• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kozdığımda o ya canım esir aldı beni eve gitmek istiyorum dedim götürmedi piknik alanına götürdü çok uzağa. Bu daha da sinirlendirdi beni. Ondan da çok kuzıyorum. Sakinlemem için yalnız kalmam gerek dedim anlamadı.
Korkmuştur seni tek başına bırakmaya o halde yanında olmak istemiştir boşver düşünme sen git kontrol ol.

Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Canım en hassas dönemler ne gerek var bu tarz şeylere. Kendini kontrol edemiyormusun kendinden önce bebeğini düşünmek zorundasın.
Bişey olacağını zannetmiyorum ama normal bi hastaneye gidip muayene için geldim demen yeterli açıklama yapmak zorunda değilsin hiç bir doktor niye kontrole geldin diye sormaz. Illa bisey diyeceksen yogun uzuntu ve stres yaşadım tedirgin oldum diyebilirsin.

Sabahları hamile değil gibiyim. Kahvaltıdan sonra ekşime başlıyor öğle yemeği eklendiğinde artıyor en son akşam yemeğinden sonra perte cıkıp kendimi yataga atıyorum:) Allahın gucune gitmesinde çok illet bişeymiş bu ekşime ve mide ağrıması. Cok şükür aşırı iştahım olmasada önüme gelen yemeği yiyebiliyorum ama sonrası azap işte. Sen nasılsın canım...
Aynen benimde en iyi olduğum saat sabah ama sonrası sürünüyorum
He bu arada kızlar gece rüyamda affedersiniz yaprak sarması ve börek gördüm :KK43: daha önce hiç yaprak sarmadım. Annemede kızgınım onların yuzunden eşime yalan söylemek zorunda kaldım bi kaç gündür konuşmuyorum. Eşimde bana kızgın bu yuzden oda bende konuşmuyor onada diyemedim. Bide kayınvalidelere gitcez oda hiç beceremez öyle şeyleri yapamaz hiç, onada diyemem. Hay şansıma dedim resmen 40 yılın başında bişey yiyesim geldi imkanlara bak... :KK43:((( işte olsam sipariş verirdim yine yerdim bi şekilde...
Benimde rüyama girdi ekşi ekşi benim yanımda iki tarafta yok gurbetteyiz şansıma 23 nisan eğlencesinde kermes vardı ordan az bişe aldım ama ekşi değildi ve çok baharatlıydı

Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Arkadaşım herne olursa olsun yaptığun çok yanlış bişey artık oturup kalkerken dikkat etmemiz gerekirken hapşırınca bile tereddüt ederken sen çıtayı fazla yükseltmişsin annelik sabretmeyide öğrenmektir birdahakine eminim daha dikkatli olursun çünkü hiçbirşey taşıdığımız o minik emanetten önemli değil hadtaneyede git için rahat etsin bi açıklama yapmak zorunda değilsin

Günaydın arkadaşlar ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım ve şuan gerçekten temizlik konusunda zorlanıyorum sizde de durumlar aynımı valla haftada bir yarım gün evi süpürüp silmeye kadın bakıyorum

Günaydın arkadaşlar ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım ve şuan gerçekten temizlik konusunda zorlanıyorum sizde de durumlar aynımı valla haftada bir yarım gün evi süpürüp silmeye kadın bakıyorum
Canım valla ben hiç temizlik yapamıyorum çünkü çok halsizim eşimde sağolsun yapmıyor sadece yemek yapıyor o da yeter diyorum hem temizlik hem yemek yapmasını bekleyemem tabi.

Temizlik hak getire aylardır elimi surmuyorum yemegi 2 haftadır devraldı eşim yapiyo tabi bi erkeğin yapacağı temizlik ne kadar olursa:) burda kimseyi tanımıyorum yakın dönemde temizlik sirketi çağırıp bahar temizliği yaptırıp oturcam ins

Allah yardımcın olsun canım. Doktor bana özellikle süpürge yapmayı yasakladı direk kasık bölgesi kasıldığı için. Eşimin yanında söyledi eşimde hemen ben anladım tamam dedi sağolsun. Haftada bir gün temizlik yapıyor dip köşe sonra cam siliyor ay hayran kalıyorum adama:21:tabi yemekler bende ama pişirme esnasında gelip beni yokluyor midem bulanıyorsa yüz ifadeden anlıyor zaten sen git hava al deyip başına geçiyor sağolsun.:KK55:

Kızlar canı acayip acayip şeyler çeken var mı :KK64:dün akşam durup dururken şu tırtıklı meşhur patates cipsleri var ya onlardan canım çekti ama böyle ketçaba batırarak yicem. Rüyamda da çokokreme batırıp çubuk kraker yiyordum :KK72:Sabah kalkınca da canım onu istedi :KK70: zaten baya kilolu hamile kaldım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım böyle şeyler isteyince de nefsimi tutmak zor oluyor ya bir de sağlıksız yani :stop:

Bu arada ben de ultrasonu atayım belki tahminde bulunmak isteyen olur sevgili pinkstrap pinkstrap senin tahminini de çok merak ediyorum :KK39:

Eklentiler

• 2B43C108-70E3-4DAE-A504-3F47F56DA11C.jpeg
    2B43C108-70E3-4DAE-A504-3F47F56DA11C.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar canı acayip acayip şeyler çeken var mı :KK64:dün akşam durup dururken şu tırtıklı meşhur patates cipsleri var ya onlardan canım çekti ama böyle ketçaba batırarak yicem. Rüyamda da çokokreme batırıp çubuk kraker yiyordum :KK72:Sabah kalkınca da canım onu istedi :KK70: zaten baya kilolu hamile kaldım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım böyle şeyler isteyince de nefsimi tutmak zor oluyor ya bir de sağlıksız yani :stop:

Bu arada ben de ultrasonu atayım belki tahminde bulunmak isteyen olur sevgili pinkstrap pinkstrap senin tahminini de çok merak ediyorum :KK39:

benim canım da daha önce sevmediğim şeyleri bile çekiyor bamya gibi :D
bu arada bana kız gibi geldi bebiş :)

Canım ben de fazla kilo ile hamile kaldım. Hamile kalır kalmaz da biraz temizlikten korktum açıkcası bebeğe zarar veririm kendimi kaptırırım diye. O işi eşime bıraktım. 2 aydır sadece makine ile alıyordu evi ama artık ikimiz birden iyi bi temizliğe girişeceğiz. Yine de kendimizi çok zorlamamak lazım. Ben valla temizlik falan pek umursamıyorum biz sağlıklı olalım yeter kafasındayım :)

Yinede doğru hatırlamışım aferim bana :eğlence: şuan bulantıların ne alemde nasılsın ?
Merhaba canim bulantı geçmedi ama önceden günün neredeyse hepsi bulanip başka bir şey düşünememekle geçiyordu şimdi yemek yedikçe bulanıyorum özellikle ikindiden sonra çok yoğun geceye kadar.yarin 14.hafta başlayacak ümitliyim sen nasılsın?

Back