Kızlar merhabalar hepinize. Gece şöyle uzanıp keyifle okuyayım diyorum küt telefon yüzüme düşüyor. Tekrar alıyorum tekrar uykuya dalıyorum yine bi acı Gündüz ufaklık pilimi bitiriyor dinlenemiyorum oysa evim hep dağınık çoğu zaman yemek yok. İlk oğlum gibi olur sanırdım ne büyük yanılgı tam zıttı. İkinci bebeğimde kız olur diye ümitlenmiştim belirtiler farklıydı; ilkinde acaba bebek hareketi nasıl günlük takip ediliyor,diyordum. Bebek hareket bile etmezdi arada kayardı. İkinci hiç durmadı. İlkinde kusma yok, bulantı, tiksinme yok; ikincide son güne kadar kustum. Cinsiyetini öğrendiğimde çıkınca ağladım. Şimdi dünyalara bedel geliyor. Ama aynı şoku yaşamayayım diye doktora cinsiyetini söylemeyin, yazın diyeceğim. Evde sindireyim diye Yaşım 38 sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum. Cinsiyet isteğim lükse kaçıyor sanki.
Bu yaşta 11 aylık bebekle bulantı çekilmiyor. Sanki kussam rahatlıyacağım o da yok. Anca yiyiyorum; mucize yiyecek bulamadım bulantımı kesen
Canım seni çok iyi anlıyorum benim daha ilk ona rağmen uyku bulantı çok yıpratıyor insanı... Senin birde bebeğin var. Allah yardımcın olsun... İnsan iki evladıda tatmak istiyor ama gönlüne göre hayırlısı olsun önce... İnşallah...