2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım 2buçuk kilo aldım. Bu ilk gebeliğim. Normalde benim cildim yağlı ama kilo alıp vermekten zamanında bacaklarımda diz kapağımız arkasında ve popompa çatlaklar vardı ama belime kadr hiç olmamıştı. Ozaman ben onu bi aklımda tutayımda, almam lazım çatlamasını beklememek lazım sanki o_O
Al canım hemen başla bende iş yerimdeki arkadaşımdan görüp almıştım normalde kilo alıp vermekten çok çatlamış bir kadındı ve kız kardeşleri filanda hep hamileyken çatlamış annesi de keza öyle ama kadının karnında hiç çatlak yoktu lierac ta kullanmıştım ama sevemedim. Ama şu da var bir arkadaşım mustela liearac ne varsa kullandı Çatladı. Erken başlamak gerekiyor kremlere. Bende haftaya başlıycam.

Al canım hemen başla bende iş yerimdeki arkadaşımdan görüp almıştım normalde kilo alıp vermekten çok çatlamış bir kadındı ve kız kardeşleri filanda hep hamileyken çatlamış annesi de keza öyle ama kadının karnında hiç çatlak yoktu lierac ta kullanmıştım ama sevemedim. Ama şu da var bir arkadaşım mustela liearac ne varsa kullandı Çatladı. Erken başlamak gerekiyor kremlere. Bende haftaya başlıycam.
Ben dün yanma olunca normal parfümümün kremini sürdüm yine hiç olmasada faydası olur diye. Eczanede satılıyorsa akşam alıyım, bende badem yağı herhangi bi krem ve zeytinyağını sürerim biri olmasa diğeri faydalı olur diye düşünüyorum

Bide hAngisi canım fotoğraf atma şansın varmı? Çatlak kremi falan diyemi geçiyo

Ben dün yanma olunca normal parfümümün kremini sürdüm yine hiç olmasada faydası olur diye. Eczanede satılıyorsa akşam alıyım, bende badem yağı herhangi bi krem ve zeytinyağını sürerim biri olmasa diğeri faydalı olur diye düşünüyorum
Evet canım eczanede satılıyor zaman zaman ikili paketlerde indirim oluyor filan aslında öyle denk gelse çok iyi olur. Ben zeytinyağı hiç sürmedim nasıl olur acaba giysilere filan geçer mi? Bir de kokusuna katlanamıyorum şuan.

Bide hAngisi canım fotoğraf atma şansın varmı? Çatlak kremi falan diyemi geçiyo
Canım çatlak öncesi krem diye almıştım ben eczacı soruyor zaten hamilelik için çatlak var mı yok mu diye ona göre veriyor ben çatlak öncesi kullanmıştım

Eklentiler

• 88D973A5-988E-4DB4-A31A-13C4795522F7.png
    88D973A5-988E-4DB4-A31A-13C4795522F7.png
    145,5 KB · Görüntüleme: 101
Evet canım eczanede satılıyor zaman zaman ikili paketlerde indirim oluyor filan aslında öyle denk gelse çok iyi olur. Ben zeytinyağı hiç sürmedim nasıl olur acaba giysilere filan geçer mi? Bir de kokusuna katlanamıyorum şuan.
Onu istersen akşamdan sürersin canım, işe gidip geliyosan kıyafetlerine bulaşır o_O gece yatarken sürersin hatta strecle sararsın karın bölgeni hem daha iyi tenine nüfuz eder hemde bulaşmaz. Kokusu hoş olan bi yağ daha katsan zeytin yağının içine belki öyle dayanabilirsin. Bende internetten bakıcam şimdi canım tek fiyatı baya yüksekmiş. Kampanyalı varsa internetten sipariş edicem

Bende zeytinyağlı avakadolu badem yağlı hepsi karışık bebe yağı kullanıyorum ama malesef kıyafetlere geçiyor. Onu engelleyemiyorum. O yüzden özellikle yatarken kullanıyorum. Bi kaç tshirt feda ettim artık napalım.

Bende zeytinyağlı avakadolu badem yağlı hepsi karışık bebe yağı kullanıyorum ama malesef kıyafetlere geçiyor. Onu engelleyemiyorum. O yüzden özellikle yatarken kullanıyorum. Bi kaç tshirt feda ettim artık napalım.
O kıyafetlerinin üstünede bulaşık deterjanı sürüp hafif sıcak suda 5 10 dk bekletip makineye at canım, öyle olunca çıkıyo ama tabi güzel kıyafetlerinizi feda etmeyin belki çıkmaZ

Peki gün içinde etkisi sürüyor mu yağların yani bütün gün nemli kalıyor mu?

Bir kaç sayfa önce yazılmış ama gerçekten bu bir kaç gündür ben de zorlanıyorum. Bulantılarım geçen hafta geçti derken bu hafta nedense arttı. Kusmuyorum ama bütün güne yayılmış bir ağız bozukluğu ve mide bulantısı hali var o da baya halsizlik yapıyor. Özellikle de su içtikten sonra baya artıyor bulantı. Önceden 2 3 litre su içen ben 1,5 litre suyu zoraki içiyorum gün içinde ve acayip vicdan yapıyorum. Şu tatsız ruh halinin bitip enerjimin geri geleceği günleri iple çekiyorum gerçekten :(

Bende aynısını kullanıyorum. Şuan sadece banyo sonrası kullanıyorum. Ilerleyen zamanlarda her gün kullanmaya başlarım. Ben çok boca etmiyorum vücut emiyor oyuzden kıyafetlerime bulaşmadı hiç.

Bir kaç sayfa önce yazılmış ama gerçekten bu bir kaç gündür ben de zorlanıyorum. Bulantılarım geçen hafta geçti derken bu hafta nedense arttı. Kusmuyorum ama bütün güne yayılmış bir ağız bozukluğu ve mide bulantısı hali var o da baya halsizlik yapıyor. Özellikle de su içtikten sonra baya artıyor bulantı. Önceden 2 3 litre su içen ben 1,5 litre suyu zoraki içiyorum gün içinde ve acayip vicdan yapıyorum. Şu tatsız ruh halinin bitip enerjimin geri geleceği günleri iple çekiyorum gerçekten :KK43:
Canım suyu oda sıcaklığında ben de içemiyorum dolapta soğutup biraz uzerine oda sıcaklığında su ekleyip öyle içiyorum ozaman rahat içiliyor birde öyle dene istersen.

Ben de 600mg alıyorum progestanı. Progestana rağmen kırmızı renkli lekelenmem var. Miktarı az ama korkutuyor beni. Doktor kolun kesilip de kanar gibi çok gelmedikçe veya pıhtı gelmedikçe normal dedi ama kahve rengi gelir bu iki hafta, kese yanında aktif olmayan kanama alanı var demişti. Fakat kıpkırmızı leke geliyor hala. Ne yapsam bilmiyorum. Bilinçaltıma nasıl işlediyse dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm :KK43:

Canım suyu oda sıcaklığında ben de içemiyorum dolapta soğutup biraz uzerine oda sıcaklığında su ekleyip öyle içiyorum ozaman rahat içiliyor birde öyle dene istersen.
Ben de su içemiyorum şu son günlerde bulantıdan. Çok vicdan yapıyorum ben de. Bu dediğini deneyeceğim canım, çok sağol :KK5:

Ben de 600mg alıyorum progestanı. Progestana rağmen kırmızı renkli lekelenmem var. Miktarı az ama korkutuyor beni. Doktor kolun kesilip de kanar gibi çok gelmedikçe veya pıhtı gelmedikçe normal dedi ama kahve rengi gelir bu iki hafta, kese yanında aktif olmayan kanama alanı var demişti. Fakat kıpkırmızı leke geliyor hala. Ne yapsam bilmiyorum. Bilinçaltıma nasıl işlediyse dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm :KK43:
Canım doktorun zaten kanama bu sekilde devam ederse endiselenme demiş içini ferah tut bi sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle. Kafanda çok kurmuşsun rüyana da yansımış. Kendini rahatlatmaya çalış ki bebeğin de strese girmesin.

Allah korusun canım işte bu kadar böyle kafanıza takmayın olan yine sizin canınıza oluyo, git doktora bi muayene ol için rahat etsin. Ben ne kahverengi lekeyi ne başka bişeyi okadar takmadım kafama şükür bak benimde aktif olmayan kanama alanı Allahın izniyle kendi kendine dağıldı. Ablamın her lavaboya gittğinde bildiğin kanaması oluyomuş ama şuan kızı 8 yaşında maşallah

Amin canım cümlemizin inşallah Allah razı olsun. Yarın güzel haberler bekliyoruz Estrofemi takma uzun haftalar kullananlar var sıkıntı olmaz bence. Bırakmak da aynı şekilde. Rabbim korusun.

Allah razı olsun canım gittim sabah doktora herşey yolunda dedi çok şükür bir sorun yok olabilir bazen böyle sıkıntı yapma dedi. Bebeğimizide gördük bize el salladı :) bugün tam 10 hafta doldu ultrason da 10+6 günlük gözüküyor maşallah bol bol dinlen kendini yoracak bişey yapma dedi :)

Piknikçibaşı geldi hanımm:halay::halay: kızlarrr biraz yorulmuşum ama günüm çok güzel geçti. Bulantılarda gitti ya değmeyin keyfime. Darısı sizlere inşaAllah. Eve gel kızları yıka , getirdiklerini topla derken bu saat oldu. Amannn sağlık olsunda.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun. Dün gece bi arkadaşım rüyasında görmüş beni. Hamile oldupumu bilmiyordu. Oğlun olacakmış adını Yusuf koymuşsun dedi. Kızzzz hamileyim dedim çok şaşırdı:KK45: hadi inşaAllah. Rabbim hayırlı ayıpsız kusursuz evlat nasip etsin. Allahım onuda bu sefer ERRRKKKEEEKKKK nasip et Yarabbilaleminnnn:rolleyes: Aminnn

Allah gönlüne göre versin inşallah canım sağlıkla

Estrofemi rahim duvarı kalinlassin diye kullaniyorlar bildiğim kadarıyla. Benim ilk tedavimde kullanılmıştı buseferkinde hic kullandirtmadi doktor. Kanamayla bi ilgisi olacağını zannetmiyorum canım.

Bende daha önceki tedavilerde kullandım benimde başıma öyle bişey gelmedi ama bu defa hem epey uzun kullandım hemde yaşadığım kanamaya bir kılıf arıyordum o yüzden sormuştum olabilir mi diye neyse ki bebeğimi bugün gördüm ve içim rahatladı :)

Senin 24 benim 25. O muhabbeti yaparken bi arkadaş gelip doğrulamıştı, normal şartlarda evet olmaması lazım ama yaşayanlar var, hastaneden hastaneye değişiyor mu bilmiyorum, gidebilirsem sorarım. 2 doktorum var biri ayda 1 alıyor diğeri her hafta devlete gitmeye zaman bulamıyorum, e her muayene ultrason demek, haftada 2 olmuş olacak bir ara boşluk bulursam inşallah gitmek istiyorum.

Cerrahpaşa ya acil doğuma gelen bir kadını o kadar yalvarmalarına rağmen kaydı olmadığı için almadılar buna şahitiz. Ama normal devlet hastanesi alıyordur heralde.

İlk defa kanamam oldu şimdi ,doktora gitmeli miyim arkadaşlar?uyuyordum altıma yapmış hissi ile uyandım lavaboya gittim sıvı parlak kırmızı.lekenmem bile olmamıştı benim çok korkuyorum kızlar .

Doktora gitmişsin sanırım canım çok geçmiş olsun

Progestan kullanan arkadaşlar ya sizinde birden akan su gibi bi miktar akıntınız oluyor mu çamaşırı ıslatan Tedirgin olmaya başladım zaman zaman olurdu ama uzun zamandır yoktu şimdi gece sabah sürekli ilacı yaparken birden akıntı geliyor tutamıyorum.

Ben jel kullanıyorum epey yoğun akıntım oluyor benimde

Ben de kullaniyorum canim estrofem. Transferden once baslamistim. Rahim duvarinin kalinlasmasi icin veriliyor. Su anda bir e indirdik. Yarin da ictikten sonra birakiyorum ben de. Demek ki artik rahimin ihtiyaci kalmadi.

Bende bugün sonuncuyu içtim benimde bitti

Canım doktorun zaten kanama bu sekilde devam ederse endiselenme demiş içini ferah tut bi sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle. Kafanda çok kurmuşsun rüyana da yansımış. Kendini rahatlatmaya çalış ki bebeğin de strese girmesin.
Evet canım çok taktım kafama belli ki. Kafa dağıtmak için oylanacak bir şeyler bulmam lazım galiba yattığım yerde :KK48:

Allah korusun canım işte bu kadar böyle kafanıza takmayın olan yine sizin canınıza oluyo, git doktora bi muayene ol için rahat etsin. Ben ne kahverengi lekeyi ne başka bişeyi okadar takmadım kafama şükür bak benimde aktif olmayan kanama alanı Allahın izniyle kendi kendine dağıldı. Ablamın her lavaboya gittğinde bildiğin kanaması oluyomuş ama şuan kızı 8 yaşında maşallah
Doktora gitmek istemiyorum aslında. Çünkü biliyorum takıntı yaptım kendi kendime. Şimdi gidersem takıntımı beslemiş olacağım gibi düşünüyorum. En doğrusu ilaçlarımı vaktinde alıp dinlenmek herhalde. Dediğin gibi her gün kanaması olup da sapasağlam çocukları olan kaç kişi var..

Canım yine de bi acile git bence. 600 mg progestan a rağmen dönmediyse bi sıkıntı olabilir. Hem için rahat eder. Lütfen bi doktora görün ne olur ne olmaz

Back