- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
Anladım canım Allah bağışlasın :)Karnımda ölmüştü
Amin öyle Canım unutulmuyo
Saol cnm sana da çok geçmiş olsun 10. Haftalarda az değil
4. Canım oyüzden erken hissettim 2 tane çocuğum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım Allah bağışlasın :)Karnımda ölmüştü
Amin öyle Canım unutulmuyo
Saol cnm sana da çok geçmiş olsun 10. Haftalarda az değil
4. Canım oyüzden erken hissettim 2 tane çocuğum var
evet ilk canım sağlıklı olsunlarda herşeyin zamanı var bekleriz :)Ilkse suan mümkün değil ki ama. 19a kadar sabırlı olun cok erken
Saglık olsun kuzum :)))
Hamile olmadan önce bi kere karnımda gaz vardı. Guruk guruk pıt pıt vuruyordu resmen kımıldıyordu, dışardan inip cıktığını görüyordum karnımın sağa sola gittiğini felan. Ya dedim hamile olsam bebek sanırdım kesinHissediyorum diyenler de biliyor hissettikleri şeyin bebeğin olmasının imkansız olduğunu :) Bildiğin gaz o hissettiğimiz, Tazmanya canavarı mı bu 9. Haftalarda hissedelim :)
Hareketi İlk gebeliği olanlar 23. 24. Haftalarda hisseder, ikinci gebeliği olanlar 16 17 tekme olarakta değil göbeğin yan tarafında kelebek uçuşu gibi hafif şeylerle başlayor
Sabahları hamile değil gibiyim. Kahvaltıdan sonra ekşime başlıyor öğle yemeği eklendiğinde artıyor en son akşam yemeğinden sonra perte cıkıp kendimi yataga atıyorum:) Allahın gucune gitmesinde çok illet bişeymiş bu ekşime ve mide ağrıması. Cok şükür aşırı iştahım olmasada önüme gelen yemeği yiyebiliyorum ama sonrası azap işte. Sen nasılsın canım...Aynen zaten ceza puanım çok yok o yüzden hemen geri geldim :) senin bulantıları ne alemde bu arada canım daha iyi misin?
Zor bisey değil yaprak sarmak. Normal dolma ici gibi içi hazırla yapragin parlak kismi alta gelecek sekilde ser yapragin büyüklüğüne gore yarim yada 1 kasik ic harcı koyup once kenarlarini ice katla sonra sar bitii. Pisirirken de uzerini cok az gececek kadar su koyup limon dilimi ve yag ekleyerek kisik ateste pişir. Bende sarmaya üşeniyorum belimi agritiyor iki büklüm durmak oyuzden tek basima sardığım cok nadirdir.He bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördümdaha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak...
((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...
Sabahları hamile değil gibiyim. Kahvaltıdan sonra ekşime başlıyor öğle yemeği eklendiğinde artıyor en son akşam yemeğinden sonra perte cıkıp kendimi yataga atıyorum:) Allahın gucune gitmesinde çok illet bişeymiş bu ekşime ve mide ağrıması. Cok şükür aşırı iştahım olmasada önüme gelen yemeği yiyebiliyorum ama sonrası azap işte. Sen nasılsın canım...
Balık yağı hap şeklinde zaten bana diğer ilaç sıkıntı yaptı yan etkilerinde de yazıyor zaten. Decaviti yemekten sonra alıyorum demişsin. İlacın prospektüsüne bi bak derim çünkü Demir vitamini süt ve türevleriyle birlikte alındığı zaman emilmez vücutta.Balik yagi hamile degilken bile agzima geri geri gelirdi benim de cok gecmis olsun valla daha kapsul tipi ilac verir umarim doktorun. Decavit kullaniyorum ben simdi tokken icince hic biseycik yapmiyor.
Ne dedi cinsiyet için :)Kızlar meraba bugün doktordan geldik
Herşey iyi çok şükür
Ben ikili test yaptırmadım
Cinsiyet içinde tahmin yaptı ama bu haftada tam belli olmaz dedi
Canım üzülme ben ilaçsız hamile kaldığım halde 56ydım şimdi 59-60 olmuşumBen 64 'le kaldim su an 67 yim cok mu bilemedim öncesi tup bebek ilaçlarından da almistim olsun saglik olsun
Erkek bence
KızBende yükleyeyim bana da tahmin yapın bakalım :)
Erkek gibi :)Bende yükleyeyim bana da tahmin yapın bakalım :)
12+0 ama boyundan dolayı 12+3 çıkmıştı o gün :)Erkek gibi :)
Kaç haftalık burda canım bizim niye böyle net çıkmıyo ya ultrason resmimiz :)
Çok emin konuştun :) eşim erkeği çok istiyor ilk düşüğüm erkekti içinde kaldı adamın :) ama doktorda kıza benziyor dedi :)
Maşallah diyelim12+0 ama boyundan dolayı 12+3 çıkmıştı o gün :)
İlerleyen haftalarda toplar o kendini benimde 9. Hatalarda bir gün gerideydi şimdi öne geçti :)Maşallah diyelim
Benimde 9+4 ama ultrasonda tam 9 hafta çıktı biizm bücürük hep geriden geliyo :)
Çok üzüldümYok canım ne kusuru onlar da böyle bizim hayatımızın parçası.
burda olsaydın ben sana yapardımHe bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördümdaha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak...
((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...