2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım gerçekten çok korktum doktoruma yazdım Progestan kullan ve gel dedi gideceğim bugün. Teşekkür ederim cevabın için sonra tuvalete gittiğimde yoktu ama biraz önce gittiğimde vardı yine Of çıldıracağım İnşallah CANIM yerleştiği içindir dua edin lütfen.
Korkma canım Allah’ın izniyle yavruna bişey olmuyvak. Stres daha çok etkiliyor bebeği. İlk gebeliğimde bende yaşadım bunları hatta kistim falan vardı ameliyat dediler boş gebelik olabilir dediler beni stresten öldürdüler ama hiç biri olmadı. Bebeğimi yine kaybettim ama sebebi bunalar değildi. Rahim incelmesinden dolayı kaybettim. Dua et sakin ol hiç bişey olmıycak :*

hakikaten tersten başlamışsın olaya :KK70: bende kime gittiysem tüp bebek yapalım tüp bebek yapalım dediler durdular benim durumum yoktu. 2 ev kredisi birden ödüyoruz :KK42: hatta aynı senin durumu yaşadım. falanca yerde uzman arkadaşım var o yapsın sana tüp bebek vb.

en son gözümü kararttım tamam dedim tüp bebek. araştırdım en iyi yerlerden birine gidicez ama dedim. eşimin yaşı 35 oldu. gidip bi görüşcem masraf çıkarttırcam abim babam teyzelerim kuzenlerim kayınbabam kimden ne koparsa toplayacağım dedim :KK70: hazırlıklıyım da 9 bin kesin gidecek hesap yapa yapa gittim doktor demesin mi sana hemen tüp yapmam 2 3 ay spontan denicez. haydaaaaaa:oha: :KK70:

neyse doktoru dinledik ben bildiğin zaman geçiriyorum. doktoru da çok sevdim muhabbeti bozmamak adına ne derse tamam diyorum :KK70:

Fulya Bahçeci doç. Remzi Abalı:KK200: ikinci abim oldu benim. erkek doktorları sevmeyen eşim bu doktoru ilk tanıdığından beri seviyor güveniyor:KK73:

bende bi iş yapamıyorum ki valla... aklım fikrim bebikte.:anneadayı:
ben genetik ayrıştırma için başlamıştım bir sürü sorun çıktı yarım rahimliyim tek tüplüyüm say say bitmez 3 aylık olunca amniyosentez yaptırcam :KK43: sağlıklı ise devam edecek gebelik ama rabbime sığındım inanıyorum ki bir sorun olmayacak :KK43: . kaç senelik evlisiniz neye nazaran doktorlar tüp bebek önerdiler size

B

N de tüp bebek yaptırmayı düşündüğümde aradim görüştüm çok ilgilendiler tüm Dr tüp ebek dedi onlar bana bi kere normal yolla oldu yine olabilir sabret dediler öyle oldu ama ilgileriçok iyiydi hastaları olmamam ragmen

bende orayı sadece tüp bebek merkezi sanıyordum ama değilmiş. doğal yolla kalanlar yumurta takibi ile kalanlar vb. vb. çok zor durumda isen hemen tüp yapıyorlarmış ama biz çok zor durumda değilmişiz
sadece ben tezcanlıyım. eşim nasıl 9 ay bekleyeceksin sen diyor. adam haklı :KK70:

ben genetik ayrıştırma için başlamıştım bir sürü sorun çıktı yarım rahimliyim tek tüplüyüm say say bitmez 3 aylık olunca amniyosentez yaptırcam :KK43: sağlıklı ise devam edecek gebelik ama rabbime sığındım inanıyorum ki bir sorun olmayacak :KK43: . kaç senelik evlisiniz neye nazaran doktorlar tüp bebek önerdiler size

o bebek bunca olaya rağmen doğal yolla gelip sana tutunduysa öyle güçlü bir bebektir ki o. bak gör sağlıcakla kucağına alacaksın.

canım benimki biraz karışık :) şimdi devrelerini yakmadan sade bir şekilde anlatacağım. ilk evliliğimden 3 buçuk sene ikinci evliliğimden de 1 seneye yakındır istiyorum. özetle 2011 senesinden beri istiyorum, ve hiç korunmadım, hamile kalamadım. pko hastasıyım. ilaçsız assslaaaa adet olmuyordum.

sanırım şimdiye nasipti. heyecanlıyım. meraklıyım. bir an once kesesini görüp kalp atışlarını duymak istiyorum.

ilk evliliğim bittikten sonra bir 12 13 kilo verdim. bir daha almadım. kilo vermekte hamile kalmayı kolaylaştırır diyorlardı. ben istemeden verdim bi daha almadım manken gibiyim. :21:

Kızlar dedim ya akıntım oluyor diye biraz önce iç çamaşırımda az bir kahverengi akıntım olmuş. Ama sonra idrarımı yapınca herhangi bir şey olmadı silince de herhangi bir kahvelik pembelik yoktu bir şey olmaz değil mi?

yerleşme kanaması olurmuş bu haftalarda. bir kaç yerde de önceki adetten kalan kalıntılar yazıyor o_Onormal diyorlar. bol bol dua et sen. elinizi karnınızın üzerine koyup 99 kere ya mübdi okuyun.

o bebek bunca olaya rağmen doğal yolla gelip sana tutunduysa öyle güçlü bir bebektir ki o. bak gör sağlıcakla kucağına alacaksın.

canım benimki biraz karışık :) şimdi devrelerini yakmadan sade bir şekilde anlatacağım. ilk evliliğimden 3 buçuk sene ikinci evliliğimden de 1 seneye yakındır istiyorum. özetle 2011 senesinden beri istiyorum, ve hiç korunmadım, hamile kalamadım. pko hastasıyım. ilaçsız assslaaaa adet olmuyordum.

sanırım şimdiye nasipti. heyecanlıyım. meraklıyım. bir an once kesesini görüp kalp atışlarını duymak istiyorum.

ilk evliliğim bittikten sonra bir 12 13 kilo verdim. bir daha almadım. kilo vermekte hamile kalmayı kolaylaştırır diyorlardı. ben istemeden verdim bi daha almadım manken gibiyim. :21:
kilo konusuna katılıyorum. bende 9 kilo verdim ve protein ağırşıklı beslendim harnup pekmezi ve bal da tükettim düzenli hepsi bir arada etki etti . pkoda zaten kilon yoksa doğal kalırsın yüksek dereceli pko değilse tabi . sonuçta hamişiz :KK73:önemli olan da bu zaten

İnşallah kızlar inşallah. Benim ilk gebeliğim ve çok beklediğimiz için ve de hiç beklemediğimiz anda mucize gibi Allah nasip ettiği için tedirginim. Hemen haber ederim size de lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bol bol ayetel oku kuzum 1 bardak suya 17 ayetel kürsi oku o suyu da iç esma olarakta bol bol ya varis ya halık ya latif oku ezan sela arası allahın izni ile hepimize dua edecem

senden de canım
Canım sen kan
senden de canım
verecektin verdin mi?

Bende de beklenen adet gümümde şok az kırmızı kanama olmuştu sonra bi daha olmadı işte bu haftalar çok tehlikeli ben de progestan kullanıyorum kahverengi lekeyi de genelde kötü demiyorlar. Geçen hafta kuzenim anlatıyordu onun bir arkadaşı 9 ay kanaması olmuş sürekli yatıyormuş filan insan ister istemez korkuyor hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inşallah doktora gitmeme kaldı 4 gün :KK70: ben de Şafak sayar gibi bunu sayıyorum

Canım sen kan

verecektin verdin mi?

Bende de beklenen adet gümümde şok az kırmızı kanama olmuştu sonra bi daha olmadı işte bu haftalar çok tehlikeli ben de progestan kullanıyorum kahverengi lekeyi de genelde kötü demiyorlar. Geçen hafta kuzenim anlatıyordu onun bir arkadaşı 9 ay kanaması olmuş sürekli yatıyormuş filan insan ister istemez korkuyor hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inşallah doktora gitmeme kaldı 4 gün :KK70: ben de Şafak sayar gibi bunu sayıyorum
verdim kuzum öğlen sonra alacam sonucu . benim dayımın kızı 2 gebeliğinde 9 ay yattı kanamadan . kırmızı geriyor insanı kahve neyse de pembe de önemsiz ama kırmızıdan korkuyorum. ya kasığında sürekli ağrı oluyor mu göbek çevresinde falan

Maşallah canım allah kucağına almayı da nasip etsin . Bazen kafa rahatlığı gerekiyor belki o yüzden o rahatlama ile doğal oluyo

Sende de mi lekelenme kanama oluyor canım

Hangi ilaç olduğunu merak ettim kuzum hatırında mı ilacın adı

Gözün aydın canım .sen hangi ilacı kullandın

Bende az akıntı var ama belim ve karnımın yanları ve kasiklarim çok ağrıyor

Hoş geldin canım sağlıkla alırsın al kucağına bebeğini
Çook teşekkürler

Of ya dibim baya gelmiş kuaföre gitmeye niyetliyken öğrenmiştim saçım sarı olunca kötü duruyo
bende de aynı sorun var röfle var bende de düz boyaya dönecektim sözde :KK70: benim saçlar kıvırcık jöle sürüp açık bırakınca belli olmuyor fazla ordan kurtarıyorum :KK70:

X