2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 18. Ay aşılarını yaptıran oldumu ates falan yapiyormu
Ben bu pazartesi yaptırdım canım hic bir sıkıntı olmadı. Zaten önceki aşıların aynısı yapılıyor ekstra 1 aşı eklenmiş ağıza damlatiliyor hemşireye sordum o da ateş falan yapmaz dedi. Sıkıntısız geçirdik şükür. Bizim sağlık ocağı zaten randevuyla çağırıp yapıyor aşıyı eskisi gibi gidip bekleme yada başka hastayla karşılaşma durumu olmadı. Oğlumu da biyere falan dokunmasın diye kanguruya koydum maske taktırmaz diye de üzerini de muslin ortuyle örtüp o şekilde götürdüm.

Geçmiş olsun canım, ne güzel çocuğu çıkartmanız gerekmemiş... Bizim de Mayısta aşımız. Ağrı ateş yapıyor muymuş bu aşı, bir şey söyledi mi hemşire hanım?
Evet canım yapıyormuş gitmeden calpol vermiştim hemşiremiz vermemek lazım dedi ama korktum şimdi dr. Gidemeyiz diye kendi dr.Umuz asiya giderken ates düşürücü verebileceğimi söylemişti bizim kızda ates olmadı aşının biri bacaktan yaptı birini koldan bacaktaki şişme ağrı yapar belki dedi ama yapmadı birde ağızdan 2 damla rahat atlattık darısı size canım

Ben bu pazartesi yaptırdım canım hic bir sıkıntı olmadı. Zaten önceki aşıların aynısı yapılıyor ekstra 1 aşı eklenmiş ağıza damlatiliyor hemşireye sordum o da ateş falan yapmaz dedi. Sıkıntısız geçirdik şükür. Bizim sağlık ocağı zaten randevuyla çağırıp yapıyor aşıyı eskisi gibi gidip bekleme yada başka hastayla karşılaşma durumu olmadı. Oğlumu da biyere falan dokunmasın diye kanguruya koydum maske taktırmaz diye de üzerini de muslin ortuyle örtüp o şekilde götürdüm.
Geçmiş olsun canım Hayirlisiyla atlattık aynen bizimde hemşiremiz bikac gün önce arayıp randevu vermişti böyle çalışmaları iyi olmuş

Bizimde 16.aydaydı son doz erteledik 1ay oldu ne kadar ertelenebiliyor bilginiz var mı
Açıkçası net bir bilgim yok zamanında yaptırmak aşının etkenini artırıyormuş ne kadar uzarsa etkisi okadar azalır dedi dr. Ama bir iki aydan bisey olmaz dedi 24. Aya kadar bitmesi lazım dozlar

Kızım babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli benimle olmak istiyor. Ben bir yerde yanlış mı yapıyorum? Eşim çok üzülüyor ben üzülüyorum. Gerginliği kızım anlıyor. Nasıl olacak bilmiyorum

Bizde de durumlar farkli degil. Annemlere veriyorum 10dk sonra yine bende oyaliyolar ama beni gorunce dikkatimi cekmek icin cok ugrasiyor. Artik oyun oynamiyor oyuncaklari atiyor yere. Buyuk adam gibi kanepede oturuyor yada yatakta yastigimda yatiyor. Yurumedigi icin asagi inme tenezzulunde bile bulunmuyor. Kanepeden inmeyi ogrettim ilk basta bi sevindi tekrarladi ertesi gun yine ayni. Telefondan muzik ac eline ver yarim saat sallaniyor en buyuk aktivite suan bu onun icin. Kizim in oyna diyince yastiga yapisiyor zaten oda olmazsa memede🙄

X