bekliyorum bakalim canim cevap versin diyeof büyükşehrin sorunu da büyük oluyor
doktoruna danışsan canım
sende de mi kanama var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyorum bakalim canim cevap versin diyeof büyükşehrin sorunu da büyük oluyor
doktoruna danışsan canım
sende de mi kanama var
Son adet tarihi 30 ocak 4 hafta 6 gün gibiGözün aydın ne kadarlıksın şimdi
bende de var biliyorsun ben yattım ağır kaldırmadım elimi işe sürmedim yemek yapmadım az az yormadan yaptım yani yat dinlen sende imkan varsa bolc da su içbekliyorum bakalim canim cevap versin diye
Doktora git direk ihmal etmekizlarr gunaydinn benin ilk defa bugun kahverengi akintim var yaa progestanda kullaniyorum ama cok panik yaptim
ayy bol su iciyorum zaten canim pekte bisey yapmyapmibisey yapmiyyapmiyorbisey yapmiyoruyapmiyorum evde ama keseyide gormeyince rahat degilum hicbende de var biliyorsun ben yattım ağır kaldırmadım elimi işe sürmedim yemek yapmadım az az yormadan yaptım yani yat dinlen sende imkan varsa bolc da su iç
Gözün aydın :) Allah nasip ederse aynı anda doğum yapıcaz demekkiSon adet tarihi 30 ocak 4 hafta 6 gün gibi
Kese 8 marttı senin dimiayy bol su iciyorum zaten canim pekte bisey yapmyapmibisey yapmiyyapmiyorbisey yapmiyoruyapmiyorum evde ama keseyide gormeyince rahat degilum hic
İnşallah canım benim 2. Bebiş olacak ikisi de tüp bebek ,sezeryan ile doğdu ilk kızım bu da ekim sonu doğar tahminimGözün aydın :) Allah nasip ederse aynı anda doğum yapıcaz demekki
benim de bi düşüğüm olmuştu bu da ikinci bakalım. Ben doktorumu aradım öğrenir öğrenmez beta 1500 olmadan gelme dedi. 12 marta randevu verdi sanırım hm kese hem kalp atışı duyucaz. Bende merakla bekliyorum valla. ilk öğrendiğimde beta 71 di 2 gün sonra 298 oldu fazla artıyo gibi ama bakalım ne çıkıcakİnşallah canım benim 2. Bebiş olacak ikisi de tüp bebek arzettin oldu ilk kızım bu da ekim sonu doğar tahminim
Sen keseyi gördün mü Canım
Ikiz olabilir bu artışa. Kaç embriyo transfer edilmişti.benim de bi düşüğüm olmuştu bu da ikinci bakalım. Ben doktorumu aradım öğrenir öğrenmez beta 1500 olmadan gelme dedi. 12 marta randevu verdi sanırım hm kese hem kalp atışı duyucaz. Bende merakla bekliyorum valla. ilk öğrendiğimde beta 71 di 2 gün sonra 298 oldu fazla artıyo gibi ama bakalım ne çıkıcak
ilki aşılamaydı şimdi de kendiliğinden oldu bu seferIkiz olabilir bu artışa. Kaç embriyo transfer edilmişti.
Pardon ben tup bebek gibi okudum bu artış ikiz olabilir.ilki aşılamaydı şimdi de kendiliğinden oldu bu sefer
zaman geçmiyor ama yarından sonra su gibi gececek zaman
9 marta kadar mı randevuu yok niye öyle .devlete git dediğin gibi devlette de bir doktorun olması iytidir
Merve seninle günlerimiz aynı. Kalp atışı için erken ama özellikle haberini bekliyorum.Ben de bu gün kontrole gidecegim inşallah kalp atışını duyariz bu gün :)
saat kaçta gideceksin güzel haberler ile inşallahBen de bu gün kontrole gidecegim inşallah kalp atışını duyariz bu gün :)
sendede varmi kanama cnm
of büyükşehrin sorunu da büyük oluyor
doktoruna danışsan canım
sende de mi kanama var
Son adet tarihi 30 ocak 4 hafta 6 gün gibi
Korkma canım inşallah iyi düşün iyi olsun doktoruna yine git bencekizlarr gunaydinn benin ilk defa bugun kahverengi akintim var yaa progestanda kullaniyorum ama cok panik yaptim
İnşallah hadi sabırsızlıkla bekliyoruz ben de yarın kontrol için gidicem duyanıyım acabaBen de bu gün kontrole gidecegim inşallah kalp atışını duyariz bu gün :)
benim de bi düşüğüm olmuştu bu da ikinci bakalım. Ben doktorumu aradım öğrenir öğrenmez beta 1500 olmadan gelme dedi. 12 marta randevu verdi sanırım hm kese hem kalp atışı duyucaz. Bende merakla bekliyorum valla. ilk öğrendiğimde beta 71 di 2 gün sonra 298 oldu fazla artıyo gibi ama bakalım ne çıkıcak
Evet progestan bende kullanmıştım oğlumda çok iyi gelmiştiKızlar kahverengi akıntıya kötü demezler ama insan panik oluyor di mi. Benim de bunda beklenen adet günümde 1-2 damla kırmızı lekelenme oldu ondan sonra çok şükür bişiy olmadı ama ben de progestan 200 kullanıyorum. Oğlanda da kullanmıştım 20. Haftaya kadar. İkinci de düşük oldu ama onda da kullanmıştım. Riskli gebeliklerin hepsine veriyorlar.
yarın daha da artacak bu heyecanAy hadi inşallah. Güzel haberlerle gelirim inşallah. Şimdiye kadar bişiy yoktu da bugün heyecanlanmaya başladım işte
her renk beni korkutuyor valla ama kırmızıdan daha çok korkuyorum .progestan değerin nasıldıKızlar kahverengi akıntıya kötü demezler ama insan panik oluyor di mi. Benim de bunda beklenen adet günümde 1-2 damla kırmızı lekelenme oldu ondan sonra çok şükür bişiy olmadı ama ben de progestan 200 kullanıyorum. Oğlanda da kullanmıştım 20. Haftaya kadar. İkinci de düşük oldu ama onda da kullanmıştım. Riskli gebeliklerin hepsine veriyorlar.