• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen öyle dogru canim benim bazen 1 2 gun kadar kesiliyor tamam bitti ya da bir sorun var galiba derken ayni siddetle yeniden başlıyor
Benim bazen mide bulantım çok oluyor bazen o kadar olmuyor.ama takınamaya çalışıyorum. Bebeğimi üzmeyeyim diyorum boşuna

Gözümü açamıyordum canım. Sürekli bulantı, baş dönmesi, su içince bile kusma.. halsizlik.. bir de üzerine işe gitmek içşn hergün 180 km araç kullanıyordum. Gerçekten çekilmez hale gelmişti bir ara. İnsan veryansın ediyor o yüzden..
çalışmak kötü işte böyle zamanlarda heleki araba kullanmak. bazen bi an geliyo ben yürümeye hal bulamıyorum kendimde ama olsun, gün gelir bunlarıda unuturuz :KK36:

Kızlar sizinde karniniz çıktımı ben oglumda 6 aydan sonra hamile oldugum belli olmaya baslamisti simdi sanki karnim cikmaya yuzum gozum sismeye basladi yoksa ikinci hamileligim pespese ondanmi bole oldu anlamadim gecen sene dogum yaprim o kilolarimdan daha tam kurtulamamistim ama bu kadarda gobegim yoktu saanki ya

Kızlar sizinde karniniz çıktımı ben oglumda 6 aydan sonra hamile oldugum belli olmaya baslamisti simdi sanki karnim cikmaya yuzum gozum sismeye basladi yoksa ikinci hamileligim pespese ondanmi bole oldu anlamadim gecen sene dogum yaprim o kilolarimdan daha tam kurtulamamistim ama bu kadarda gobegim yoktu saanki ya
Canım ya benim oğlumda yirmi aylık bende diler hamileliğimde 7. Aydan sonra anlamaya başlamışlardı hatta 8 aylık hamileydim ve bir kadın doğumcu bana 4 aylık hamilesindir en fazla demişti iş yerinde beni görünce ama Şuan sanki 6 aylık hamileyim karnım o kadar şiş ve benim Doğum kilom filanda kalmamıştı 52 kiloydum ve 54 kilo olmuşum..

Bu Arada kosmogirl17 demişsin Çanakkale’yle bağlantın var mı 17 yi koymuşsun o yüzden soruyorum yoksa öyle tesadüf mü?

Aynen canım benim de çıktı karnım.İkinci gebeligim olduğu için diye düşünüyorum.İlkinde beşinci ayın sonunda çıkmıştı ,kimse hamile olduğuma inanmıyordu.Ama bu gebeligimde biraz göbekli hamile kaldım zaten.Pantolonlarimin beli sıkiyor artik

Benim karnim ilk gebeligime göre sis su an. Ilkinde ben de anlaşılmayan gruptaydim.7.aydan sonra anladılar yavaştan. Ama suan erken döneme ragmen karnim sis. Bir de ilk kez ödem sorunu yaşıyorum. Ben ilkinde 56 ile hamile kaldım 70 ile doguma girdim. Doguma girerken alyansimi esime verdim. Dogumdan cikinca anestezi ile şişmiştim takamadim yüzüğümü. Suan 10 haftalık ama parmagima zor oluyor yüzük ustelik kilo da almadım. 54 ile kaldim hala 54 um. Ama galiba ödem var. Suyu da az içiyorum farkındayım. Sanırım arttirmam lazim

Canım ya benim oğlumda yirmi aylık bende diler hamileliğimde 7. Aydan sonra anlamaya başlamışlardı hatta 8 aylık hamileydim ve bir kadın doğumcu bana 4 aylık hamilesindir en fazla demişti iş yerinde beni görünce ama Şuan sanki 6 aylık hamileyim karnım o kadar şiş ve benim Doğum kilom filanda kalmamıştı 52 kiloydum ve 54 kilo olmuşum..
Ya bende öleydim ilkinde ama simdi 6 aylik gibiyim icimede cekemiyorum tuhaf oluyo insan millet dicek gormemis gibi gobegini cikarmis geziyo daha dun hamile kaldi dicekler

Aynen canım benim de çıktı karnım.İkinci gebeligim olduğu için diye düşünüyorum.İlkinde beşinci ayın sonunda çıkmıştı ,kimse hamile olduğuma inanmıyordu.Ama bu gebeligimde biraz göbekli hamile kaldım zaten.Pantolonlarimin beli sıkiyor artik
Ya aynen ole tayt giymeye basladim mecburen olmuholar bide bu midemi her yemekten sonra bosaltmis halim yani bilmiyorum 9 ay sonra ne galde olurum ben

Benim karnim ilk gebeligime göre sis su an. Ilkinde ben de anlaşılmayan gruptaydim.7.aydan sonra anladılar yavaştan. Ama suan erken döneme ragmen karnim sis. Bir de ilk kez ödem sorunu yaşıyorum. Ben ilkinde 56 ile hamile kaldım 70 ile doguma girdim. Doguma girerken alyansimi esime verdim. Dogumdan cikinca anestezi ile şişmiştim takamadim yüzüğümü. Suan 10 haftalık ama parmagima zor oluyor yüzük ustelik kilo da almadım. 54 ile kaldim hala 54 um. Ama galiba ödem var. Suyu da az içiyorum farkındayım. Sanırım arttirmam lazim
Neyse yanloz degilmisim bende bu gobusu nasil saklasam diye hesaplar yapiyodum

benimde yüzüm şiş kızlar herkes ne kadar çok kilo almışsın diyolar ama daha 1 kg aldım :KK12: ve suyu en az 2 lt içiyorum :63: göbek yok daha bende ama yüzüm pofidik bişey oldu :-)

Canim yok canakkaleyle bi baglantim oglumun dogum gunu 17.04.17 de onun 17 si
Anladım canım. Peki sanırım bir yaşında oğlun var araları seninde az olacak tek başına mı bakacaksın? Ya açıkcası Benim plansız bir hamilelik hiç düşünmüyordum.

Anladım canım. Peki sanırım bir yaşında oğlun var araları seninde az olacak tek başına mı bakacaksın? Ya açıkcası Benim plansız bir hamilelik hiç düşünmüyordum.
20 ay olcak aralarinda yok canim kayinvalidem yanimda benim biraz kalabaligiz arada ciksin buyusun beraber dedim ama geceleri yanlizim tabi senin nekadar arasi

benimde yüzüm şiş kızlar herkes ne kadar çok kilo almışsın diyolar ama daha 1 kg aldım :KK12: ve suyu en az 2 lt içiyorum :63: göbek yok daha bende ama yüzüm pofidik bişey oldu :-)
Kiz annenin guzelligini alirmis oglan guzellestirirmis ben oglumda degismemistim hic acama simanmi degisiyo canim

kaç kez gittin ki kontrole canım sanki daha çok yeni gibi o_O rabbim inşallah güzel haberlerle dönmeni nasip eder,darısı da bana olur inşallah :KK51:
Canım ilk bebeğimi kaybettim 12. Haftada o yüzden her gidişte bir gerginlik var bunda yine kese etrafında kanama var korkuyorum Dr. Haftada bir gidiyoruz Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder insallah

27 ay olacak canım araları. Yani benim kimsem yok eşim yardımcı birini tutarım diyor.
Ya allah gucunu verir kime guvencenki annen falan yokmu yakinda kayinvaliden yada biz aile apartmanindayiz hergun iciceler o yuzden rahatim yani yoksa yanliz olsaydim ki hele kocama guvenip hic cocuk yapmazdim bi taneden bile hemen sikiliveriyo yarim saat ten fazla dayanamiyo kaciyo hemen sanirim erkekler hep bole benim oglan babasindan cok dedeyle vakit gecirriyor

Ya allah gucunu verir kime guvencenki annen falan yokmu yakinda kayinvaliden yada biz aile apartmanindayiz hergun iciceler o yuzden rahatim yani yoksa yanliz olsaydim ki hele kocama guvenip hic cocuk yapmazdim bi taneden bile hemen sikiliveriyo yarim saat ten fazla dayanamiyo kaciyo hemen sanirim erkekler hep bole benim oglan babasindan cok dedeyle vakit gecirriyor
Canım yakınımda kimsem. Eşim baya destek oluyor ama tabi o da çalışıyor bir yere kadar yani ben ilk öğrendiğimde oğlumda çok zorlandığım için hiç istemedim bu gebeliği ama aldırmayı da düşünemedim açıkcası. Çalışmaya başlayınca çok zorlanıcam gibi geliyor işte.

Back