Kızlar merhabalar hepinize. Gece şöyle uzanıp keyifle okuyayım diyorum küt telefon yüzüme düşüyor. Tekrar alıyorum tekrar uykuya dalıyorum yine bi acı Gündüz ufaklık pilimi bitiriyor dinlenemiyorum oysa evim hep dağınık çoğu zaman yemek yok. İlk oğlum gibi olur sanırdım ne büyük yanılgı tam zıttı. İkinci bebeğimde kız olur diye ümitlenmiştim belirtiler farklıydı; ilkinde acaba bebek hareketi nasıl günlük takip ediliyor,diyordum. Bebek hareket bile etmezdi arada kayardı. İkinci hiç durmadı. İlkinde kusma yok, bulantı, tiksinme yok; ikincide son güne kadar kustum. Cinsiyetini öğrendiğimde çıkınca ağladım. Şimdi dünyalara bedel geliyor. Ama aynı şoku yaşamayayım diye doktora cinsiyetini söylemeyin, yazın diyeceğim. Evde sindireyim diye Yaşım 38 sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum. Cinsiyet isteğim lükse kaçıyor sanki.
Bu yaşta 11 aylık bebekle bulantı çekilmiyor. Sanki kussam rahatlıyacağım o da yok. Anca yiyiyorum; mucize yiyecek bulamadım bulantımı kesen
Tatlım midem kötüydü kusmadim ama iştah yerlerdeydi bide ben diyetisyenle kontrollü gidiyorum ya.tüp bebek onesi zaten abur cubur tatlı yemeyi bırakmıştım çok zor kg veriyorum hasimatomdan dolayı,hamileyim diyip Yaradana sığınıp yemiyom:)Nasıl verdin yahuben mübarek 4 kg aldım bile
Yazmıyordu işte hanımefendi kimse yazmıyordu hemde bu çok defa oldu. Ben herkes tek tek bana cevap versin demedim zaten işteki doktordaki yataktaki herkes hepiniz benimle ilgilenin gibi bi durum olabilir mi? Kullanan veya o konuda tecrübeli kişiler bari sessiz kalmasın. Eğer görüyorsa şayet ben bunu kastettim.Niye öyle birşey yapalım, ben zaten doktordaydım sayfa sayfa bakmadım. Şimdi alıntılarda gördüm öyle vitamin kullanmıyorum kullanan varsa yazar.
Sevgili afife bana da oldu herkes ilgisini çeken yada bildiği konulara cvp veriyor.arada görülmeden geçen mesajlarimiz oluyor.bide hassas günlerdeyiz oluyo kuzum böyle ...Yazmıyordu işte hanımefendi kimse yazmıyordu hemde bu çok defa oldu. Ben herkes tek tek bana cevap versin demedim zaten işteki doktordaki yataktaki herkes hepiniz benimle ilgilenin gibi bi durum olabilir mi? Kullanan veya o konuda tecrübeli kişiler bari sessiz kalmasın. Eğer görüyorsa şayet ben bunu kastettim.
İşte sizinle aynı şeyi tecrübe eden insanlar görmemiştir, yoksa şahsi birşey değildir.Yazmıyordu işte hanımefendi kimse yazmıyordu hemde bu çok defa oldu. Ben herkes tek tek bana cevap versin demedim zaten işteki doktordaki yataktaki herkes hepiniz benimle ilgilenin gibi bi durum olabilir mi? Kullanan veya o konuda tecrübeli kişiler bari sessiz kalmasın. Eğer görüyorsa şayet ben bunu kastettim.
Çok geç değilse normal diyeyim telafi edelim :)Kızlar bir saattir sol kasıkta adet sancısı var. 13 haftaya giriyoruz. Normal midir?
Ben kız gibi hissettim canım :)
Aaa kasılma şeklinde sertlikten mi bahsediyorsunuz?
Bebek karnında mı ölmüştü yoksa erken Doğum mu? Allah sabır versin ya geçmiyor hiç
İnşallah bu defa sağlıkla kucağınıza alacaksınız çok üzüldüm gerçekten yani benimde 4 kaybım vardı oğlumdan önce ama hepsi 10. Hafta civarıydı çok üzüldüm gerçekten sizinkiler baya büyükmüş.
4. Canım oyüzden erken hissettim 2 tane çocuğum varbu kaçıncı gebeliğin canım ikinci üçüncüden sonra erken hissedilir derler zaten
Hoş geldin canım, niye ban yedinki acepKızlar geri döndüm ayağımın tozuyla banlandim geldimzannetmeyin ki hep böyle yaramazlık yapıyorum haa iki senelik uyeyim daha ikinci banlanmam
Hoş geldin canım, niye ban yedinki acep
Hayırlı olsun benim de bir kizim var bunda kız dese çok mutlu olurum. Anne için kız bir başka... oğlum olursa da yeni bir deneyim olacak ben de 14 mayısta ikili sonuçlarını almaya gidince ogrenecegimMerhaba kızlar, bugün sabah ikili taramam vardı. Her şey çok normal dedi. Kesenin konumu, plasenta vs. Cinsiyeti de kız dedi.”bacak arası boştu” dedim “ben ona göre değerlendirmedim” dedi. Yüzde kaç kız dedim 99 dedi. Ben yanılmam diye de iddia etti. Çok sevindim, kız istiyorduk :)
pinkstrap doğru bildin, kız bebekmiş bendeki :)
Benim o :) artik tamam dersen 1 bardak soguk kola demişti denedim ben 4 5 saatliğine geçirmiştiBurada bi arkadaşımız yazmıştı, bulantının en üst noktasına geldiğini hissettiğinde bi bardak soğuk kola iç demiş doktoru. Çok şükür ben öyle bişey yaşamadm ben sürekli mide yanması yaşıyorum ve maden suyu içiyorum çok artınca. Bi dene istersen ama ben tecrübe etmedim
Ilkse suan mümkün değil ki ama. 19a kadar sabırlı olun cok erkenKızlar ben hala bebeği hissetmiyorum sanki hamile değilim gibi :/
Bence erkek ya bacak arasinda resmen çıkıntı varKızlar neden ultrason resmimi yorum yapmıyosunuz
Peki teşekkür ederim :)Çok geç değilse normal diyeyim telafi edelim :)
Ben bugün 13+0 aldığım kilo 800 gramKaç kilo aldınız şimdiye kadar anneler
Ben de ilk gebeliğe göre erken hissettim ama 17, haftaydı inanmıyorlardı ama şuan ki imkansız yani Allah aşkına :)
Ben ilkinde 19da hissettim içerden vurma biçiminde sonra takip ettim yemekten sonra uzanınca artıyordu 23 lere geldiğinde içinde döndüğünü bile hissediyordum ama sanki bu sefer daha erken hissedeceğim gibi bugün 13 hafta bitti ve o vurmaları sezmeye başladımHissediyorum diyenler de biliyor hissettikleri şeyin bebeğin olmasının imkansız olduğunu :) Bildiğin gaz o hissettiğimiz, Tazmanya canavarı mı bu 9. Haftalarda hissedelim :)
Hareketi İlk gebeliği olanlar 23. 24. Haftalarda hisseder, ikinci gebeliği olanlar 16 17 tekme olarakta değil göbeğin yan tarafında kelebek uçuşu gibi hafif şeylerle başlayor
Saglık olsun kuzum :)))Sorulan soruya cevap verdim diye polemik yapmış olmuşum
Gayet de tatlı dille cevap vermiştim ama yönetim öyle takdir etmiş napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?