2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende de aynı sorun var röfle var bende de düz boyaya dönecektim sözde benim saçlar kıvırcık jöle sürüp açık bırakınca belli olmuyor fazla ordan kurtarıyorum
Ben kapalıyım ama yinede böyle görmek hiç hoşuma gitmiyo bende tek renk yapacaktım
Ama malesef dr şimdi mesaj attı 3. Ay bitene kadar yapma dedi

Valla bazen oluyor bazen olmuyor. Hiç hamile gibi değilim ki ama biraz kokulara karşı duyarlılığım arttı tiksintimin başlayacağı günleri iple çekiyorum. Arada da belim ağrıyor. Kasık ağrısı da arada olup geçiyor. İşte bi salı olsa da gitsem şu doktora heyecanlanıyorum artık

Ben kapalıyım ama yinede böyle görmek hiç hoşuma gitmiyo bende tek renk yapacaktım
Benim de beyazlarkm var ama her ne olursa olsun saçlarımı boyamayacağım. Çünkü benim doktorum bitkisel bile olsa asla izin vermiyor aynı şekilde kuaförüm De hamileyken gelirsen boyamam dedi. Çocuk doğup emmesi bitene kadar idare edeceğiz artık. Oğlumda da aynı olmuştu boyamamıştım.

Kapalıysan evde sıkıntı olsun 3 y nedir ki hemen geçer kuzum 1 ayı geçti bile
keşke ultrason ucuz olsa da eve alsak benim hafif bulantım başladı ağrılarım da var

Bakalım dayanabilirsem kötü durmazsa bende beklerim

Kapalıysan evde sıkıntı olsun 3 y nedir ki hemen geçer kuzum 1 ayı geçti bile

keşke ultrason ucuz olsa da eve alsak benim hafif bulantım başladı ağrılarım da var
Aynen ya
Benim bulantım bir haftadır sadece sabahları ama iki gündür aşırı uykum var halsizim gece erkenden uyuyorum gündüz sersem gibiyim

Bakalım dayanabilirsem kötü durmazsa bende beklerim

Aynen ya
Benim bulantım bir haftadır sadece sabahları ama iki gündür aşırı uykum var halsizim gece erkenden uyuyorum gündüz sersem gibiyim
bende hiç uyuyamıyorum günde 4 5 saat uyuyorum
bekle canım bebeğin sağlığı daha önemli

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik?
benim bata kaldı son 3. Normalde dayanamam kan testi yaptırırdım ama bu sefer sabırlıyım. Hergün koyulaşmayı takip ediyorum. Şimdilik herşey yolunda maşallah.bata 3gün varken ikinci çizgisi bu kadar belirgin çıkan varmı ya. Bi anormallik yoktur inşallah

Eklentiler

• 886965C3-4184-40E0-83BD-35DEBD84517F.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 50
Ben bata 8 gün kala öğrendim aynı seninki gibiydi

asla saç boyamayın kızlar. ben şimdiye kadar her renk yapmış biriyim. hamile kalmaya niyetlendiğimden beri 8 aydır boyamıyorum. o kimyasalı vucudumdan atayım diye boyamadım.
doktorlar hamileliğin ilk 3 ayı boyamayın diyor ama bence emzirirken bile boyanmamalı.

goguslerim acisi disinda benim hic bir belirgim yok sadece dun cok yuridugum icin sol tarafimda bicak saplanmalafi gibi oldu onun disinda kendimi.hic hamile hissetmiyorum yaa sizde boylemisiniz kizlar

Benim de aynı böyleydi 3 gün kala

goguslerim acisi disinda benim hic bir belirgim yok sadece dun cok yuridugum icin sol tarafimda bicak saplanmalafi gibi oldu onun disinda kendimi.hic hamile hissetmiyorum yaa sizde boylemisiniz kizlar
Benim göğüslerimde ağrıyo yavaş yavaş başlıyor zaten belirtiler 7 haftalık olduğunda tam belirginleşir belirtiler

BENDE batmalar oluyor karın sancım var zaten 3 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…