2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :anneadayı::KK200::KK52:
Allah senden de razı olsun.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/anti-d-immunglobulin-kan-uyusmazligi-ignesi.987398/
Canım sende oku istersen, bu bilgilendirme için yazılmış ama kan uyuşmazlığı diye yazıp aratınca yaşayanlar da bu yazıyı doğruluyor. “28. Hafta kalçadan iğne yapılıyormuş, bebek doğduktan sonra yapılan test pozitifse sana 2. İğne yapılacakmış negatifse yapılmayacakmış. Bazı doktorlar 28. Hafta iğne yapmayıp Doğum sonrasını bekliyormuş” Senin düşüğün olduğu için beklemez ya da kendin bebeğe zararı olmayacaksa önlem olarak yapılmasını istiyorum dersin.

İlk defa kanamam oldu şimdi ,doktora gitmeli miyim arkadaşlar?uyuyordum altıma yapmış hissi ile uyandım lavaboya gittim sıvı parlak kırmızı.lekenmem bile olmamıştı benim çok korkuyorum kızlar .

İlk defa kanamam oldu şimdi ,doktora gitmeli miyim arkadaşlar?uyuyordum altıma yapmış hissi ile uyandım lavaboya gittim sıvı parlak kırmızı.lekenmem bile olmamıştı benim çok korkuyorum kızlar .
Önce sakinleş, zorlama mı oldu? Yoğun mu? Kırmızıysa gel diyor doktorum git bence senin de riskli sonuçta, tedbirde fayda var

Önce sakinleş, zorlama mı oldu? Yoğun mu? Kırmızıysa gel diyor doktorum git bence senin de riskli sonuçta, tedbirde fayda var
Zorlama yok uyuyordum bugün iyiydim evdeydim bütün gün .kanamışım hiç hissetmedim lavaboya gidince fark ettim.bacağım ağrıyor şimdi de ,karnım değil.

Zorlama yok uyuyordum bugün iyiydim evdeydim bütün gün .kanamışım hiç hissetmedim lavaboya gidince fark ettim.bacağım ağrıyor şimdi de ,karnım değil.
Bacak ağrısı normalde de olur canım hamileyken. Yorulmuş olsan zorlasan en azından kanama için sebep var derdik, bence git içimiz rahat etsin, kanama alanı falan oluştuysa serumla artması önlenir.

Bacak ağrısı normalde de olur canım hamileyken. Yorulmuş olsan zorlasan en azından kanama için sebep var derdik, bence git içimiz rahat etsin, kanama alanı falan oluştuysa serumla artması önlenir.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.kanama durmuş şimdilik ,ağrım da yok,bekliycem takip edicem.rabbim büyüktür

Senin 24 benim 25. O muhabbeti yaparken bi arkadaş gelip doğrulamıştı, normal şartlarda evet olmaması lazım ama yaşayanlar var, hastaneden hastaneye değişiyor mu bilmiyorum, gidebilirsem sorarım. 2 doktorum var biri ayda 1 alıyor diğeri her hafta devlete gitmeye zaman bulamıyorum, e her muayene ultrason demek, haftada 2 olmuş olacak bir ara boşluk bulursam inşallah gitmek istiyorum.
Benim kardeşimin eşi özelde takip ettirdi son aylar devlete gitti böyle bi durum var ama şöyle var istediğiniz doktor yapmıyor galiba acilde kim varsa o yapıyor takip ettirmeden.

C
Canım sakin ol benim defalarca oldu hemn de oluk oluk. İnşallah bi şey olmaz ama doktora git hemen açılma var mı, bebek iyi mi baksınlar.

Progestan kullanan arkadaşlar ya sizinde birden akan su gibi bi miktar akıntınız oluyor mu çamaşırı ıslatan Tedirgin olmaya başladım zaman zaman olurdu ama uzun zamandır yoktu şimdi gece sabah sürekli ilacı yaparken birden akıntı geliyor tutamıyorum.

Ben daha yeni bırakıyorum ya ondan ya herkeste farklı yada sebebi başka yarın olsa da gitsem doktora içim çok huzursuz
Ben de kullaniyorum canim estrofem. Transferden once baslamistim. Rahim duvarinin kalinlasmasi icin veriliyor. Su anda bir e indirdik. Yarin da ictikten sonra birakiyorum ben de. Demek ki artik rahimin ihtiyaci kalmadi.

mavila mavila imiş haydarpasaya gidip yaptıramayan arkadaş. Eski yazdığım msjı alıntıladım ordan bak canım @Gunesin_Annesi

Haydarpaşada yapılıyor diye gittim canım sitesinde de yazıyor yapılıyor diye. Orda randevu aldım oradaki doktor da burada da olmuyor geldiğinde olursa gibi brşey söyledi başka yerde yap dedi. Bende burada var diye gelmiştim dedim. Öyle çıktım... Başka yere Dr sormadım hastanede.

Haydar

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.kanama durmuş şimdilik ,ağrım da yok,bekliycem takip edicem.rabbim büyüktür

Canim gecmis olsun 9. Haftada benimde cok az kirmizi kanamam oldu ertesi gun doktora gittim ne bir kanama alani nede riskli bi durum var dedi.progestan bile vermedi sonrada tekrarlamadi cok sukur umarim seninde oyledir ama yinede bi r gorun doktora cunku doktor her ne olursa olsun kanamayi iyi gormeyiz gelip bebege baktirmakta fayda var demisti

Gunaydinlar. Hamileligimin basindan beri ruyalarim doguruyirum erken zamanda ama cocuk gelisatini tamamlamis oluyor bende sasiriyorum nasil oluo die ve hep kizim oldugunu goruyorum. Artik nasil islemisse bilinc altima.

Progestan kullanan arkadaşlar ya sizinde birden akan su gibi bi miktar akıntınız oluyor mu çamaşırı ıslatan Tedirgin olmaya başladım zaman zaman olurdu ama uzun zamandır yoktu şimdi gece sabah sürekli ilacı yaparken birden akıntı geliyor tutamıyorum.
Merhaba canım bende crinone jel kullanıyorum vücut ihtiyacı olanı alıyormuş gerisi akıntı şeklinde gelirmiş doktorum söylemişti.benimde beyaz sıvı şeklinde birden geliyor.

Kızlar 12. Haftaya girip, geçip, sabah bulantıları şiddetlenen mide bulantıları artan iştahı kesilen var mı...

Aaa senin ki mi önce benim ki mii :emir_bebek: canım devlete neden gidceksin? Hani şu acil bi durumda hiç devlete gitmeyeni doğuma almıyolar falan deniliyodu onun için mi? Benim komşumun eşi hemşir. Ona danıştım böyle böyle diye, öyle bişey yok o nerden çıktı devlet bunu yapamaz falan dedi ama, sen onun için gidiyosan bi sorarmısın. Ne olacağımız belli değil eğer aslı astarı varsa bende bi gözükeyim
Canım bende sağlık ocağına sordum devletin öyle bir uygulaması yok mecbur değilsin ama sağlık ocağına yaptırman zorunlu dedi

Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı yoktur bence yorumlara göre hareket etme herkesin bünyesi farklıdır birinin kanaması sorun değilken birinin sorun olabilir tedbiri elden bırakma amacım seni paniklendirmek değil ama yinede doktora görünürdüm yerinde olsam

Back