Çok zayıf olduğum için Rahmi hissediyorum demiştin sanırım. Çok ilginç gelmişti 7 kat içerde olunca, doktorum da onayladı dedin sonra, demek ki sertlik hissedilebilen birşeymiş.Canım. Ben hissediyorum 1 hafta felan oldu böyle tekme deyilde bi sertlik gibi önceki gebeliklerimden biliyorum hep aynı bölgede
Canım senin çocuğun kaç yaşındaydı?Olabilir canım, geçen hafta kaşıntılı kabarıklıklar oldu, bence bu kullandığım vitaminler yapıyorum nefret ederek içiyorum
1kg vermisimKaç kilo aldınız şimdiye kadar anneler
27. Hafta erken doğdu kaybettim canım.Canım senin çocuğun kaç yaşındaydı?
Bilmiyordum kusura bakma canım27. Hafta erken doğdu kaybettim canım.
Çok zayıf olduğum için Rahmi hissediyorum demiştin sanırım. Çok ilginç gelmişti 7 kat içerde olunca, doktorum da onayladı dedin sonra, demek ki sertlik hissedilebilen birşeymiş.
Benim de 21 haftalık kaybım oldu27. Hafta erken doğdu kaybettim canım.
Aaa kasılma şeklinde sertlikten mi bahsediyorsunuz?Ben değildim Canım
Benim de 21 haftalık kaybım oldu
İnşallah bu defa sağlıkla kucağınıza alacaksınız çok üzüldüm gerçekten yani benimde 4 kaybım vardı oğlumdan önce ama hepsi 10. Hafta civarıydı çok üzüldüm gerçekten sizinkiler baya büyükmüş.Ben değildim Canım
Benim de 21 haftalık kaybım oldu
Yok canım ne kusuru onlar da böyle bizim hayatımızın parçası.Bilmiyordum kusura bakma canım(((
Tatlım ne hissedeceksinki minnacik şeyler böyle evham yapma
Kesin demedi ama tahminen yüzde seksen kiz dedi bakalim belki makinasındandir tup bebek uzmanı vedalaşıp artik medipol hastanesine gideceğim bakalim 2 haftay
a yeni doktoruna randevunu al dedi
Doktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı bu haftalarda belli olmaz 16.haftada geldiğinde söylicem dedi
tahminine güvenen varmı kızlarrr
O konuşmaları gördüm de”bebek değildir herhalde ama o his olduğunu bilmek hoşuma gidiyor” tarzı muhabbetti, yani zaten onlar da farkındaydı, kimdi onu da hatırlamıyorum gerçi. İlk gebeliği olanlar illa 23 24 olacak diye bir kural da yok ayrıca, 16 dan sonra hissedebilir tamamen bebeğin hareketliliğine bağlı. Arkadaşımın 2. gebeliği 24. Hafta daha yeni hissetti bebeğin hareketini, o da endişeleniyordu ama onun en azından hissetme zamanları :)
İşte ama doktor daha belli değil dedi
Canım daha çok küçük öyle şeyler olur bu zamanlarda geçecek artık hissetme konuları açılacak
Canım ilk olunca sanki herkes bişeyler hissediyor da bende olmuyor gibi geliyor... Bazen evham yapıyoruz galiba.... :) zeytin oldu erik oldu limon oldu derken sanki bekliyoruz pır pır belli olsun:) :)
evet canım endişelenmeme gerek yokmuş çok sağol gerçekten ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor bide birşey bilmiyoruz tecrübesisiz öğrenicez birçok şeyi :)O konuşmaları gördüm de”bebek değildir herhalde ama o his olduğunu bilmek hoşuma gidiyor” tarzı muhabbetti, yani zaten onlar da farkındaydı, kimdi onu da hatırlamıyorum gerçi. İlk gebeliği olanlar illa 23 24 olacak diye bir kural da yok ayrıca, 16 dan sonra hissedebilir tamamen bebeğin hareketliliğine bağlı. Arkadaşımın 2. gebeliği 24. Hafta daha yeni hissetti bebeğin hareketini, o da endişeleniyordu ama onun en azından hissetme zamanları :)
bu kaçıncı gebeliğin canım ikinci üçüncüden sonra erken hissedilir derler zatenCanım. Ben hissediyorum 1 hafta felan oldu böyle tekme deyilde bi sertlik gibi önceki gebeliklerimden biliyorum hep aynı bölgede
Ben de ilk gebeliğe göre erken hissettim ama 17, haftaydı inanmıyorlardı ama şuan ki imkansız yani Allah aşkına :)Ben kız gibi hissettim canım :)
O sözü söyleyen bendim canım :)
Ben karnımın içinde titreşim hissediyorum bebek değil de sanki bebek oynuyor suyu dalgalandırıyor gibi bir his
Bu tabi çok erken ama oğlumu 13 haftalıkken çok çok net hissettim karnımın içinde döndü hatta sırt ustu yatıyordum karnımın bir tarafı kabardi gözümle gordum :) herkes imkansız diyor ama ben kesin eminim gaz olmadığına 16 haftalıkken filan da bariz tekme atıyordu ona da eşim inanmıyordu elini karnıma koyuyordu ben tekme attı diyordum o da psikolojiktir ben birsey hissetmedim diyordueşim taa 20. Hafta hissetti tekmeleri...
Valla ben 3 hafta önce başladım hamile pantolonları, taytları giymeye..tüp tedavisi yüzünden zaten almıştım kilo bide masallah hic bulantım olmayınca canım heo biseyler yemek istedi..Şimdi göbek baya bi var...Bende 63ile kaldım 66 oldum bana da çok gibi geliyo ama bilmiyorum ki, her zaman az yerdim şimdi normale dönünce vücut hemen topladı kiloları
Ya kızlar sizin göbüşler artık belli oluyo mu, ben kiloda aldım tamam ama yarın düğün var elbise giyiyim dedim resmen ben burdayım diye bağırıyo, tulum giydim yine buradayım diyo. Pantolona talimim yine
Ablamda diyo korse giy, elalemin sünnetine diye hiç çocuğumu sıkıştıramam dedm
Canım kayınvalidem de pazar günü gezmeye gitti turla, çok gezmiş bel fıtığı tutmuş pzartesi kocacım her zamnki gibi hastaneye götürdü. Şimdi diyomuş ki yağmur beni hiç aramıyo. Bende o da beni bikere aramadı hastalığımı biliyo dedim kociş şokbenden hiç bu zamana kadar böyle bi cevap almamıştı bişry diyemedi. Ama artık valla yeter beni pohpohlamıyolar ama hep ben pohpohlıcam onları
Nasıl verdin yahu1kg vermisim
Veririz canım inşallah yeterki isteyelim, tek korkum benim üst tarafım hiç yok, totom basenlerim kocaman. Üstüme s beden alırken altıma 38 bazen 40 alıyodum. Şimdi korkuyorum ya göbek kalırsa diye. Ve ilk defa bukadar net göbeğim oldu çok şaşırdım kendimeValla ben 3 hafta önce başladım hamile pantolonları, taytları giymeye..tüp tedavisi yüzünden zaten almıştım kilo bide masallah hic bulantım olmayınca canım heo biseyler yemek istedi..Şimdi göbek baya bi var...
Gecen hafta bol bi elbisem vardı o bile bu sefer gögüslerden olmadi..Neyse veririz insallah..Sende kimseyi takma tatlımmm.Amaaan seni senden başka anlayacak yok bu hayatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?