Git kuzum ya için rahat eder.gerekirse bir hafta sonra yine git düşünüp bir şey mi oldu acaba diyeceğine.Üzüntümden korkumdan ağlıyorum ya özele gitcem. Eşimi de ağlattım. Ağlasın bana ne.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git kuzum ya için rahat eder.gerekirse bir hafta sonra yine git düşünüp bir şey mi oldu acaba diyeceğine.Üzüntümden korkumdan ağlıyorum ya özele gitcem. Eşimi de ağlattım. Ağlasın bana ne.
Korkmuştur seni tek başına bırakmaya o halde yanında olmak istemiştir boşver düşünme sen git kontrol ol.Kozdığımda o ya canım esir aldı beni eve gitmek istiyorum dedim götürmedi piknik alanına götürdü çok uzağa. Bu daha da sinirlendirdi beni. Ondan da çok kuzıyorum. Sakinlemem için yalnız kalmam gerek dedim anlamadı.
Canım en hassas dönemler ne gerek var bu tarz şeylere. Kendini kontrol edemiyormusun kendinden önce bebeğini düşünmek zorundasın.Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Yinede doğru hatırlamışım aferim banaBenim o :) artik tamam dersen 1 bardak soguk kola demişti denedim ben 4 5 saatliğine geçirmişti
Aynen benimde en iyi olduğum saat sabah ama sonrası sürünüyorumSabahları hamile değil gibiyim. Kahvaltıdan sonra ekşime başlıyor öğle yemeği eklendiğinde artıyor en son akşam yemeğinden sonra perte cıkıp kendimi yataga atıyorum:) Allahın gucune gitmesinde çok illet bişeymiş bu ekşime ve mide ağrıması. Cok şükür aşırı iştahım olmasada önüme gelen yemeği yiyebiliyorum ama sonrası azap işte. Sen nasılsın canım...
Benimde rüyama girdi ekşi ekşi benim yanımda iki tarafta yok gurbetteyiz şansıma 23 nisan eğlencesinde kermes vardı ordan az bişe aldım ama ekşi değildi ve çok baharatlıydıHe bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördümdaha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak...
((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...
Arkadaşım herne olursa olsun yaptığun çok yanlış bişey artık oturup kalkerken dikkat etmemiz gerekirken hapşırınca bile tereddüt ederken sen çıtayı fazla yükseltmişsin annelik sabretmeyide öğrenmektir birdahakine eminim daha dikkatli olursun çünkü hiçbirşey taşıdığımız o minik emanetten önemli değil hadtaneyede git için rahat etsin bi açıklama yapmak zorunda değilsinKızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Canım valla ben hiç temizlik yapamıyorum çünkü çok halsizim eşimde sağolsun yapmıyor sadece yemek yapıyor o da yeter diyorum hem temizlik hem yemek yapmasını bekleyemem tabi.Günaydın arkadaşlar ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım ve şuan gerçekten temizlik konusunda zorlanıyorum sizde de durumlar aynımı valla haftada bir yarım gün evi süpürüp silmeye kadın bakıyorum
Temizlik hak getire aylardır elimi surmuyorum yemegi 2 haftadır devraldı eşim yapiyo tabi bi erkeğin yapacağı temizlik ne kadar olursa:) burda kimseyi tanımıyorum yakın dönemde temizlik sirketi çağırıp bahar temizliği yaptırıp oturcam insGünaydın arkadaşlar ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım ve şuan gerçekten temizlik konusunda zorlanıyorum sizde de durumlar aynımı valla haftada bir yarım gün evi süpürüp silmeye kadın bakıyorum
Allah yardımcın olsun canım. Doktor bana özellikle süpürge yapmayı yasakladı direk kasık bölgesi kasıldığı için. Eşimin yanında söyledi eşimde hemen ben anladım tamam dedi sağolsun. Haftada bir gün temizlik yapıyor dip köşe sonra cam siliyor ay hayran kalıyorum adamaGünaydın arkadaşlar ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım ve şuan gerçekten temizlik konusunda zorlanıyorum sizde de durumlar aynımı valla haftada bir yarım gün evi süpürüp silmeye kadın bakıyorum
Kızlar canı acayip acayip şeyler çeken var mıdün akşam durup dururken şu tırtıklı meşhur patates cipsleri var ya onlardan canım çekti ama böyle ketçaba batırarak yicem. Rüyamda da çokokreme batırıp çubuk kraker yiyordum
Sabah kalkınca da canım onu istedi
zaten baya kilolu hamile kaldım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım böyle şeyler isteyince de nefsimi tutmak zor oluyor ya bir de sağlıksız yani
Bu arada ben de ultrasonu atayım belki tahminde bulunmak isteyen olur sevgilipinkstrap senin tahminini de çok merak ediyorum
![]()
Günaydın arkadaşlar ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım ve şuan gerçekten temizlik konusunda zorlanıyorum sizde de durumlar aynımı valla haftada bir yarım gün evi süpürüp silmeye kadın bakıyorum
Merhaba canim bulantı geçmedi ama önceden günün neredeyse hepsi bulanip başka bir şey düşünememekle geçiyordu şimdi yemek yedikçe bulanıyorum özellikle ikindiden sonra çok yoğun geceye kadar.yarin 14.hafta başlayacak ümitliyim sen nasılsın?Yinede doğru hatırlamışım aferim banaşuan bulantıların ne alemde nasılsın ?
Canlarım ilk sayfayı düzenledim kendi bilgilerinizi kontrol eder misiniz gözümden kaçırdığım kişi kalmasın :)
bir de nedense bazı arkadaşları ne kadar uğraşsam da etiketli olarak yazamadım...