2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok istemisler ya. Benim s
Doktorumun ucreti 200 ikinci kez gidince kontrol sayiyor 10gunu gecse bile ve 15 lira katilim bedeli alıyor. Ikiliyi yapacağı gun kontrol gunumdu 15 lira odedim kan icin de 90 lira
Bizim muayene 70lira :))) iyi bari ordan yırtmışız :) oğlumda özel sigortam vardı 250 lira yerine 25 lira fark ödüyordum sadece tahliller testler hep indirimliydi. Bunda maalesef öyle bi şansım olmadığı için mecbur uygun güvenilir biyer bulduk tavsiye ile. Memnunuz şimdilik bakalım. Doğum 1400 zorunlu sezeryan. Sizlerin ne kadar.

İyi bir doktora denk geldim sanırım. Kendine çok güveniyordu. Bana kız dedi. Sen ikili tarama yaptırmadın mı? Ben orada öğrendim işte
Yok daha yaptırmadım 13.haftaya randevu almıştım bugün 11+5 iz daha erken diye düşünüyorum şu an kesin bişey söylemez. Benim doktorum da çok iyi ya ilk çocuğumda biraz acemiliğime denk geldi deneyimsiz bir doktora gitmiştim ama bunu çok araştırdım öyle buldum. Hakkımızda hayırlısı. Sizin ilk çocuk mu?

Ben ikili taramayı 11+5 de yaptırdım. Doktor bugünlerde daha iyi görüneceğini söyledi(cinsiyet için demiyor) ve radyolojiye 10 gün içinde bir güne randevu vermelerini söyledi. 9. Güne verdiler o da 11+5 e denk geliyordu. Evet benim ilk çocuk.

Vazelin niye sürüyorsunuz ben onun killanma yaptığını ve içerisinde petrol ürünü olduğunu biliyorum ama

Ben devlet hastanesinde yaptırdım ve ilk önce ölçümleri yaptılar sonra laboratuarda kan alırken ölçüm kağıtlarındaki bilgileri girerek kan aldilar. En son sonuçlar bütün bilgiler analiz yapılmış olarak çıkmış. Ben de henuz doktora gostermedim bu perşembe göstericem.

Bende öyle olmadı işte, bir sonraki kontrole bu kağıtlarla gelin demiş doktor, neyse 20 gün sonra kontrol var.

Slm kızlar bugün doktora gittim Sata göre 6+1 olması gerek ama doktor 4 haftalik dedi doktora normal mi dedim bilgi veremem dedi ne sorduysam bilgi vermedi sinir oldum .. sorum şu normal mi sizinde böyle oldu mu
Baska bi doktora daha git bence ne demek bilgi veremem. Geç döllenme olanlar falan olabiliyor ama 2 hafta da epey ara var gibi.

Ayaklarını uzat dinlen canım. Çok tedirginsen de doktora git kanamayla birlikte kasık batması da oluyorsa.

Bi arkadaş haydarpasaya gitmisti de bizde 2li test ölçümü yapılmıyor demişlerdi orayada gidip elin boş dönme diye yazdım. Ben zeynep kamilde yaptırdım ve mhrs den kadın doğumu seçip ikili test diye randevu çıkıyor ordan almak gerekiyor randevuyu.

Günaydın ben hiç iyi değilim dün iki kere çıkarmayla boğazım çok kötü oldu sabaha kadar yutkunamadım artık dayanamayınca eşime dedim gidelim belki yumuşatırlar bişe yaparlar gittik medikale doktor boğazına yapcak bile yok yarın kbb gel dedi bulantına bi serum takarız okadar dedi ya diyorum yutkunamadığım için sabahın 5inde geldim yokmu yumuşacak uygulanacak bişe yok diyo bide 50 tl ücret istemesinmi iyide dedim geçen bulantı için geldim serum yedim ama ücret çıkmadı sizde niye çıkıyo adam ısrarla ben uygulama beyse onu yaparım gebelikte bulantı normaldir oyüzden sarı alan felan bişilee saydı iyide o doktor da girişe bulantı yazmış ne alaka derken adam ısrarla yaptığını savununca eşim girdi araya tamam kardeşim neyse o diye ödemesinmi sinir oldum onada ya diyorum niye ödüyosun niye kestirip atıyosun felan doktora kıl olmuş çıkışta ismini alakım şikayet ederiz dedik iranlı çıktı bizim doktorumuz eksik kalmış velasılı eve geri döndük sma aynı yutkunamamayla serum uyku yaptıda sızdım şindi acıyo ama bi tık hafiflemiş önerisi olan varmı

3 sene evvel dogumum 2600du sezeryan bu sene 3500 mus canim

Bal yada bi kaşık pekmez denesen ben hiç kusmadim bu sorunlari yasamadim ama aklıma bu geldi.malesef ambulansla gitmediysen özel hastane affetmiyor ücret çıkarıyor.

Kızlar size nacizane bi önerim var. Biz bayanlar her işimizi acele acele yapmaya çalışıyoruz, sürekli ani hareketler. Bu hareketler bile bizi etkiliyor. Yerimizden kalkarken, yatağımızdan kalkarken daha yavaş hareket edelim. İnanın kasılmalar batmalar daha da azalıyor. Hiç bir iş bizden önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…