2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim oğlumda tam bir meme aşığı 2 yaştan önce sütten kesmek istemedim ama asiri bağlı memeye gece en az 5 defa uyanır emmesede ağzında emzikgibi tutmak istiyo hala uyku düzenimiz yok . Gece 1den önce yatmaz sabahta 7 de ayakta gunduz uyuyor 1.5 saat kadar çok düzensiz. Bende dinlenemiyorum aşırı sinirli oldum.

Benim oğlumu anlatmışsın ama bizimki okdar geç uyumuyo Allaha şükür.
bende bu gdişle kesemeyecem zaten bakalım zaman ne gösterecek

Kaç kg şuan canım. Yusuf ege de 6 aydır 1 kg anca aldı
Maşallah oğluna. 9.6kg Evde ölçüyorum boyunu kilosunu mecburen boyu uzuyor çok şükür ama kilo canımı sıkıyor. Sağlıklı ona şükrediyorum. Bir şey yemiyor ki hiç bana benzememiş. En sevdiği yemeği bile 3 kaşıktan fazla yemez. Emdiği için desem 4 saat oyunla şarkıyla oyaladım emzirme den yedirdim durum aynı. 12. Ayda 9.8kg idi. Çok yese dert yemese dert.

Bizde de alma yok 6aydir gram almadi boya gitti. Butlarini ozluyorum keci boynuzu ozu, dut ozu, karadut ozu denedin mi sabahlari istah actigi soyleniyor. Doktor bana 1 yasinda bundan sonra almayip verebilir demisti abur cubur yemiyosa pek almiyolar. Arkadasimin kizi yasinda 9 kiloydu simdi 18aylik 11bucuk kiloymus. Anlattigina bakilirsa bizim kadar yiyo ama kizina babaannesi gunde 4 5 bazen daha fazla cicibebe veriyomus. Bizimkiler normal bence

Cici bebeyle alacağı kiloyu istemem sağlıklı olsun yeter. Yazdıklarından sadece karadut özünü denemedim diğerlerinin tadına bakıp ağzına sokmadı bir daha. Saniye yerinde durmuyor zaten kuş kadar yiyor. Annesi gibi tombiş olmayacak diye avutuyorum kendimi. Vitamin mineral eksikliği olmasın.

Karadutu dene ben bazen yemeklerin yanina meyve suyu seklinde veriyorm. Bide diger ozler acildiginda kotu kokuyo ama zamanla o koku geciyor. Bizde de kafa cevirip agliyodu simdi keciboyunuzunu cins gununde degilse kasigi yaliyo heyecanlaniyo getirirken israrla denemek lazimmis. Onun disindq bence dert etme annem hep 1 1bucuk yil ayni kiloda kaldiginiz oldu dedi normal bence. Bende kilo degil de istahla yemesini isterdim her yemek merasimle geciyor ve cok yorucu cidden mama diyo ama koyunca yemedigi gibi firlatiyor bir tek aksam yemegimiz iyi onun disindqki ogunler ha var ha yok hazirlamak bile istemiyorm keske istedigi seyi soylese de onu yapsam diyorm

Anladım canım demekki kilolu bi bebiş olmayacak. Bizimki bazen güzel yiyo bazen hiç yemiyo ama kg hep aynı hemen hemen

Mama mama diye bağırıyor gören aç bırakıyorum sanar ama sonuç en fazla 3 kaşık o da her gün her öğünde depil. Sağlıklı yemeklere sebzelere meyvelere karşı iştahı açık olsun diye dua ediyorum artık.

Degisik seyler denemek gerek sanirim. Bide dislerde zorluyo olabilir gunleri tutmuyo yaa yemez dedigin seyi yer yer dedigin seyi yemez. Saglikli olsunlarda elbet sorunsuz yedikleri gunlerde gelcek

Canim kahvaltiyi nasil veriorsun karadutu sulandiriyormusun bende denemek istiorum

Canim kahvaltiyi nasil veriorsun karadutu sulandiriyormusun bende denemek istiorum

Bnm kiz kahvalti pek sevmiyo aslinda. 1yumurtayi kayisi kivaminda hasliyorum yada yagda sari cok dagilmadan ustune nane serpistirerek pisirip, yediriyorm. Peynir pek sevmez ne evde yapilan ne hazir ama bu ara cubuk peynirler varya onu veriyorm 1 tane ondan yiyor. Domates dograyip visne eksili zeytinyagli onu yiyo yada salatalik, onun disinda mantar soteliyorm ona bayiliyo yada dereotlu krep yapiyorm bal yiyor, keciboynuzu ozunu veriyorum cok anlamadan. Cilek kivi karpuz gibi meyveleride ben kahvaltiya dahil ediyorm. Tamamen degisiyo net yer dedigim bisey yok sadece degisik seyler yapiyorm o kadar. Karadut ise bizde ozu var Çanakkale'den teyzem getirmisti. 1tatli kasigini cay bardagina koyuyorum ceyrek su ekliyorm tadina bakarsin duruma gore sulandirirsın. Meyve suyu olarak onu aksamlari yemek yaninda veriyorum

Son düzenleme:
Ben kahwaltida portakal suyu sıkıyordum yanina ama smdi mevsimi gecti ne icirsem die dusunurken yazina denk geldim nerden temin edebilirim aktarlarda varmidir alip deniyeyim severse kahwalti yanina verebilirim tesekkurler. Kahwalti icinde bizim duzenimiz var hep ayni seyi yiyo evet ama yiyo cok sukur kahwaltida tek sorun yasamiyorum masallah gerisi hep oyunla kandirma ile yediriorm

Benimki de kahvaltı yapmıyo eskiden yapıyodu. Uzuun zamandır kaşıkla yiyebileceği yumuşak şeyler istiyo. Bikaç gündür pankek sevdi onu yiyo muzlu ballı vs. Dün içine peynir koydum onu sevmedi. Babası haşlanmış yumurta verirse yiyo benden yemiyo sıpa. Menemene bayılıyo.
hatta akşam yemeklerini bile benden yemiyo artık babası hem iftar yapıp hem onu doyuruyo

Bizde de oyle halayla babaanneyle teyzeyle gorusuyo kitap okuyoz oyle boyle yediriyorum. Ben portakal suyunu et yemekleriyle yediriyodum ama doktor posasiyla yesin daha iyi dedi sonradan dilipleyip yanina koyuyodum. Karadut ise arifoglunun ve koycegiz yoresel diye bi markadan duymustum google amcaya sormak gerek yorumlara bakarak alabilirsn bizimki markasiz maalesef. Ben bize de yapiyorum bence cok guzel dogal meyvesuyu oluyo yazin biraz soguk suyla guzel bi icecek oluyor.

Evet bnde posasi ile veriorm arastirip alacagim cok tesekkur ederim ne versem kahwaltiya die dusunurken super oldu hem faydalı. Sizin bebisler nasil hareketlimi bnm kizim yerinde durmuor suan en zorlandigim donem iki dk gözümü ayiramiorm uzerinden sandalyeye cikio ordan yemek masasina her yerde cok korkuorum bu donem

Benim kizim daha bagimsiz yurumuyor bugun teyzeyle karsilikli 2 adim atti o kadar. Cok cok cok tedbirli yatakta kanepede heryerde birakiyorum cok tedbirli iniyor hic duser diye basinda beklemiyorum. Biraz uclardayiz bu konuda sanirim poposunun ustune dusunce bile aglayan kizim var hoplamak ziplamak hic tarzi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…