2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım seni çok iyi anlıyorum benim daha ilk ona rağmen uyku bulantı çok yıpratıyor insanı... Senin birde bebeğin var. Allah yardımcın olsun... İnsan iki evladıda tatmak istiyor ama gönlüne göre hayırlısı olsun önce... İnşallah...

Nasıl verdin yahu ben mübarek 4 kg aldım bile
Tatlım midem kötüydü kusmadim ama iştah yerlerdeydi bide ben diyetisyenle kontrollü gidiyorum ya.tüp bebek onesi zaten abur cubur tatlı yemeyi bırakmıştım çok zor kg veriyorum hasimatomdan dolayı,hamileyim diyip Yaradana sığınıp yemiyom:)

Niye öyle birşey yapalım, ben zaten doktordaydım sayfa sayfa bakmadım. Şimdi alıntılarda gördüm öyle vitamin kullanmıyorum kullanan varsa yazar.
Yazmıyordu işte hanımefendi kimse yazmıyordu hemde bu çok defa oldu. Ben herkes tek tek bana cevap versin demedim zaten işteki doktordaki yataktaki herkes hepiniz benimle ilgilenin gibi bi durum olabilir mi? Kullanan veya o konuda tecrübeli kişiler bari sessiz kalmasın. Eğer görüyorsa şayet ben bunu kastettim.

Sevgili afife bana da oldu herkes ilgisini çeken yada bildiği konulara cvp veriyor.arada görülmeden geçen mesajlarimiz oluyor.bide hassas günlerdeyiz oluyo kuzum böyle ...

İşte sizinle aynı şeyi tecrübe eden insanlar görmemiştir, yoksa şahsi birşey değildir.

Emira SY merhaba ilk sayfada benim bilgimi duzeltebilir misiniz acaba bi yanlislik olmustu sat 28ocak olacak. :)

Bir de ben de ilk gebeligim 50kiloyum ondan sanirim ben de bu hafta hissettim kipirtilari haklisiniz yani. Ve ben de eminim gazimin karnimdaki sesini bile duyarim hatta gaz olsa daha uzun surer bu minnacik bi seyirme gibi oluyor. Hatta erken kimildarsa erkek derlermis bizimki de erkek cikti :)

Aaa kasılma şeklinde sertlikten mi bahsediyorsunuz?
Bebek karnında mı ölmüştü yoksa erken Doğum mu? Allah sabır versin ya geçmiyor hiç

Karnımda ölmüştü
Amin öyle Canım unutulmuyo

Saol cnm sana da çok geçmiş olsun 10. Haftalarda az değil
bu kaçıncı gebeliğin canım ikinci üçüncüden sonra erken hissedilir derler zaten
4. Canım oyüzden erken hissettim 2 tane çocuğum var

Hayırlı olsun benim de bir kizim var bunda kız dese çok mutlu olurum. Anne için kız bir başka... oğlum olursa da yeni bir deneyim olacak ben de 14 mayısta ikili sonuçlarını almaya gidince ogrenecegim

Benim o :) artik tamam dersen 1 bardak soguk kola demişti denedim ben 4 5 saatliğine geçirmişti

Ben de ilk gebeliğe göre erken hissettim ama 17, haftaydı inanmıyorlardı ama şuan ki imkansız yani Allah aşkına :)

Ya tabi ki imkansız daha 3 cm bile değil boyu

Benim annemin dediğine göre erkek bebek erken oynarmış. Ben 13 haftalıkken hissettim dediğimde senin oğlun olacak demişti ve bildi

Ben ilkinde 19da hissettim içerden vurma biçiminde sonra takip ettim yemekten sonra uzanınca artıyordu 23 lere geldiğinde içinde döndüğünü bile hissediyordum ama sanki bu sefer daha erken hissedeceğim gibi bugün 13 hafta bitti ve o vurmaları sezmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…