2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Slm kızlar bugün doktora gittim Sata göre 6+1 olması gerek ama doktor 4 haftalik dedi doktora normal mi dedim bilgi veremem dedi ne sorduysam bilgi vermedi sinir oldum .. sorum şu normal mi sizinde böyle oldu mu
Gec dollenme olmus olabilir belki icini ferah tut kotu dusunme icine sinmesoyse baska bir doktora daha gorun

Haklısın ama işte diğer arkadaş neye dayanarak böyle bi yorumda bulundu bilemedm. Bende onu hesapladım ama daha ekime çooook var ama Allahtan patronumla konuştumda içim rahatladı artık kim ne isterse yapabilir

Canım ablama doktoru bitkisel boya ile boya demişti. Benimde beyazlarım çok daha bu yaşımda. Boyatmayı düşündüm kuaförüme sordum kesinlikle hayır dedi. Onlar kursta boya için ders alırlarken hamileleri hocaları derse sokmuyomuş. Tene nüfuz etmesi değil kokusu dahi bebeğe çok zararlı kesinlikle boyamıycaksın hatta kokusunu solumıycaksın dedi. Çok iyi araştırın ona göre hareket edin. Mesela ben boyatmayı düşünmüyorum şuan
Aynen banada kesinlikle yasak boyatmak

Bu arada gunes kremi ne kullaniyorsunuz ben uzun arastirmalarim sonucu solante pregna aldim duzenli kullanilmasi gerekiyormus yani gunese ciksanizda cikmasanizda gunluk kullanin yazio. Bu arada gobegim de simdiden kasinmaya basladi 5 aylik gobegi gibi olunca zaten ben anlamiyorum bulantilar disinda sanki baya hamileyim zor nefes aliom falan. Neyse demem o ki gobege ne kullanionuz
Hamileliğimi öğrenir öğrenmez solanteyi almıştım ama yarın gidip yves rocher güneş kremi alacağım. Solante kireç gibi yapıyor yüzü, bir de dağılmıyor :(
Göbek ya da vücuda daha özellikli bişey başlamadım. Şuan vücuda, kullanmadığım losyonları, bebe yağlarını bitirmeye çalışıyorum. Göbeğime de bol bol vazelin sürüyorum. Bir kaç haftaya daha özellikli ürünlere geçeceğim. Benim yanlarım 9. Haftada soyulmaya başladı 11. Haftada bitti.

Bu arada gunes kremi ne kullaniyorsunuz ben uzun arastirmalarim sonucu solante pregna aldim duzenli kullanilmasi gerekiyormus yani gunese ciksanizda cikmasanizda gunluk kullanin yazio. Bu arada gobegim de simdiden kasinmaya basladi 5 aylik gobegi gibi olunca zaten ben anlamiyorum bulantilar disinda sanki baya hamileyim zor nefes aliom falan. Neyse demem o ki gobege ne kullanionuz
Ben göbeğime ve göğüslerime bebe yağı aldım avakadolu güzel bişeye benziyor artık kullanmamız gerekiyormuş

Canım benim üzerinden 2 ay geçmiş defalarca temizlenmiş ondan eser bile kalmamıştir hiç merak etme sen. Şuan kendini soktuğun stres sinek ilacından daha çok zararlı emin ol o yüzden lütfen bebeğini Allah'a emanet et ve bu konuyu düşünmeyi bırak. Dışarı çık hava filan al, duş al, müzik dinle :KK68:
Doktoruma sordum ikili test sonucuna göre bakarız dedi. Ama bi şey olacağını düşünmüyorum dedi. Bilemiyorum. Sag ol canım yorumun için.

Canım sakin ol önce. Ben hamileliğimde hep şunu yapmaya çalışıyorum sakınan göze çöp batar diyip hareket ediyorum. Düşünsene her gün dışarı çıkıyoruz nerelere dokunuyoruz nerelerden nasıl havalar soluyoruz. Evhamlı da bir insanım kafaya taksam düşünsem var ya eve kitlerdim heralde kendimi ama ne zaman bir şey zarar verir mi diye korksam bu çöp batma olayını aklına getiriyorum. Eminim sen de bebeğine iyi bakmak için elinden geleni yapıyorsun. Bir de sanırım hamileliğin başları demiştin, yine de için rahat etsin tabii ki doktorun sor ama inşallah hiç bir şey olmayacaktır. Allah bu mübarek günde hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, onlara sağlık sıhhat hayırlı ve uzun bir ömür versin. Doktora gidene kadar bu konuyla ilgili nette çok okuma yapma olmayacak yazılar karşına çıkar sıkılırsın, doktoruna sor öyle zaten rahatlayacaksın canım.
Çok sag ol canım yorumun için. Amin. Allah evlatlarımızı korusun. Doktoruma sordum. İkili test sonucun çıkınca konuşalım ama bir şey olacağını sanmıyorum demiş. Bu bile biraz ürküttü beni. Hay ben o böcek ilacını. Akmış aptal şey akmasaydı nolurdu sanki. Ben de dokundum salağım.

Slm kızlar bugün doktora gittim Sata göre 6+1 olması gerek ama doktor 4 haftalik dedi doktora normal mi dedim bilgi veremem dedi ne sorduysam bilgi vermedi sinir oldum .. sorum şu normal mi sizinde böyle oldu mu

Canım geç döllenme olmuş olabilir. Doktorun seni memnun etmediyse seni daha iyi aydınlatacak başka bir doktora gitmeni öneririm. En önemli şey iç rahatlığı çünkü bu dönemde.

Çok sag ol canım yorumun için. Amin. Allah evlatlarımızı korusun. Doktoruma sordum. İkili test sonucun çıkınca konuşalım ama bir şey olacağını sanmıyorum demiş. Bu bile biraz ürküttü beni. Hay ben o böcek ilacını. Akmış aptal şey akmasaydı nolurdu sanki. Ben de dokundum salağım.

Bak doktorun da bir şey olacağını sanmıyorum demiş, eğer ihtimal olsaydı illaki şöyle böyle derdi. Sen sıkma canını mübarek gün bol bol dua et, aklına kötü şeyler getirme.

Hamileliğimi öğrenir öğrenmez solanteyi almıştım ama yarın gidip yves rocher güneş kremi alacağım. Solante kireç gibi yapıyor yüzü, bir de dağılmıyor :KK43:
Göbek ya da vücuda daha özellikli bişey başlamadım. Şuan vücuda, kullanmadığım losyonları, bebe yağlarını bitirmeye çalışıyorum. Göbeğime de bol bol vazelin sürüyorum. Bir kaç haftaya daha özellikli ürünlere geçeceğim. Benim yanlarım 9. Haftada soyulmaya başladı 11. Haftada bitti.
Bir yere gitmeden bir saat once falan surmek gerekiyor sonradan dengelniyor bide solante mineral icerikli ve minersl iceriklilerin hepsi casper gibi yapio malesef cunku oglumada mineral bi gunes kremi kullaniyorum. Lieracti sanirim gobekte catlak icin kullanilan ilk gebeligimde kullanmadim ancak bir miktar catladim. Bunda gobegin gidisati gidisat degil cok hizli buyuyor mutlaka bisey kullanmak gerekir

Bak doktorun da bir şey olacağını sanmıyorum demiş, eğer ihtimal olsaydı illaki şöyle böyle derdi. Sen sıkma canını mübarek gün bol bol dua et, aklına kötü şeyler getirme.
Annemin konuşma şekline sinir oldum. Rahatlamak için iki konuşamıyorum ya. Okb geçmişim oldugunu biliyor. Rahatlatmak için konuşacağına dövcek gibi konuşuyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış yemin ederim. Ben olsam böyle yapmam ya. Ondan alınıyorum zaten sanırım.

Canım sen de düşünüp strese girme çok fazla.Sen de can taşıyorsun.Kaderleri böyleymiş,hem de baksana bilerek aldırmamis kiyamamislar.Allah o insanlara çok büyük sabır veriyor.Hepimizin hakkında hayırlısı.Uzulme.Allah bizden daha iyi biliyor

herkes kendi kaderini yaşıyor evet. ama ben her şeyi abartarak yaşıyorum. allah kandil günü hayırlısını versin herkese.

Canım geç döllenme olmuş olabilir. Doktorun seni memnun etmediyse seni daha iyi aydınlatacak başka bir doktora gitmeni öneririm. En önemli şey iç rahatlığı çünkü bu dönemde.
Kendi doktorum değil canım doğum evinde o vardı tek ona gittim rutin kontrol için ama hiç bi soruma cevap vermeyince tedirgin oldum bide eski bir doktor yıllar dir orda ama çok kaba Nemrut biri

Gec dollenme olmus olabilir belki icini ferah tut kotu dusunme icine sinmesoyse baska bir doktora daha gorun
Kendi doktorum değil canım doğum evinde o vardi ilk kontrol ler olduğu için doktor belirlemedim daha ama bu doktor da hiç bir soruma cevap vermeye tenezzül bile etmedi

canim ben gunes kreminide catlaj kreminide sebamed aldim paraben falan icermez yaziyor vucudum catlamaya musait oldugu icin iullanmaya basladim

Bana daha onceki hamileligimde kayisi yagini onermislerdi.iyi gelmisti. Ama bacaklarima surmedigim icin sok oldum sonradan.sadece karnima surmustum

Merhaba arkadaşlar benimde sat 12 şubat tahmini doğum tarihi 20 kasım :anneadayı: herkese hakkında hayırlısı sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize bu haftaşarda cinsiyetini öğrenen oldumu acaba perşembe doktor kontrolüm var merak etmeye başladık artık :KK72:

Kandiliniz mübarek olsun öncelikle kızlar. Dr gittim devlette yaptırdım taramayı bi 10 dk filan baktı dr ense kalınlığı 1.53 çıktı kan versim perşembe alacağım inşallah sonucu. Çatlak kremi ilk gebelikte lierac (adını yanlış yazmadıysam) qlmıştım bende kaşıntı yaptı beğenmedim daha sonra roc hamileler için yağı vardı şiddetle tavsiye ederim ki öncelikle kaşıntıyı kesiyor ve sürdüğüm yerlwrimde 0 çatlak ama sürmediğim yerler malesef çok çatladı ama benim için karnım daha önemliydi genetik deniliyor genelde ya annem in karnı kötü durumda olunca ben karnıma yoğunlaştım. Şimdi arada hindistan cevizi yağı sürüyorum doğal diye inşallah faydası olur

Back