Benim 2. Cocuk evde bi tane daha boxerla dolasan birini bu bunye nasil kaldirsino bende de var ya kız derse çok üzülürmüyüm acaba diye korkuyorum. erkek derse sevinçten ağlarım kesindeRabbim hayırlısını versin ama gerçekten sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. benim ilk bebişim olacak ama neden okadar dertleniyorum bilmiyorum
Ben şimdiden o defteri kapattım ya :)Bende ilk hamileligimde tek cocukla kalirim diyordum. Sonra oglum kardes kardes die tutturmaya baslayinca fikrim degisti. Belki seninde degisir :)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın CanımMerhaba kızlar, bugün sabah ikili taramam vardı. Her şey çok normal dedi. Kesenin konumu, plasenta vs. Cinsiyeti de kız dedi.”bacak arası boştu” dedim “ben ona göre değerlendirmedim” dedi. Yüzde kaç kız dedim 99 dedi. Ben yanılmam diye de iddia etti. Çok sevindim, kız istiyorduk :)
pinkstrap doğru bildin, kız bebekmiş bendeki :)
Canım valla nasip bende çok büyük konuşmuştum allah korusun ikinciyi asla diyordum spiral taktırdım hatta ama spiralle hamile kaldım düşün işte şimdi tüplerimi bağlatıcam. Hamilelik çok zor gerçekten Benim 10. Haftadan sonra mide bulantılarım had safhaya ulaşıyor. Hiç kendimde değilim yine..Ben şimdiden o defteri kapattım ya :)
Çocuğum isterse de olmuyor derim diyorum
Büyük konuşmayayım ama yapamıcam galiba.
Hamileliği hiç sevmedim Allah affetsin.
Nasıl korunacağımı araştırıyorum şimdiden.
Çok çabuk unutuluyor hamilelik sıkıntıları haberin olsun :)Ben şimdiden o defteri kapattım ya :)
Ayni benim cumlelerBen şimdiden o defteri kapattım ya :)
Spiralle kalan cok duyuyorum. Pek guvenli degil sanirimCanım valla nasip bende çok büyük konuşmuştum allah korusun ikinciyi asla diyordum spiral taktırdım hatta ama spiralle hamile kaldım düşün işte şimdi tüplerimi bağlatıcam. Hamilelik çok zor gerçekten Benim 10. Haftadan sonra mide bulantılarım had safhaya ulaşıyor. Hiç kendimde değilim yine..
Spirale de güvenemicem o zamanCanım valla nasip bende çok büyük konuşmuştum allah korusun ikinciyi asla diyordum spiral taktırdım hatta ama spiralle hamile kaldım düşün işte şimdi tüplerimi bağlatıcam. Hamilelik çok zor gerçekten Benim 10. Haftadan sonra mide bulantılarım had safhaya ulaşıyor. Hiç kendimde değilim yine..
Çok çabuk unutuluyor hamilelik sıkıntıları haberin olsun :)
Çok nadir olurmuş aslında ben biraz tepinmiştim takılırken sanırım iyi takılmadı doktor uyarmıştı takarken çok zorladın beni demişti. Adet tabi oluyorsun canım. Ama senin daha ilk çocuk bağlatma bence ne olacağı belli olmaz allah korusun. Benim bağlatma sebebim birazda Akdeniz ateşi taşıyıcısım. Bir hamilelik daha yaşamam doğru değil.Spirale de güvenemicem o zaman
Benim de bağlarlar mı acaba sezeryan olursam sorarım doktora. O zaman adet olmaya devam ediyo muyuz?
Hala bulantılarım var geçen haftaya kadar çok çok daha kötüydüm
Sana da geçmiş olsun
Bugün 11+0 benim ve çok canım sıkılıyo bu duruma
Sağlıklı günlerimi çok özledim
Yas kac kidemeee öyle demee
Sıfır çocuk diyodum bi tanesini yapmaya ikna oldum :)
Ama iki çocuğun sorumluğu, bakımı, benim altından kalkmak istediğim bişey değil ya.. zaten yaşım da geçiyor benden pas
Ya ben de geçen seneye kadar illa çocuk yapayım kafasından değildim. Şimdi 2-3 tane olsa yok demem herhalde, ikizi çok istiyordum beceremiyorum :)demeee öyle demee
Sıfır çocuk diyodum bi tanesini yapmaya ikna oldum :)
Ama iki çocuğun sorumluğu, bakımı, benim altından kalkmak istediğim bişey değil ya.. zaten yaşım da geçiyor benden pas
Kız gibi geldi :)Eki Görüntüle 2141038
pinkstrap bana da cinsiyet tahmini yapar mısın? :))) Benim bir tahminim var bakalım aynı mı :)))
Merhaba akdeniz atesi mi anemisi mi? Fmf mi var yani?Çok nadir olurmuş aslında ben biraz tepinmiştim takılırken sanırım iyi takılmadı doktor uyarmıştı takarken çok zorladın beni demişti. Adet tabi oluyorsun canım. Ama senin daha ilk çocuk bağlatma bence ne olacağı belli olmaz allah korusun. Benim bağlatma sebebim birazda Akdeniz ateşi taşıyıcısım. Bir hamilelik daha yaşamam doğru değil.
Kız gibi geldi :)
Bana erkek gibi geldi :)Eki Görüntüle 2141038
pinkstrap bana da cinsiyet tahmini yapar mısın? :))) Benim bir tahminim var bakalım aynı mı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?