.800 gram doğdu. Bana laf söyleyen bir kadın vardı 30 kilo aldı sen yemiyorsun bebeğin zayıf olacak diyordu 2.5 kilo Doğum yaptı.

CANIM bende oldu hatta su an 10+3üz ara ara oluyor ve hatta bende arada adet sancısı gibi hafif bir sancı da var
Bende 10+1 ama çok sırt ağrılatım var Rabbim inşllah korur bebklerimizi en son 9 haftalıkken görümdüm doktora şimdi içim içimi yiyor bebeğim iyi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…