Kesinlikle katılıyorum geç anne olmak çok zor 34 yaşındayım şuan ki aklım olsa 25 li yaşlarda olsun isterdim çok keyifli çok eğlenceli fakat yorucuAcemi ve geç anne olmak zor. Yorgunluk ve uykusuzlukla baş etmek zorlaşıyor. Günümüz şarkı söylemekle geçiyormutlu anne mutlu baba mutlu çocuk
Ozaman tam zamanında anne olmuşumKesinlikle katılıyorum geç anne olmak çok zor 34 yaşındayım şuan ki aklım olsa 25 li yaşlarda olsun isterdim çok keyifli çok eğlenceli fakat yorucu
Ben değil ama eşim bayadır düşünüyor ikinci bebeği canımKızlar hamilelik düşünen var mı?
Biz 6 sene uğraştık tedavilerle. Her şey nasip kısmet işiKesinlikle katılıyorum geç anne olmak çok zor 34 yaşındayım şuan ki aklım olsa 25 li yaşlarda olsun isterdim çok keyifli çok eğlenceli fakat yorucu
Ben düşünsem de kızımı yıllar sonra kucağıma alabildim çok şükür. Hem tedavi hem de 38 yaş. Sanırım düşünmüyorum artık. Allah sağlık versin kızımı büyüteyim duam bu.Kızlar hamilelik düşünen var mı?
Ben değil ama eşim bayadır düşünüyor ikinci bebeği canımbelki seneye diyorum ben, emzirmeye devam etmek istiyorum çünkü. Önümüzdeki kışı da atlatsak diyorum nasip olursa. Bu kış iyi ki emiyormuş dedim hep. Bir de covid çıktı tabi, bu dönemde hiç istemiyorum açıkcası, ben erken plasenta ayrılması yaşadığım için bir dahaki sefere gebelik başından çok sık hastaneye gidip
takip edilmesi gerekiyormuş.
Sorduğuna göre sen düşünüyorsun sanki
Ben düşünsem de kızımı yıllar sonra kucağıma alabildim çok şükür. Hem tedavi hem de 38 yaş. Sanırım düşünmüyorum artık. Allah sağlık versin kızımı büyüteyim duam bu.
Rabbim gönlünüze göre versin canım ama bu virüse bir çözüm bulunmadan gebelik planlamak riskli geliyor bana, tabi bilemiyoruz nasibimizde ne varBenim de eşim bayadir istiyorhatta ilk hamileliğimde eğer normal doğum olursa 1 yaştan sonra tekrar düşünürüz diyorduk ama sezaryen+miyom ameliyatı oldum doğumda belki hatırlarsınız.o yüzden 2 yaşı beklemem gerek aslında ama içim kıpır kıpır ☺ Ramazan sonrası düşünürüz diyorduk aylar önce ama şimdi de covid var.bir de 4 5 kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum ama kilo veremiyorum hayırlısı artık ☺
Allah kızınıza hayırlı ömür versin. Eşimin kuzeni de sizin yaslariniz da o da 7. Senesinde kızına kavuştu tedaviyle ve şimdi tedavisiz hamile kaldıeğer enerjiniz varsa neden olmasın
Her şeyin hayırlısı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hayırlı evlat insan olsunlar. Kısmet belki sürpriz bebiş olurBenim de eşim bayadir istiyorhatta ilk hamileliğimde eğer normal doğum olursa 1 yaştan sonra tekrar düşünürüz diyorduk ama sezaryen+miyom ameliyatı oldum doğumda belki hatırlarsınız.o yüzden 2 yaşı beklemem gerek aslında ama içim kıpır kıpır ☺ Ramazan sonrası düşünürüz diyorduk aylar önce ama şimdi de covid var.bir de 4 5 kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum ama kilo veremiyorum hayırlısı artık ☺
Allah kızınıza hayırlı ömür versin. Eşimin kuzeni de sizin yaslariniz da o da 7. Senesinde kızına kavuştu tedaviyle ve şimdi tedavisiz hamile kaldıeğer enerjiniz varsa neden olmasın
Rabbim gönlünüze göre versin canım ama bu virüse bir çözüm bulunmadan gebelik planlamak riskli geliyor bana, tabi bilemiyoruz nasibimizde ne var
Biz de 2 yıl çift tedavisi gördük, öyle nasip oldu, tekrar istediğimizde tedavisiz olur mu yoksa tekrar o tedavilere mi başlayacağız hiç bilmiyorum, düşünmek de istemiyorum açıkçası..
Her şeyin hayırlısı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hayırlı evlat insan olsunlar. Kısmet belki sürpriz bebiş olur
Ben önümüzdeki 1 sene düşünmüyorum ama 2 sene bile olabilir bu süreKızlar hamilelik düşünen var mı?
Biz de memeye sonradan donenlerdeniz 1 yasa kadar mama meme gittik şimdi sadece emiyor.neyse ki aşırı memeci değil sanırım çalışmamın etkisi varBen önümüzdeki 1 sene düşünmüyorum ama 2 sene bile olabilir bu süreeşimse uzun vadeli düşünmüyo. Hatta tek çocuk yeter desem bence de yeter diyecek, bazen diyo da hatta.
cesaret edemiyorum şuan, şimdi bile zorlanıyorum bazen, daha yeni yeni Nefes alabiliyorum bebekken kucaktan inmiyordu az büyüdü dedim memeden inmez oldu.
Memeden kesecektim bayramda eşim izne çıkacaktı, izinleri iptal olmuş kesmeye de çok kıyamıyodum ama çok bezdirdi beni. Bir iki ay daha emecek sanırım ☺ 2 yaşında kesicem bu gidişle
Önce uyku eğitimi üzerinde çalışsan daha kolay olur belki canım. Geceleri daha rahat uyur hem2.5 yaşına kadar mutlaka emzir dediler bana hem emzirme hemşireleri hem de doktorlar. Tabi o zaman sezaryenle doğum yapmışım sütüm de damla damla geliyor kolaysa sen emzir demiştim çok dua etmiştim emsin sütüm yetsin diye. Allah nasip ederse hedefe daha 1 yıl var. Tabi büyükler şaşırıyor bu lafı duyunca blr de yanında söylediler. 1 yaşına gelince bırakan çok. Ama şartlar önemli. Çalışmıyorum evdeyim başka çocuğum yok bütün ilgim olabildiğince kızımda. Beni zorlayan kısmı gece yanımda ve emerek uyuması. Kızımın memeyi bırakması demek hem meme sevdasıyla hem de uykuya geçişle mücadele etmek olacak al sana komboşimdilik aklımda bu var. Sağlık versin emsin
Memeyle uyuyan bebeği emmeyi bırakmadan eğitim verilmemeli diye görüşler var. Siz verdiniz o zaman ben de araştırdım ama cesaret edemedim şimdi de geç sanırım. Şu süreç geçsin benim de kafam dağılsın belki sonbahar destek alırım bu konudaÖnce uyku eğitimi üzerinde çalışsan daha kolay olur belki canım. Geceleri daha rahat uyur hem
Memeyle uyuyan bebeği emmeyi bırakmadan eğitim verilmemeli diye görüşler var. Siz verdiniz o zaman ben de araştırdım ama cesaret edemedim şimdi de geç sanırım. Şu süreç geçsin benim de kafam dağılsın belki sonbahar destek alırım bu konuda
Bende çok yalvarp bunalıma girmiştim emmezse diye, rabbim dualarımı ettiğim dozda kabul etti ve ben insanoğlu bundanda bezdim çok şükürBiz de memeye sonradan donenlerdeniz 1 yasa kadar mama meme gittik şimdi sadece emiyor.neyse ki aşırı memeci değil sanırım çalışmamın etkisi varannemler bazen kes diyor olmaz diyorum ben onu memeye alıştırmak için neler çektim şimdi kesemem diyorum burda az yazmadım emmek istemiyor diye
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlarben çok ara vermeyi düşünmüyorum nasip artık
Bende çok yalvarp bunalıma girmiştim emmezse diye, rabbim dualarımı ettiğim dozda kabul etti ve ben insanoğlu bundanda bezdim çok şüküröyle böyle değil her dk emse emzik gibi emecek. Asla oturamıyorum oturduğum an memede. İş yaparkende yerden yere atıyo kendini.
gece uykuları hala defalarca bölünüyo faln hele şu ramazanda iyice zorladı gece uykusuzluğu