2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim sat 29 Ocak, ama döngü 23 gündü. Dün keseyi gördük. Kan değeri 6259. Pek su tuketmedigim için iye olmuşum. Donaxly verdi, hamilelikte ilk üç ay dikkatli kullanın diyo. Kullanan var mı aranızda?

Benim sat 29 Ocak, ama döngü 23 gündü. Dün keseyi gördük. Kan değeri 6259. Pek su tuketmedigim için iye olmuşum. Donaxly verdi, hamilelikte ilk üç ay dikkatli kullanın diyo. Kullanan var mı aranızda?
İYE NE DEMEK canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

idrar yolu enfeksiyonu mu. geçmiş olsun. bende fazla su tüketmiyorum. çay çok tüketiyorum su gelmiyor aklıma :KK43:

bide senin değer çok iyimiş maşallah. benim çarşamba sabah 1512 di. beklenen doğum tarihlerimiz de aynı gözüküyor.

Kan testine ne zaman gittin canım kaç çıkmıştı ilk değerin. Herhalde erken yumurtladık:KK48:
Benim adetime 4 gün kala 19 çıkmıştı erken gebelik testiyle evde öğrenmiştim o ay rahim filmi çekecektim drum yumurtan var ne olur ne olmaz bu ay kalsın demişti ben de olabilir diye erken gebelik testi yapmıştım silik çık ıltı kan verdi. 19.60 felan çıkmıştı
Heyecandan ayları karıştırmıştım :dondurma:
Sonradan gördüm :halay:

Çaydan ziyade su tüketmek gerekiyormuş. Ben de cok cay içiyorum ama etkisi olmuyor maalesef. Su hatırlatma programı indirdim telefona öyle içmeye başladım yeni yeni.

Benim adetime 4 gün kala 19 çıkmıştı erken gebelik testiyle evde öğrenmiştim o ay rahim filmi çekecektim drum yumurtan var ne olur ne olmaz bu ay kalsın demişti ben de olabilir diye erken gebelik testi yapmıştım silik çık ıltı kan verdi. 19.60 felan çıkmıştı
ben de adete 5 gün kala kan testi verdim 12 çıkmıştı :KK70: ah merakımm :)

Ben adetimi bekliyorum sabrıma şaşırıyorum aslında:) hergün koyulaşmayı takip ediyorum son 3 testim kaldı sonra kan vercem:)) bakalım tam bat günü kaç çıkcak meraktayım:)

ay bekle bekle. ben erken öğrendim de ne oldu. 21 şubatta doktorumu aradım beta 12 çıktı dedim. 15 20 gün sonra gel ultrasondan bakalım dedi:olamaz:
ben böyle:oha:

ay bekle bekle. ben erken öğrendim de ne oldu. 21 şubatta doktorumu aradım beta 12 çıktı dedim. 15 20 gün sonra gel ultrasondan bakalım dedi:olamaz:
bende asilamadan dolayi erken ogrendim banada 2hafta sonra gel demisti o 2hafta gecmek bilmiyor simdi

Offf diyorum 15-20gün:) gitmişken kalp atışlarınıda görürsün ama en güzeli öyle canım. Yoksa bi git keseyi gör 1 2 hafta sonra yine git kalp atışını gör.Çok sık ultrasona girmekten yana değilim nedense ilk haftalarda:KK43: en güzeli ilk gidişte kalp atışlarıyla beraber görmek:KK200: sabretmek zor ama öylesi daha güzel

Cidden zaman geçmiyor. 2 hafta önce bugün bu saatlerde öğrendim ben :KK70: beklemesi çok zor. Eskiden olsa elli kere doktora giderdim ama erken gitmenin bir faydası olmadığını öğrendim ❤️
ben adetimin 11.gunu asilama oldum dusunadetin 21.gunude hamile oldugumu oldugumu ogrendim 10 gunluktu daha :-) onyuzden hic hevmiyor zaman yaa bugun migrenimde tuttu cok fena midemde agzimda surekli ilqcta icemiyorum cok fenayim o yuzden acaba acilde falan bisey yapmazlarmiki gitsem

Offf diyorum 15-20gün:) gitmişken kalp atışlarınıda görürsün ama en güzeli öyle canım. Yoksa bi git keseyi gör 1 2 hafta sonra yine git kalp atışını gör.Çok sık ultrasona girmekten yana değilim nedense ilk haftalarda:KK43: en güzeli ilk gidişte kalp atışlarıyla beraber görmek:KK200: sabretmek zor ama öylesi daha güzel

benimki mecburiyetten. doktorum uzakta ve sadece işyerim yüzünden sadece cumartesi günleri gidebiliyorum diye bu şekilde karar kıldık :) yoksa gidip geliyordum şimdi :KK70:

ben adetimin 11.gunu asilama oldum dusunadetin 21.gunude hamile oldugumu oldugumu ogrendim 10 gunluktu daha :-) onyuzden hic hevmiyor zaman yaa bugun migrenimde tuttu cok fena midemde agzimda surekli ilqcta icemiyorum cok fenayim o yuzden acaba acilde falan bisey yapmazlarmiki gitsem
benimde beta değerim 86 iken migren krizleriyle acile gittim. ama bisey yapmadılar. uyu dinlen dediler yolladılar valla...

X