• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hissediyorum diyenler de biliyor hissettikleri şeyin bebeğin olmasının imkansız olduğunu :) Bildiğin gaz o hissettiğimiz, Tazmanya canavarı mı bu 9. Haftalarda hissedelim :)
Hareketi İlk gebeliği olanlar 23. 24. Haftalarda hisseder, ikinci gebeliği olanlar 16 17 tekme olarakta değil göbeğin yan tarafında kelebek uçuşu gibi hafif şeylerle başlayor
Hamile olmadan önce bi kere karnımda gaz vardı. Guruk guruk pıt pıt vuruyordu resmen kımıldıyordu, dışardan inip cıktığını görüyordum karnımın sağa sola gittiğini felan. Ya dedim hamile olsam bebek sanırdım kesin :D bazen gaz hareketleride maalesef dışardan izlenebiliyor ya da içerden pıt pıt yaparak bişeyin kımıldadığını sandırıyor dediğin gibi :)

Aynen zaten ceza puanım çok yok o yüzden hemen geri geldim :) senin bulantıları ne alemde bu arada canım daha iyi misin?
Sabahları hamile değil gibiyim. Kahvaltıdan sonra ekşime başlıyor öğle yemeği eklendiğinde artıyor en son akşam yemeğinden sonra perte cıkıp kendimi yataga atıyorum:) Allahın gucune gitmesinde çok illet bişeymiş bu ekşime ve mide ağrıması. Cok şükür aşırı iştahım olmasada önüme gelen yemeği yiyebiliyorum ama sonrası azap işte. Sen nasılsın canım...

He bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördüm :( daha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak... :(((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...

He bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördüm :KK43: daha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak... :KK43:((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...
Zor bisey değil yaprak sarmak. Normal dolma ici gibi içi hazırla yapragin parlak kismi alta gelecek sekilde ser yapragin büyüklüğüne gore yarim yada 1 kasik ic harcı koyup once kenarlarini ice katla sonra sar bitii. Pisirirken de uzerini cok az gececek kadar su koyup limon dilimi ve yag ekleyerek kisik ateste pişir. Bende sarmaya üşeniyorum belimi agritiyor iki büklüm durmak oyuzden tek basima sardığım cok nadirdir.

Sabahları hamile değil gibiyim. Kahvaltıdan sonra ekşime başlıyor öğle yemeği eklendiğinde artıyor en son akşam yemeğinden sonra perte cıkıp kendimi yataga atıyorum:) Allahın gucune gitmesinde çok illet bişeymiş bu ekşime ve mide ağrıması. Cok şükür aşırı iştahım olmasada önüme gelen yemeği yiyebiliyorum ama sonrası azap işte. Sen nasılsın canım...

Ben de oğlumu emzirmeyi biraktigimdan beri çok çok iyiyim canım meğer beni sarsan oymuş :) bir de şu yaz tatili gelse iyice rahat edeceğim şuan 34 saat derse giriyorum bazen derste basım dönüyor şekerim mi düşüyor bilmiyorum normalde bile 34 saat çok zordu hamileyken daha da fena... Dün de okulda karnıma sancılar girdi hatta rüyamda doğuma gittigimi filan gördüm bilinçaltim sagolsun:D

Balik yagi hamile degilken bile agzima geri geri gelirdi benim de cok gecmis olsun valla daha kapsul tipi ilac verir umarim doktorun. Decavit kullaniyorum ben simdi tokken icince hic biseycik yapmiyor.
Balık yağı hap şeklinde zaten bana diğer ilaç sıkıntı yaptı yan etkilerinde de yazıyor zaten. Decaviti yemekten sonra alıyorum demişsin. İlacın prospektüsüne bi bak derim çünkü Demir vitamini süt ve türevleriyle birlikte alındığı zaman emilmez vücutta.

Bende yükleyeyim bana da tahmin yapın bakalım :)

Eklentiler

• 30BC5167-5948-416D-AA77-D7E531D2D90F.jpeg
    30BC5167-5948-416D-AA77-D7E531D2D90F.jpeg
    333,1 KB · Görüntüleme: 50
Maşallah diyelim:nazar:
Benimde 9+4 ama ultrasonda tam 9 hafta çıktı biizm bücürük hep geriden geliyo :)
İlerleyen haftalarda toplar o kendini benimde 9. Hatalarda bir gün gerideydi şimdi öne geçti :)
Birazda anne ve babanın boyuna da bağlı :) haftasını yakalar da ne kadar uzun doğacağı yada uzun olacağı size bağlı :)

Yok canım ne kusuru onlar da böyle bizim hayatımızın parçası.
Çok üzüldüm
He bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördüm :KK43: daha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak... :KK43:((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...
burda olsaydın ben sana yapardım :((((

Back