2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaç haftalıksın canım estrofemi bana bıraktırdı doktorum kanama geçirdim bayağı ondan sonra 8.hafta civarı bıraktım. Hep aynı ilaçları kullanıyoruz nerdeyse. Bademellaa Bademellaa

Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilar :KK43: sağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin

Kızlar biz dün gece hastanedeydik oğlum koşarken düştü dudağı hem içten hem dıştan yırtıldı 5 dikiş attilar :KK43: sağlıktan daha önemli hiç birşey yok bir kez daha anladım. Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizi...
Allah acil şifalar versin yaa kıyamam inşallah tez zamanda iyileşir :(

Canım ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun.

Kaç haftalıksın canım estrofemi bana bıraktırdı doktorum kanama geçirdim bayağı ondan sonra 8.hafta civarı bıraktım. Hep aynı ilaçları kullanıyoruz nerdeyse. Bademellaa Bademellaa

Benim biraz gecikmeli oldu. Tüp bebek doktoruma gitmiyorum kontrol için aynı hastanede başka bir doktor takibimi yapıyor oda bişey demedi. Ben tesadüfen tüp bebek hemşiresine sordum o zaman bırakmak gerektiğini öğrendim. Şuan 9+6 haftalık çok şükür :nazar:

Merhaba arkadaşlar. Bende kısmetse kasım annesi olacağım inşallah Sizlerle tanışmak istiyorum. Ben bodrum da yaşıyorum. 12 haftalık ikizlerime hamileyim Çok mutluyum tabikideeee ☺️☺️☺️
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :) sağlıkla kavuşun insallah :KK68:

Canım çok geçmiş olsun oğluşunada acil şifalar inşallah

Aynen canım çok haklısın. Bana iyi ders oldu daha bişe yapmam zaten 12. haftada 2li test olacak ona kadar uslu durcam :) Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Bende şiştim diye psikolojim bozuluyor olmaması gerekiyor çünkü :bicak:estrofem kullanıyorum ama yarın da 1 tane içiyorum artık son o şişkinlik yapıyor daha çok öyle dedi hemşire :anneadayı: coraspin var birde oksapar kan sulandırıcı iğne. Sen neler kullanıyorsun

Çok geçmiş olsun canım
Cnm estrofem kalp atişinden sonra kesti 10.hafta iğneyle beraber korasprini bitirdik.

Merhaba arkadaşlar. Bende kısmetse kasım annesi olacağım inşallah Sizlerle tanışmak istiyorum. Ben bodrum da yaşıyorum. 12 haftalık ikizlerime hamileyim Çok mutluyum tabikideeee ☺️☺️☺️
Ne güzel ikiz yok diye mutluydum burda :) çok istedim ama nasip 1 tanesi benle olmayı seçti hoşgeldin sağlıkla kavuş ins kuzularina

Yaaa kıyamam cok cok geçmiş olsun..Valla saglıktan ötesi yok

Kızlar bugün bahar temizliği yaptık yani eşim sağolsun süpürdü sildi. Ben de yemeği yaptım onun isteklerini getirdim görürdüm. Şimdi bir iki damla lekem oldu. Yatıyorum. Çok dikkat etmek lazım galiba. 12 hafta bitti diye tasarlamıştım çok erkenmiş. Siz de dikkat edin kızlar

Back