- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Aminn... İnşallah canım çabucak sağlıkla atlatalım... Normalde çıkmaya alışkınsa hepten zor onlar içinCanım çok sağol ilgin için evet dr. Mesaj attım yediği birseyden dedi allerset ver dedi ama hiç farklı bisey yemedi son günlerde yapabilecek olanlar yumurta domates salatalık bunları herzaman yiyordu ilk defa olunca korktum bende sıkıldığı için olduğunu düşünüyorum yarın için bi kaç aktivite ayarladım umarım biraz havası değişir 1.5 ay oldu tam hiç çıkmadık ama eskiden kapıya giderdi vururdu son 1 haftadır gitmiyor ben gitsem bile gelmiyor peşime Allah yardımcımız olsun insallah çabucak atlatırız mutlu günlere LezzetliCipetpet
Biz de aynı durumdayız. Mart başında da influenza olmuştuk topluca, o zaman da görüşemedik zaten, 1,5ay olmuş... Annem aradığında telefona bile bakmıyor küsüyor, yüzünü asıyor hemen... Geçen bi aldı telefonu annemle görüntülü konuşuyorduk, bi öptü bi öptü telefonu sarıldı filan... Bir de sebebini anlamıyorlar ya ona çok üzülüyorum.
Eşim geçen haftalarda iş yoğunluğundan mesaiye kalıyordu, bazı günler babasını bile görmeden geçiyordu. Bu hafta eşim evden çalışıyor çok şükür, kızım babası evde olunca daha mutlu. Çok şükür.