Ben bu pazartesi yaptırdım canım hic bir sıkıntı olmadı. Zaten önceki aşıların aynısı yapılıyor ekstra 1 aşı eklenmiş ağıza damlatiliyor hemşireye sordum o da ateş falan yapmaz dedi. Sıkıntısız geçirdik şükür. Bizim sağlık ocağı zaten randevuyla çağırıp yapıyor aşıyı eskisi gibi gidip bekleme yada başka hastayla karşılaşma durumu olmadı. Oğlumu da biyere falan dokunmasın diye kanguruya koydum maske taktırmaz diye de üzerini de muslin ortuyle örtüp o şekilde götürdüm.Kızlar 18. Ay aşılarını yaptıran oldumu ates falan yapiyormu
Evet canım yapıyormuş gitmeden calpol vermiştim hemşiremiz vermemek lazım dedi ama korktum şimdi dr. Gidemeyiz diye kendi dr.Umuz asiya giderken ates düşürücü verebileceğimi söylemişti bizim kızda ates olmadı aşının biri bacaktan yaptı birini koldan bacaktaki şişme ağrı yapar belki dedi ama yapmadı birde ağızdan 2 damla rahat atlattık darısı size canımGeçmiş olsun canım, ne güzel çocuğu çıkartmanız gerekmemiş... Bizim de Mayısta aşımız. Ağrı ateş yapıyor muymuş bu aşı, bir şey söyledi mi hemşire hanım?
Geçmiş olsun canım Hayirlisiyla atlattık aynen bizimde hemşiremiz bikac gün önce arayıp randevu vermişti böyle çalışmaları iyi olmuşBen bu pazartesi yaptırdım canım hic bir sıkıntı olmadı. Zaten önceki aşıların aynısı yapılıyor ekstra 1 aşı eklenmiş ağıza damlatiliyor hemşireye sordum o da ateş falan yapmaz dedi. Sıkıntısız geçirdik şükür. Bizim sağlık ocağı zaten randevuyla çağırıp yapıyor aşıyı eskisi gibi gidip bekleme yada başka hastayla karşılaşma durumu olmadı. Oğlumu da biyere falan dokunmasın diye kanguruya koydum maske taktırmaz diye de üzerini de muslin ortuyle örtüp o şekilde götürdüm.
Kızlar aşılarımızı yaptırdık sağlık ocağı hemşiremiz arabaya gelip yaptı aşıları ates olmadı rahat atlattik sadece bexsero 3. Dozunu şimdilik 1 ay erteleyeceğiz
Açıkçası net bir bilgim yok zamanında yaptırmak aşının etkenini artırıyormuş ne kadar uzarsa etkisi okadar azalır dedi dr. Ama bir iki aydan bisey olmaz dedi 24. Aya kadar bitmesi lazım dozlarBizimde 16.aydaydı son doz erteledik 1ay oldu ne kadar ertelenebiliyor bilginiz var mı
Açıkçası net bir bilgim yok zamanında yaptırmak aşının etkenini artırıyormuş ne kadar uzarsa etkisi okadar azalır dedi dr. Ama bir iki aydan bisey olmaz dedi 24. Aya kadar bitmesi lazım dozlar
Kızım babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli benimle olmak istiyor. Ben bir yerde yanlış mı yapıyorum? Eşim çok üzülüyor ben üzülüyorum. Gerginliği kızım anlıyor. Nasıl olacak bilmiyorum
Roc kullanıyoruz canım, 9 aylık olduğundan beri kullanıyoruzKizlar bebislerinize dis fircasi kullanmaya baslayaniniz varmi varsa hangi marka nasil aldiniz
Biz gec dis cikarttik 6 dis olunca yavastan tanistirmaya basla demisti doktorumuz artk almak istiorm markaya bakacagim tesekkur ederimRoc kullanıyoruz canım, 9 aylık olduğundan beri kullanıyoruz
Çok teşekkürler canımAnneler günümüz kutlu olsun anneler
Kızım babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli benimle olmak istiyor. Ben bir yerde yanlış mı yapıyorum? Eşim çok üzülüyor ben üzülüyorum. Gerginliği kızım anlıyor. Nasıl olacak bilmiyorum
İlgilenmeye çalışıyor ama sadece dans etmek için kucağına gidiyor o da her zaman değil. İnşallah geçici bir durumdur. Halbuki ilk öpücüğü ona vermiştiEşinin kızla ilgilenmesi nasıl canım? Onunla alakalı olabilir mi?
Geçer cnm ya. Kızım da bı ara bana gelmiyordu anca emmek aklına gelirse geliyorduİlgilenmeye çalışıyor ama sadece dans etmek için kucağına gidiyor o da her zaman değil. İnşallah geçici bir durumdur. Halbuki ilk öpücüğü ona vermişti
Acemi ve geç anne olmak zor. Yorgunluk ve uykusuzlukla baş etmek zorlaşıyor. Günümüz şarkı söylemekle geçiyorGeçer cnm ya. Kızım da bı ara bana gelmiyordu anca emmek aklına gelirse geliyordusonra duzeldi
Acemi ve geç anne olmak zor. Yorgunluk ve uykusuzlukla baş etmek zorlaşıyor. Günümüz şarkı söylemekle geçiyormutlu anne mutlu baba mutlu çocuk