2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar bizimde kızdan sonra oğlumuz oldu 9 aylik olacağız inşallah kız çok usluymus oğlan beni yedi asla durmuyor iki çocuk zormuş gerçekten büyüğüm küçük anne gibi seviyor koruyor kolluyor eşit davranmaya çalışıyorum ev içerisinde kıskançlık olmuyor ama bir başkasi sevdiğinde hemen kardeşinin önüne geçmeye çalışıyor ben burdayım der gibi Emira SY ne güzel birşey yapmışsın öyle miniğin hosgelmis sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah size

Şimdilik zarar vermiyor bakalım ilerleyen zamanalr da nasıl olacak dediğini deneyeceğim bakalım sevmek için ondan izin isteyelim nasıl tepki verecek
Teşekkürler canım amin inşallah Rabb'im isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Canım gözünaydın kavuşmuşsunuz miniğine Allah analı babalı büyütsün
Amin inşallah canım sağolasın

Ya şimdi ne güzel miniş miniş eller yüzü falan insan bebek özlüyor bu aralar o moddayim ama oğlum beni o kadar yıprattı ki uyku konusunda aileme demiştim olur da 3.ye niyetlenirsem bana bugünleri hatırlatın diye

Emira SY un dediği gibi tek çocuk hiç cocukmuş 2.olunca anlıyor insan

Kızlar hepinize maşallah ne kadar güzel büyümüş aileleriniz, yeni heyecanlar eklenmiş grubu hareketli görünce çok mutlu oldum.
Evet ya sanki üzerinden 4 koca sene geçmemiş gibi vay bee ne günlerdi hepimizde bir heyecan telaş doğdu doğacak derken 4 koca yılı geride bıraktık

Kesinlikle canim bende bu aralar çok kullanıyorum bu cümleyi ahhh bende bebek özlemi çektiğim için ikinci olsun hemde beraber büyürler dedik korkuyorum buda büyüyünce gene bebek ozlersek diye

Kesinlikle canim bende bu aralar çok kullanıyorum bu cümleyi ahhh bende bebek özlemi çektiğim için ikinci olsun hemde beraber büyürler dedik korkuyorum buda büyüyünce gene bebek ozlersek diye
Dün eşimle konuşuyoruz 2. Bu aralar emeklemeye bikaç kelime konuşmaya başladı artık bebeklikten çıkıyor insan bebek özlüyor dedi dur daha bismillah şimdiden ne özlemi dedim biz 3. Düşünmeye başlamışız haberim yok

Biz tövbe ettik ikinciden sonra kızım babasına geçen diyor baba annemin karnında yağmur var ne yağmuru dedi kız kardeşim gelcek dio amann Allah korusun dedik ikimiz aynı anda küçük oğlan bizi çok yıprattı alerjik bir bebe asla uyumuyor hep huysuz tovbeliyiz kızım illa yağmur istiyormuş gelecekmiş ama artık başka yağmurları sever

Oy kuzum benim ya nasılda hayaller kuruyorlar benimki ilk doğum yaptığımda annem bidaha karnında bebek büyütecek ama 2 tane olcak biri kız biri erkek diyordu hala aklına geldikçe söyler kızım sus dua niyetine gececek diyorum hemen
Benim iki kızda alerjik malesef canım büyük kızımda çok çektik sürekli mızmızdı oda. İlkinde cesaret edememiştim ama küçük kızda aynı olunca hacamat yaptırdım güvendiğim birine bütün sıkıntılarımız bıçak gibi kesildi şifa oldu biiznillah. Büyük kızıma boşuna eziyet etmişim diye vicdan yapıyorum şuan. Düşünürsen bir araştır derim

Hacamat nedir? Ben cam kozalağı pekmezi buldum onu veriyorum iyi geldiğini dusunuyorum

Bir de iki çocuk az çocuk üç çocuk çok çocuk versiyonu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…