2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim kizimda 10 gundur istahsiz ama ben yaklasik 11aydan sonra bizimle yedirmeye basladim. Az yagli az tuzlu az salcali yaprim hala da oyle yapiyorm abartmadan yiyor. Her ogun kitap okuyorduk yani kendi eline alip bir iki lokmadan sonra tabagi ittirip kitap istiyor o soruyor ben cevapliyordum ben yediriyordum 4 ay filan boyle surdu. Simdi kitapta istemiyor onune buyup yayvan tabak koyuyorm parca parca onune koyuyorum. Keskin tatlara bayilir. Gun icinde pek bisey yemiyo ama aksam yiyor. Ama istahsizlik cok kotu ne yapacagimi sasiriyorum o zamanlar ac ve memeye sardiriyor. Sizde kitabi deneyebilirsiniz yada masaya ilgisink ceken hayvan meyve varsa yapistirin oyun oynayarak sayarak yer belki

Kitaplari benim oğlumda cok sever ama iste kandirip bi şekilde agzina koyduğum zaman direk tükürüyo

Sağlık ocağında çalışan biri hemşire biri doktor iki kişinin covid 19 pozitif olduğu haberi gelsi az, önce. Bu arada farklı semtlerdeki sağlık çalışanları ve tanışmıyorlar. Aşı zamanı yaklaşıyor kara kara düşünüyorum

Asi zaten normalde çok önemli bi konu ihmal edilmemeli hele ki su bağışıklığın çok çok önemli olduğu bi donemde bence ihmal etmeyin sadece gerekli tedbirleri alırsınız ki zaten sağlık ocaklarida tedbirleri en üst düzeye taşımışlardir ama yinede çok içinize sinmezse bi hemsirenizi arayıp görüşün Allah su zor gunlerde hepimizin yardımcısı olsun

Zaten boy kilo ölçümünü yapmadan sabah açılır açılmaz gidin diyor uzmanlarbazı hemşireler varsa arabaya kadar gelip yapıyormuş. Havada asılı kalmasına önlem olarak. Biz maske takarız ama kızım anında çıkartır öyle daha tehlikeli

Geçmiş olsun canım, rabbim tekrar nasip etsin, şefaatcin olsun inşallah.
çok zor zamana denk geldik ya hele evlatlarımız neler görecek hiç bilmiyorum
Döne döne emse yine iyi canım emerken koltuğun tepesine tırmanabiliyo, halat görevi görüyor canım göğüslerim. Koltuktan atlayacağında ağzından destek alıyo resmen.
emzirmeyi bukdar çok isteyen ağlayan ben bıktım resmen. Asla oturtmuyo oturduğumda direkt emmeye diye yapışıyo. Emmek te değil emzik niyetne kullanıyo beni

Herkese merhaba , bizim kız da yürümüyor yani elimizi tutarsa yürüyor kendisi 8 adım falan atıyor ama kalkıp yürüyyeyim demiyor. Sanırım kendisi oturduğu yerden ayağa kalkmaya çalışıyor onu becerince tam olarak yürüyecek

Herkese tekrar Merhaba. Evde olduğumuz şu günlerde en büyük sıkıntı çocuk oyalamak , bizim kız oyuncaklarla pek oynamıyor da, bu aktivite tahtalarından aldım onunla biraz oynuyor o kadar.etkinlik önerisi varsa alırım.ben yaptıklarımı yazayım fikir olur belki gerçi klasik şeyler
En sevdiği nişastadan oobleck hamuru ile oynamak, sonra chiayı suda bekletip jel yapıyorum onunla oynuyor
Un yada makarna koyuyorum onunla aktarma yapıyor.
Sonra traj köpüğü ile geçen oynadı sevdi ama ağzına götürecek diye biraz korktum onda
Sonra çift taraflı bantın üzerine ponponları saç tokalarını yapıştırıyor onları topluyor
Biz de durumlar böyle

Canım seniin paşa emme konusunda baya bı level atlamış

8 adimsa daha ne ben bugun bir elini tutup yuruttum. Yurumeye hevesli sukur ama hazir degil. Eli yere bakti hep dusersem diye dizleri titriyodu tek elle emeklemek istemiyor bazen o zaman yurume yardimcisina tutunuyo yada eller havada yurutmemizi bekliyor. Tay tay da 3 4 saniye duruyor. Hazir degil tam guvenin gelmesini bekliyorlar bence

Aynen güvenin gelmesini bekliyorlar. Bir de ben biraz korkağımdır işimi sağlama almadan yapmam, kız da bana benzemiş

Aynen güvenin gelmesini bekliyorlar. Bir de ben biraz korkağımdır işimi sağlama almadan yapmam, kız da bana benzemiş

Ay hic oyle olmadim. Annem sulalede bir ilki yasattigini soyluyor kizim icin ben 13.ayimda yurumusum hatta tuvaleti de ogrenmisim. Esimde oyle erken yurumus. Herkesin merak konusu bu kime cekti her yonden orjinal bi cocuk saglicakla yururler insallah onlar icin iyi olcak istedikleri gibi hareket edip bolbol karistircaklar

Kizlar bugun kizimda aniden vucunda kirmizi para gibi biseyler cıktı cok korktum herzaman yedigi seylwrin sonradan alerji yapma ihtimali varmı
Bizde de geçen hafta para kadar değil ama küçük küçük vücudunun her yerinde kızarıklıklar çıktı. Farklı bir şey de vermemiştim ama doktorumuza attım fotoğrafını WhatsApptan, önemli midir hastaneye gelmemiz gerekir mi diye sordum. Alerjiye benziyor ama viral olsa da aynı ilacı kullanıyoruz zaten, korkma dedi doktor. Alerji ilacı verdi, allerset, onunla geçti çok şükür. Bugün de bir iki tane gördüm sadece.

Doktoruna atabiliyorsan fotoğrafını atıp bi sor sen de canım. Farklı bir şey vermesek de bizim başımıza geldi bak... Biraz da stresten olabilir mi diye düşünmeye başladım, evde çok sıkılıyor, anneannesi kuzenlerini çok özledi kızım, önceden neredeyse her gün anneme gidiyorduk. Biz de ister istemez stres yapıyoruz haberler, internet, her yerde salgın konusu var

Canım çok sağol ilgin için evet dr. Mesaj attım yediği birseyden dedi allerset ver dedi ama hiç farklı bisey yemedi son günlerde yapabilecek olanlar yumurta domates salatalık bunları herzaman yiyordu ilk defa olunca korktum bende sıkıldığı için olduğunu düşünüyorum yarın için bi kaç aktivite ayarladım umarım biraz havası değişir 1.5 ay oldu tam hiç çıkmadık ama eskiden kapıya giderdi vururdu son 1 haftadır gitmiyor ben gitsem bile gelmiyor peşime Allah yardımcımız olsun insallah çabucak atlatırız mutlu günlere LezzetliCipetpet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…