2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim muayene 70lira :))) iyi bari ordan yırtmışız :) oğlumda özel sigortam vardı 250 lira yerine 25 lira fark ödüyordum sadece tahliller testler hep indirimliydi. Bunda maalesef öyle bi şansım olmadığı için mecbur uygun güvenilir biyer bulduk tavsiye ile. Memnunuz şimdilik bakalım. Doğum 1400 zorunlu sezeryan. Sizlerin ne kadar.
Benim doktoruma muayene 90 tl ve ikili test 150miş. Benim 2li testimi doktorum kendi yapacak o yüzden bu ücrete tamam dedm. Zaten çalışıyorum ve yakınlarda ikili yapan devlet yok sanırım hiç bilmiyorum uğraşmak zor geldi açıkçası. Ama ben doğumumu sanırım başka yerde yapıcam indirim yaptırabileceği fiyat doktorumun normal 4bin sezeryan 5bin. İndirimsiz normal 5 sezeryan 6bin. Ve gerçekten pahalı

Valla bana da yarına misafir gelecek ve Allahtan sağolsun patronum bugün tatil verdi evdeyim. Şimdi biraz ev süpürüp silicem, eşim gececiydi sabah geldi temizliğim bitince onu uyandırıp kahvaltı hazırlıycam ve alışverşe çıkıcaz artık hamile pantolonu alıcam çünkü sıkıyo ve batıyo içerden bişey resmen

Günaydın ben hiç iyi değilim dün iki kere çıkarmayla boğazım çok kötü oldu sabaha kadar yutkunamadım artık dayanamayınca eşime dedim gidelim belki yumuşatırlar bişe yaparlar gittik medikale doktor boğazına yapcak bile yok yarın kbb gel dedi bulantına bi serum takarız okadar dedi ya diyorum yutkunamadığım için sabahın 5inde geldim yokmu yumuşacak uygulanacak bişe yok diyo bide 50 tl ücret istemesinmi iyide dedim geçen bulantı için geldim serum yedim ama ücret çıkmadı sizde niye çıkıyo adam ısrarla ben uygulama beyse onu yaparım gebelikte bulantı normaldir oyüzden sarı alan felan bişilee saydı iyide o doktor da girişe bulantı yazmış ne alaka derken adam ısrarla yaptığını savununca eşim girdi araya tamam kardeşim neyse o diye ödemesinmi sinir oldum onada ya diyorum niye ödüyosun niye kestirip atıyosun felan doktora kıl olmuş çıkışta ismini alakım şikayet ederiz dedik iranlı çıktı bizim doktorumuz eksik kalmış velasılı eve geri döndük sma aynı yutkunamamayla serum uyku yaptıda sızdım şindi acıyo ama bi tık hafiflemiş önerisi olan varmı
Öncelikle geçmiş olsun. Doktorun dediği gibi boğazı birden rahatlacsk bir şey hamileler için pek mevcut değil. Gaviscon reflü için ama boğaz tahrişini de yumuşatıyor. Çünkü yoğun bir yapısı var ve naneli. Ben de aynı durumu yaşadım su bile acıtıyordu. Gece yattım sabah kalktım geçmişti.

Ben regenesis kullanıyorum her şey var en iyisi dedi doktor ama bulantı yaptı bende

Bende ona başladım 3 gündür bende bişe yok çok şükür

Yapmayın işte arkadaşlar misafir alıp kanamasız bitirenimiz olmadı, durum belli ya gelmesinler ya bırakın yapsınlar, sonrasını siz çekiyorsunuz.
Zorladığım zaman bende de lekelenme oluyor, ağrı leke harici birşey, ters hareketlerimde giriyor, sürekli geçmeyen bir ağrıysa doktoruna gitmende ya da haber vermende fayda var ne yapacağına beraber karar verirsiniz. Kanamayı zaten biliyorsun, kahverengi ve pembeyse değil, kırmızıysa tehlikeli

Öyle fazla kanama yok bi jele geldi az bişe de peçeteye ağrım da hafifledi arada oluyor o zaten bir süredir oluyor doktora sormuştum son gittiğimde 2 kist varmış onlar ağrı yaparmış. Yarın yada öbür gün kontrole diye gideyim diyorum bir bakayım görünce içim rahat eder :/

Ayaklarını uzat dinlen canım. Çok tedirginsen de doktora git kanamayla birlikte kasık batması da oluyorsa.

Bütün gün öyle yatıyorum valla bir tuvalet bir yemek başka kalkmıyorum. Çok teşekkür ederim canım.

Bal yada bi kaşık pekmez denesen ben hiç kusmadim bu sorunlari yasamadim ama aklıma bu geldi.malesef ambulansla gitmediysen özel hastane affetmiyor ücret çıkarıyor.
Canım anlamadığım zaten diğerinde ücret ödemedim aynı hastane yine acil bunda doktor beyimiz ücret çıkardı
Öncelikle geçmiş olsun. Doktorun dediği gibi boğazı birden rahatlacsk bir şey hamileler için pek mevcut değil. Gaviscon reflü için ama boğaz tahrişini de yumuşatıyor. Çünkü yoğun bir yapısı var ve naneli. Ben de aynı durumu yaşadım su bile acıtıyordu. Gece yattım sabah kalktım geçmişti.
Sağol canım deneyeyim gaviskonu benimki hala acıyo

Valla bana da yarına misafir gelecek ve Allahtan sağolsun patronum bugün tatil verdi evdeyim. Şimdi biraz ev süpürüp silicem, eşim gececiydi sabah geldi temizliğim bitince onu uyandırıp kahvaltı hazırlıycam ve alışverşe çıkıcaz artık hamile pantolonu alıcam çünkü sıkıyo ve batıyo içerden bişey resmen

Valla sana maşallah ben ev süpürmek fln hiç yapmıyorum bir toz aldım mutfak temizledim böyle oldu. Benim tabi tüp bebek riskli gebelik gurubuna giriyorum daha çok dikkat etmemiz gerekiyor :/
Ben hamile pantolonu giymeye başladım 1 haftadır çünkü kendi pantolonlarım çok sıkıyor kullandığım ilaçlar yüzünden fazla şişkinliğim var 5 aylık hamile gibiyim :/

Bende ona başladım 3 gündür bende bişe yok çok şükür

Öyle fazla kanama yok bi jele geldi az bişe de peçeteye ağrım da hafifledi arada oluyor o zaten bir süredir oluyor doktora sormuştum son gittiğimde 2 kist varmış onlar ağrı yaparmış. Yarın yada öbür gün kontrole diye gideyim diyorum bir bakayım görünce içim rahat eder :/

Bütün gün öyle yatıyorum valla bir tuvalet bir yemek başka kalkmıyorum. Çok teşekkür ederim canım.
Şimdiye kadar alışmamız lazımdı lekelere ama her gördüğümüzde korkuyoruz yine normal olarak, basit işleri de yapma, şu 12 haftayı bir bitirelim ilk riskleri atlatmış oluyoruz, sonra ki hedef 2. Üç ay :)

Valla gecen haftalarda oglumun dogum gunune 40 50 kisilik bi grupla evde kutladim masallah bana diyim ozaman canim sorunsuz atlattim cok sukur hep bende burda okuyorum arkadaslar misafir sonrqsi kanama yasiyo ondan korktum ama bide bi gafta hazirlik yaptim surekli aayaktaydim yani demekki bunyeden bunyeye farklilik gosteriyo ama gelgelelim bu haftaki yorgunluk covugumun hastaligi beni bitirdi yani sukur yine kanamam falan olmadi ama gecen yattigim yeri bilmiyorum yani bel agrisi kasik agrisi hat safhada
Maşallah, Tabi canım herkeste olmaz ama şansa da bırakmamak lazım. Ağrıların normal bebek baskı yaptığı için oluyormuş, ben magnezyum iyi geliyordu diye hatırlıyorum, yakında vermeye başlarlar.

Valla sana maşallah ben ev süpürmek fln hiç yapmıyorum bir toz aldım mutfak temizledim böyle oldu. Benim tabi tüp bebek riskli gebelik gurubuna giriyorum daha çok dikkat etmemiz gerekiyor :/
Ben hamile pantolonu giymeye başladım 1 haftadır çünkü kendi pantolonlarım çok sıkıyor kullandığım ilaçlar yüzünden fazla şişkinliğim var 5 aylık hamile gibiyim :/
Kusum daha ne kullaniyon progestan dışında ? Ya valla bak psikolojim bozuluyor siz şiştim deyince :)

Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilar :( sağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...

Aslında kayınvalidemlerle birlikteyiz ondan rahattımda şimdi cenazeleri var malatyaya gittiler babanneyide bide bana bıraktilar oda artik yasli yani ikinci bi cocuk benden bekliyo herseyi ondan cildirdim kayinvalidemlerede cok sinirlendim babanneyle normaldede pek anlasammiyoruz dedim giderken amcaya haber verin alsin ben bu halimle kadinla nasil ilgilencem gece uyuma gunduz uyuma kadin makinalara baglanıyo saatleri vqr tam benim cocugumun uyku saatleri ayagimda cocuk kadincagiz beni bekliyo stres oldum surekli ay hastayim diye mkraldaniyo basimda ya hepsinide gectim cocugu odada falan yanliz birakamiyorum yerden aliyo kaldiriyo oyuncagina bindiriyo eee basi donuyo yurumeye hali yok bi dusseler ben naparim lafda dinlemiyo su bi haftada cok yoruldum valla bide cocukda dis cikariyo ustelikte nezlesi vardi oksuruge ceklvirdi hirilti basladi dr da hava veddi bide onla bogusuorum babasina bile gitmiyo surekli tepemde geen kucagimda cocukla camasir asmaya calistim dusunun kaynanam gitmeden camasirllarini yikamis tel aciyo asivr onlari oglumda babasina gitmiyo agliyo yere indiremiyom sinir krizine girdim esime patliyom iste adamda allahtan normalde sinir kupu bir adamdir ama hep alttan aldi hakliyim cunku neyse bu arada evleride ayirmaya karar verdik bakalim hakkimizda hayirlisi tekken rahat ederim ya isin varsa bile erteleye biliyosun kendi kendine dinleniyosun yakina gidivv em yine ama olsun kapim ayrilcak
Allah kolaylık versin hakkaten zor canım.

Şimdiye kadar alışmamız lazımdı lekelere ama her gördüğümüzde korkuyoruz yine normal olarak, basit işleri de yapma, şu 12 haftayı bir bitirelim ilk riskleri atlatmış oluyoruz, sonra ki hedef 2. Üç ay :)

Aynen canım çok haklısın. Bana iyi ders oldu daha bişe yapmam zaten 12. haftada 2li test olacak ona kadar uslu durcam :) Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Kusum daha ne kullaniyon progestan dışında ? Ya valla bak psikolojim bozuluyor siz şiştim deyince :)

Bende şiştim diye psikolojim bozuluyor olmaması gerekiyor çünkü :bicak:estrofem kullanıyorum ama yarın da 1 tane içiyorum artık son o şişkinlik yapıyor daha çok öyle dedi hemşire :anneadayı: coraspin var birde oksapar kan sulandırıcı iğne. Sen neler kullanıyorsun

Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilar :KK43: sağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...

Çok geçmiş olsun canım

Back