2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sürer canım ya 16. Haftada anca geçiyor ki ben 20. Haftada bile kusuyordum ama 16. Haftadan sonra haftada iki üç filan çıkartıyordum.

Canım gerçekten büyük sabır gerektiren bir durum senın baya sürmüş,, Rabbim sabır dayanma gücü versin... benim sabahları olduğu halde kendimden geçiyorum... Ama geçip gidecek inşallah... dün daha 5-6 derken 12 olduk bile... öyle teselli ediyorum kendimi..:)

Çok şükür canım gözün aydın

Kan uyuşmazlığı bizdede var ilk bebekte sorun olmuyor bnm kürtajdan sonra hemen yaptılar iğne hamilelikte de 20.haftadan sonraki haftalar da bebeğin kan grubuna bakılıyor ona göre hareket ediliyor

Kızlar acaba estrofemi bırakırken kanama oluyor olabilir mi ben yarın da 1 tane içcem sonra bitiyor.
Bizim dr. Keseyi görünce biraktirdi lekede olmadi neden olsun o kalınlaştırmistir zaten yeterince fazla

Amin canım ya inşallah geçicek:)) evet büyüyoruz gittikçe aman sağlıklı olsunlar da :)

Canım ben progestan hapını fitil olarak aliyorum. Benimde var hem çok yağlı olduğundan bir kısmı da beraber geliyor ben sürekli günlük ped kullanıyorum sürekli yeniliyorum .enfeksiyon çok kötü gebelikte allah korusun Akinti normaldede fazlalaşır zaten hamilelikte

Ole bir uygulama yok.. okadar fazla bilgi kirliliği var ki aile hekimine kayit zorunlu cunku izlem anne asilari ve bebek asilari icin

Ya benim risk bayağı yüksek galiba çünkü günde üç kere 600 doz kullanıyorum. Biraz ilerleyen haftalarda azaltırız dedi sadece doktor.
Progestan bende 600 aliyotum sabah oglen sonu gece . Hicbir riskim yok . Tup bebek benimki . Zaten transfer sonrası başlanmıştı hala devam ediyoruz . Hicbir zararı yok.faydalari cok

Çok şükür canım gözün aydın

günaydın merhaba kızlar ptesi doktora gitmiştim çok şükür bebeğim iyi tam 10 haftalık olmuşuz ikili test için doktorum iki hafta sonraya test verdi idrar kan testleri istedi burda okuduğum kadarı ile sağlık ocakları birazını yapıyor deil mi o kadar para vermek istemiyorum ikili teste 160 tl istedi onu orda yaptırcam ama diğer testler için devlete gitsem yaparlar mı acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Göbek yanlarında kaşıntısı başlayan oldu mu? Çatlak belirtisi haberiniz olsun, Ben de başladı da benimki alerji de olabilir
benim göbek yanlarında deri döküntüsü başladı canım ya .ama çatlak için çok erken değilmi. Bide benim göğsüm çok acaip kaşınıyor

Ole bir uygulama yok.. okadar fazla bilgi kirliliği var ki aile hekimine kayit zorunlu cunku izlem anne asilari ve bebek asilari icin
Onu biliyorum canım ama devlet hastanesinde doğum için bi arkadaş yazmıştı çoğumuzda ondan öğrendik bunu. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem tabi

Canım merhaba bende kan tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sorun olmaz yapıyorlar zaten sen bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum diye söylersin. 2li testimi bende özel hastanede yaptırıcam.

benim göbek yanlarında deri döküntüsü başladı canım ya .ama çatlak için çok erken değilmi. Bide benim göğsüm çok acaip kaşınıyor
Valla bende erken diyodum canım ama kandil akşamı duş aldım, yanlarım yandı resmen çok kötü. Bi baktım afedersiniz popo üstüm belime kadar çatlamış ve bitanesi acıyıp kaşınandı onu farkettim. Daha göbek kısmında bişey olmadı ama popo üstü belime kadar çatlamış. Zaten çatlaklarım vardı ama bu kadar değildi.
Eşime idareten badem yağı aldırdım ama sizler ne kullanacaksınız ona göre bende ondan alıcam

Arkadaşlar merhaba,

Beni de listeye ekler misiniz ) :)
Son adet tarihim 11 şubat, beklenen doğum tarihi 18 Kasım.
İlk gebeliğim.

Canım ben o zaman alejik durumlar da yaşıyordum, çatlama öncesi kaşıntı mı, alerjik mi diye anlamak için sizlerde başladı mı diye sormuştum. Çatlamanın kaşıntısı bayağı sıkıntılı, krem kullanmaya başlıyorlardı dursun diye, Benim göğüste de olmuştu ama geçti. Folik asitin yan etkilerinde kaşıntı döküntü falan var o da sebep olabilir, doktor kontrolün ne zamandı nedenine bakar.

Canım kilo aldın mı? Kaçıncı gebeliğin? Ben ilk gebeliğimde Mustela kullandım yine onu kullanıcam çünkü çatlamadım ve benimde vücudum çok müsait çatlmaya ergenlikten kalma popo kısmımda çatlaklar var ona rağmen çatlamadım ve kocaman bir göbeğim vardı :))) ama 10 kilo almıştım toplamda. Musteladan çok memnun kalmıştım.

Evet canım 2buçuk kilo aldım. Bu ilk gebeliğim. Normalde benim cildim yağlı ama kilo alıp vermekten zamanında bacaklarımda diz kapağımız arkasında ve popompa çatlaklar vardı ama belime kadr hiç olmamıştı. Ozaman ben onu bi aklımda tutayımda, almam lazım çatlamasını beklememek lazım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…