• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Orda çatlak oluyor mu ki? Göbeğin altı tamam da direkt dikişse değildir. Benim ilk gebeliğim de çatlak olmadı ama çatlayan annelerin karın, kalça bölgelerinde kaşıntı oldu, benim de şuan karnımın yan kısımlarında var. Geçen hafta alerjik durumum da vardı ayırt edemedim o yüzden, size bakayım dedim başladı mı diye.
Benim direkt dikiş yerim kaşınıyor canım. Peki karnın büyümeye başladı mı?

Ya bu bildiğin erkek ama bacak arasında göstermiş pipisini :KK48::KK48:

İşte ama doktor daha belli değil dedi

Kızlar bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, :KK43: sanki içim boş gibi oluyor içimi korku kaplıyor... Bu haftalarda böyle oluyor mu... Siz hissedebiliyor musunuz...:KK43:

Canım daha çok küçük öyle şeyler olur bu zamanlarda geçecek artık hissetme konuları açılacak

https://i.hizliresim.com/1J55XB.jpg

Buraya yuklemeye calistim oldu mu bilmiyorum

Çok bulanık ama erkek gibi sanki bu sene erkek senesi mi ne

Benim direkt dikiş yerim kaşınıyor canım. Peki karnın büyümeye başladı mı?
Büyüdü, karnım çabuk çıkıyor.
hiç ağrı kramp falanda yok
Kramp aniden kalkınca ya da uykudan uyanınca geriniyorsun ya o zamanlarda giriyor. Ağrı yorulunca da oluyor normal zaman da bebek baskı yaptığı için de olabiliyor. Büyüdükçe kendisini hissettirecek merak etme hiç böyle şeylerle kafanı bulandırma. Ne zaman gittin kontrole?

Kramp aniden kalkınca ya da uykudan uyanınca geriniyorsun ya o zamanlarda giriyor. Ağrı yorulunca da oluyor normal zaman da bebek baskı yaptığı için de olabiliyor. Büyüdükçe kendisini hissettirecek merak etme hiç böyle şeylerle kafanı bulandırma. Ne zaman gittin kontrole?
Canım bence alerjiktir. Ama sen yine de tedbirli ol 12. Haftadan sonra bir şeyler kullanmaya başla istersen.

evet yorulunca ağrı oluyor inşallah canım 10+1 ken gittim bugün 11+5iz

var canım diğer belirtilerde var sadece hani orda olduğunu hissedemiyorum bazıları hissediyorum diyor o yüzden
Hissediyorum diyenler de biliyor hissettikleri şeyin bebeğin olmasının imkansız olduğunu :) Bildiğin gaz o hissettiğimiz, Tazmanya canavarı mı bu 9. Haftalarda hissedelim :)
Hareketi İlk gebeliği olanlar 23. 24. Haftalarda hisseder, ikinci gebeliği olanlar 16 17 tekme olarakta değil göbeğin yan tarafında kelebek uçuşu gibi hafif şeylerle başlayor

Son düzenleme:
Hissediyorum diyenler de biliyor hissettikleri şeyin bebeğin olmasının imkansız olduğunu :) Bildiğin gaz o hissettiğimiz, Tazmanya canavarı mı bu 9. Haftalarda hissedelim :)
Hareketi İlk gebeliği olanlar 23. 24. Haftalarda hisseder, ikinci gebeliği olanlar 16 17 tekme olarakta değil göbeğin yan tarafında kelebek uçuşu gibi hafif şeylerle başlayor
aynen öyle bende onlar öyle söyleyince acaba ben niye hissetmiyorum diyorum bide bir program var ordada hissedersin diyor tam tedirgin oldum ama söylediklerin içimi rahatlattı canım teşekkür ederim

aynen öyle bende onlar öyle söyleyince acaba ben niye hissetmiyorum diyorum bide bir program var ordada hissedersin diyor tam tedirgin oldum ama söylediklerin içimi rahatlattı canım teşekkür ederim
O konuşmaları gördüm de”bebek değildir herhalde ama o his olduğunu bilmek hoşuma gidiyor” tarzı muhabbetti, yani zaten onlar da farkındaydı, kimdi onu da hatırlamıyorum gerçi. İlk gebeliği olanlar illa 23 24 olacak diye bir kural da yok ayrıca, 16 dan sonra hissedebilir tamamen bebeğin hareketliliğine bağlı. Arkadaşımın 2. gebeliği 24. Hafta daha yeni hissetti bebeğin hareketini, o da endişeleniyordu ama onun en azından hissetme zamanları :)

Ben 64 'le kaldim su an 67 yim cok mu bilemedim öncesi tup bebek ilaçlarından da almistim olsun saglik olsun
Bende 63ile kaldım 66 oldum bana da çok gibi geliyo ama bilmiyorum ki, her zaman az yerdim şimdi normale dönünce vücut hemen topladı kiloları :KK12:

Ya kızlar sizin göbüşler artık belli oluyo mu, ben kiloda aldım tamam ama yarın düğün var elbise giyiyim dedim resmen ben burdayım diye bağırıyo, tulum giydim yine buradayım diyo. Pantolona talimim yine :63:
Ablamda diyo korse giy, elalemin sünnetine diye hiç çocuğumu sıkıştıramam dedm:KK45:

Canım kayınvalidem de pazar günü gezmeye gitti turla, çok gezmiş bel fıtığı tutmuş pzartesi kocacım her zamnki gibi hastaneye götürdü. Şimdi diyomuş ki yağmur beni hiç aramıyo. Bende o da beni bikere aramadı hastalığımı biliyo dedim kociş şok :oha: benden hiç bu zamana kadar böyle bi cevap almamıştı bişry diyemedi. Ama artık valla yeter beni pohpohlamıyolar ama hep ben pohpohlıcam onları :kızgın:

Canım. Ben hissediyorum 1 hafta felan oldu böyle tekme deyilde bi sertlik gibi önceki gebeliklerimden biliyorum hep aynı bölgede
Ben onu daha hamile kaldığımı öğrenmeden önce farketmiştim biliyo musun, sağ tarafımda minik bi sertlik ama şimdi ne tarafta bilemedim bidaha bakmadım hiç :KK48:

Back