2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok sağol ilgin için evet dr. Mesaj attım yediği birseyden dedi allerset ver dedi ama hiç farklı bisey yemedi son günlerde yapabilecek olanlar yumurta domates salatalık bunları herzaman yiyordu ilk defa olunca korktum bende sıkıldığı için olduğunu düşünüyorum yarın için bi kaç aktivite ayarladım umarım biraz havası değişir 1.5 ay oldu tam hiç çıkmadık ama eskiden kapıya giderdi vururdu son 1 haftadır gitmiyor ben gitsem bile gelmiyor peşime 😢Allah yardımcımız olsun insallah çabucak atlatırız mutlu günlere LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Aminn... İnşallah canım çabucak sağlıkla atlatalım... Normalde çıkmaya alışkınsa hepten zor onlar için

Biz de aynı durumdayız. Mart başında da influenza olmuştuk topluca, o zaman da görüşemedik zaten, 1,5ay olmuş... Annem aradığında telefona bile bakmıyor küsüyor, yüzünü asıyor hemen... Geçen bi aldı telefonu annemle görüntülü konuşuyorduk, bi öptü bi öptü telefonu sarıldı filan... Bir de sebebini anlamıyorlar ya ona çok üzülüyorum.

Eşim geçen haftalarda iş yoğunluğundan mesaiye kalıyordu, bazı günler babasını bile görmeden geçiyordu. Bu hafta eşim evden çalışıyor çok şükür, kızım babası evde olunca daha mutlu. Çok şükür.

Sağol canım.
Biz dün evde kutladık oynadık camlarimizi süsledik.
Dün cok iyiydi kızım.
Ama bugün ateşi var :KK43: 39lari geçiyor.hastaneler malum. İnsaAallah geçer...
Canım geçmiş olsun, doktoruyla görüştünüz mü, 39 yüksek baya, gitmemek daha tehlikeli olmasın

Canım geçmiş olsun, doktoruyla görüştünüz mü, 39 yüksek baya, gitmemek daha tehlikeli olmasın

Sağol canım. Öksürük burun tıkanıklığı vs hicbsy yok.ates ishale yakın büyük tuvalet ve pişik var.doktoruyla yazistik 6 saat arayla ateş düşürücü şurup vericez.diş olabilir dedi doktorumuz.

Sağol canım. Öksürük burun tıkanıklığı vs hicbsy yok.ates ishale yakın büyük tuvalet ve pişik var.doktoruyla yazistik 6 saat arayla ateş düşürücü şurup vericez.diş olabilir dedi doktorumuz.
Önceki dişlerde böyle oldu mu diye soracaktım ama ilk dişmiş. İnşallah diştendir canım, doktoruyla da takipteymişsiniz zaten sen içini ferah tut, takibe devam et. Bir an önce patlatır dişi de rahatlar inşallah

Önceki dişlerde böyle oldu mu diye soracaktım ama ilk dişmiş. İnşallah diştendir canım, doktoruyla da takipteymişsiniz zaten sen içini ferah tut, takibe devam et. Bir an önce patlatır dişi de rahatlar inşallah

2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu vardı. Aklımızda kalmasın diye evde poşet vardı taktik.ama hastaneye geç ulasabildik. Hastalık yok şükür boğaz ciğer gibi. Kan tahlili yapıldı. Enfeksiyon çıktı yine kizlar... antibiyotik 5 gün kullanicaz.dişler yine başka bahara kaldi

2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu vardı. Aklımızda kalmasın diye evde poşet vardı taktik.ama hastaneye geç ulasabildik. Hastalık yok şükür boğaz ciğer gibi. Kan tahlili yapıldı. Enfeksiyon çıktı yine kizlar... antibiyotik 5 gün kullanicaz.dişler yine başka bahara kaldi
Çok geçmiş olsun canım. 3.dozda ateş düşer, çocuk toparlamaya başlar der annem hep. İnşallah hemen toplamaya başlar..

S Sevdeeee1 çok geçmiş olsun kızına cnm dişte ateş 38i geçmez aklında olsun. Bnm kızında 13.ayda çıktı dişi 6 tanecik var. İdrar yolu enfeksiyonu kızımda olmuştu dirençli ateş kabusum çabucak toparlar annesi inş

Teşekkür ederim cnm.diş olmadigina her şeyi ona yoruyoruz.
Evet enfeksiyon ateşi zor geçiyor.bugun daha iyi şükür ki ☺️

kızlar bebelac pepti junior ihtiyacım var en ucuz satan yeri biliyor musunuz? eczanede fiyatlar çok yüksek, en ucuz .. .. burada satılıyor galiba daha ucuza satan yer biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar aşılarımızı yaptırdık sağlık ocağı hemşiremiz arabaya gelip yaptı aşıları ates olmadı rahat atlattik sadece bexsero 3. Dozunu şimdilik 1 ay erteleyeceğiz
Geçmiş olsun canım, ne güzel çocuğu çıkartmanız gerekmemiş... Bizim de Mayısta aşımız. Ağrı ateş yapıyor muymuş bu aşı, bir şey söyledi mi hemşire hanım?

X