2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım. Ben hissediyorum 1 hafta felan oldu böyle tekme deyilde bi sertlik gibi önceki gebeliklerimden biliyorum hep aynı bölgede
Çok zayıf olduğum için Rahmi hissediyorum demiştin sanırım. Çok ilginç gelmişti 7 kat içerde olunca, doktorum da onayladı dedin sonra, demek ki sertlik hissedilebilen birşeymiş.

Kızlar merhabalar hepinize. Gece şöyle uzanıp keyifle okuyayım diyorum küt telefon yüzüme düşüyor. Tekrar alıyorum tekrar uykuya dalıyorum yine bi acı Gündüz ufaklık pilimi bitiriyor dinlenemiyorum oysa evim hep dağınık çoğu zaman yemek yok. İlk oğlum gibi olur sanırdım ne büyük yanılgı tam zıttı. İkinci bebeğimde kız olur diye ümitlenmiştim belirtiler farklıydı; ilkinde acaba bebek hareketi nasıl günlük takip ediliyor,diyordum. Bebek hareket bile etmezdi arada kayardı. İkinci hiç durmadı. İlkinde kusma yok, bulantı, tiksinme yok; ikincide son güne kadar kustum. Cinsiyetini öğrendiğimde çıkınca ağladım. Şimdi dünyalara bedel geliyor. Ama aynı şoku yaşamayayım diye doktora cinsiyetini söylemeyin, yazın diyeceğim. Evde sindireyim diye Yaşım 38 sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum. Cinsiyet isteğim lükse kaçıyor sanki.
Bu yaşta 11 aylık bebekle bulantı çekilmiyor. Sanki kussam rahatlıyacağım o da yok. Anca yiyiyorum; mucize yiyecek bulamadım bulantımı kesen

Kesin demedi ama tahminen yüzde seksen kiz dedi bakalim belki makinasındandir tup bebek uzmanı vedalaşıp artik medipol hastanesine gideceğim bakalim 2 haftay
a yeni doktoruna randevunu al dedi

Hayırlı olsun canım. Bende kız istiyorum ama hayırlısı tabi öncelikle. Medipolde memnun kalırsan bana da yaz.. Bende artık düşünüyorum orayı.

Doktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı bu haftalarda belli olmaz 16.haftada geldiğinde söylicem dedi
tahminine güvenen varmı kızlarrr

Ben kız gibi hissettim canım :)

O sözü söyleyen bendim canım :)
Ben karnımın içinde titreşim hissediyorum bebek değil de sanki bebek oynuyor suyu dalgalandırıyor gibi bir his
Bu tabi çok erken ama oğlumu 13 haftalıkken çok çok net hissettim karnımın içinde döndü hatta sırt ustu yatıyordum karnımın bir tarafı kabardi gözümle gordum :) herkes imkansız diyor ama ben kesin eminim gaz olmadığına 16 haftalıkken filan da bariz tekme atıyordu ona da eşim inanmıyordu elini karnıma koyuyordu ben tekme attı diyordum o da psikolojiktir ben birsey hissetmedim diyordu eşim taa 20. Hafta hissetti tekmeleri...

evet canım endişelenmeme gerek yokmuş çok sağol gerçekten ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor bide birşey bilmiyoruz tecrübesisiz öğrenicez birçok şeyi :)

Ben de ilk gebeliğe göre erken hissettim ama 17, haftaydı inanmıyorlardı ama şuan ki imkansız yani Allah aşkına :)

Valla ben 3 hafta önce başladım hamile pantolonları, taytları giymeye..tüp tedavisi yüzünden zaten almıştım kilo bide masallah hic bulantım olmayınca canım heo biseyler yemek istedi..Şimdi göbek baya bi var...
Gecen hafta bol bi elbisem vardı o bile bu sefer gögüslerden olmadi..Neyse veririz insallah..Sende kimseyi takma tatlımmm.Amaaan seni senden başka anlayacak yok bu hayatta..

Veririz canım inşallah yeterki isteyelim, tek korkum benim üst tarafım hiç yok, totom basenlerim kocaman. Üstüme s beden alırken altıma 38 bazen 40 alıyodum. Şimdi korkuyorum ya göbek kalırsa diye. Ve ilk defa bukadar net göbeğim oldu çok şaşırdım kendime
Benimde çok şükür bulantım olmadı okadar fazla, önceden yemediğim şeyleri bile şimdi sonradan ya canım çekerse diye tadıyorum. Ondan kiloları alıyorum ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…