Haklısınız muhtemelen sonradan gelecek mamasina güveniyor daha istikrarlı ve kararli olmam lazım. Konuşmak cok iyi geldi cok teşekkür ederim ❤
hesaplarınızı birleştirdim ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız muhtemelen sonradan gelecek mamasina güveniyor daha istikrarlı ve kararli olmam lazım. Konuşmak cok iyi geldi cok teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederimhesaplarınızı birleştirdim ...
Sabah saat 10 da uyanir mesela kahvalti tabağı mutlaka hazırlarım omlet veya pankek yada krep peynir zeytin ceviz bunlari her sabah koyarım ama yemez agzindan tükürür hep bende dayanamayıp bir saat sonra mecburen vicdan yapıp mama veriyorum gun icinde yoğurt ve corba yedirebiliyorum sadece onun dışında hep mama istiyor ama dediginiz gibi biraz sabirla belki bi rutine donusturebilrim
Kitaplari benim oğlumda cok sever ama iste kandirip bi şekilde agzina koyduğum zaman direk tükürüyoBenim kizimda 10 gundur istahsiz ama ben yaklasik 11aydan sonra bizimle yedirmeye basladim. Az yagli az tuzlu az salcali yaprim hala da oyle yapiyorm abartmadan yiyor. Her ogun kitap okuyorduk yani kendi eline alip bir iki lokmadan sonra tabagi ittirip kitap istiyor o soruyor ben cevapliyordum ben yediriyordum 4 ay filan boyle surdu. Simdi kitapta istemiyor onune buyup yayvan tabak koyuyorm parca parca onune koyuyorum. Keskin tatlara bayilir. Gun icinde pek bisey yemiyo ama aksam yiyor. Ama istahsizlik cok kotu ne yapacagimi sasiriyorum o zamanlar ac ve memeye sardiriyor. Sizde kitabi deneyebilirsiniz yada masaya ilgisink ceken hayvan meyve varsa yapistirin oyun oynayarak sayarak yer belki
Bnde tek bizimkinde agzindan yemek cikartma huyu var saniyordumKitaplari benim oğlumda cok sever ❤ ama iste kandirip bi şekilde agzina koyduğum zaman direk tükürüyo
Asi zaten normalde çok önemli bi konu ihmal edilmemeli hele ki su bağışıklığın çok çok önemli olduğu bi donemde bence ihmal etmeyin sadece gerekli tedbirleri alırsınız ki zaten sağlık ocaklarida tedbirleri en üst düzeye taşımışlardir ama yinede çok içinize sinmezse bi hemsirenizi arayıp görüşün Allah su zor gunlerde hepimizin yardımcısı olsunSağlık ocağında çalışan biri hemşire biri doktor iki kişinin covid 19 pozitif olduğu haberi gelsi az, önce. Bu arada farklı semtlerdeki sağlık çalışanları ve tanışmıyorlar. Aşı zamanı yaklaşıyor kara kara düşünüyorum
Zaten boy kilo ölçümünü yapmadan sabah açılır açılmaz gidin diyor uzmanlarbazı hemşireler varsa arabaya kadar gelip yapıyormuş. Havada asılı kalmasına önlem olarak. Biz maske takarız ama kızım anında çıkartır öyle daha tehlikeliAsi zaten normalde çok önemli bi konu ihmal edilmemeli hele ki su bağışıklığın çok çok önemli olduğu bi donemde bence ihmal etmeyin sadece gerekli tedbirleri alırsınız ki zaten sağlık ocaklarida tedbirleri en üst düzeye taşımışlardir ama yinede çok içinize sinmezse bi hemsirenizi arayıp görüşün Allah su zor gunlerde hepimizin yardımcısı olsun❤
Geçmiş olsun canım, rabbim tekrar nasip etsin, şefaatcin olsun inşallah.Selam kizlar yazamadım da giremedim de uzun zamandır. Gectigimiz ay dusuk yaşadım. cok supriz ve mucize bir şekilde 14 subatta hamile oldugumu ogrendim, ve 1 hafta sonra düştü. Uzun surfu kanamalar, agrilar, acısı, üzüntüsü...
Benim oglus cok hareketli, cok koşturuyorum, cok yoruluyorum. Azi dişlerinden biri gozuktu, diger 3u henuz yok ama zorluyor. Cok iştahsız, herşeyi deniyorum ama inatla yemiyor. Zorlayinca agliyor, zorlamasam da agliyor gerci, cok huysuz. Bu duruma da cok üzülüyorum, sinirlerim yiprandi iyice psikolojim bozuldu resmen. Depremler, sehitler, corona olaylari da eklenince bu psikolojiye bünyem kaldiramiyor artik. Bazen diyorum alsam yavrumu da koynuma, sarsam sarmalasam pamuklara, kendi cocuk oldugum döneme yada daha eskilere gitsem, orda yasasam, orda buyuse bebegim görmese bu zamanları, kaygisiz tasasız buyutsem...
Tarih bilgisinde olmasa boyle terimler, anlamini bile bilmese bircok seyin, olmasa internet, cep telefonu... sokakta oynasa... dizindeki yarasi tek buyuk acisi olsa...
Kafamda deli sorular
Döne döne emse yine iyi canım emerken koltuğun tepesine tırmanabiliyo, halat görevi görüyor canım göğüslerim. Koltuktan atlayacağında ağzından destek alıyo resmen.ne güzel yazmışsın... bugünler de anneler hep aynı dertten muzdarip, bizde dedurumlar aynı, bir sürü diş çıkarttık şimdiye kadar ne ishal ne ateş olmadı derken , sanırım nazara geldik bu sefer... sümükleri çeşmeden su akar gibi akıyor.. şurup yazdı sağlık Hekimi.. benden geçti nezle gibiydim .. ben iyiyim ama oğlan fena.. diş yüzünden o iki elin bütün parmaklarını aynı anda ağzına sokup sonra da öğürüyor. İştahsız.. beni emmekten başka birşey yapmıyor .. süt mü az geliyoranlamıyorum bi de kavga ediyor ağzında iken eliyle vurup çekiştiriyor bağırıp çağırıyor yapışık geziyoruz evin içinde ya bacağıma yapışıyor ya arkama ya da emerken üstümde oturur pozisyona da , yelkovan -akrep misali döne döne emiyor ...
bi benim ki mi bu şekilde emiyor acaba diye düşünüyorum
Ayyy herkesin yavrusu kosuyo zipliyo benim kiz yurumuyor daha iyi yonu de var kotu yonu de. Bizim gibi yurumeyen var mi hala
Bizde takviye olarak boost12 b12 kullaniyoz oceanin ise d3 kullaniyoz. Tahlil donemimiz geldi ama su salginda goturemem hastaneye beklicek 2 ay daha. Bizde de memeye duskunluk artti hatta ne guzel artik mastit seviyesine gelmiyorum diyordum simdi eme eme yine artirdi dolgunluk donemine geri donduk. Sanirim azilar zorluyor yada bilmedigim baska derdi var bilemedim. Takintilari var eline bulasan bir parca yada yapisan bisey varsa ihh ihh diye o seyi tasiyip bana getiriyor. Acik cekmeceye tahammulu yok en sevdigi kucakta oturuyo olsa bile inmek isteyip onu kapatmanin derdine dusuyor. Tam ilgi manyagi kimseyle konusamiyorm kendisiyle 24 saat ilgilenilsin istiyor ilgilenilmediginde bagiriyor, agliyor, yalandan guluyor isini iyi yapiyor
Geçmiş olsun canım, rabbim tekrar nasip etsin, şefaatcin olsun inşallah.
çok zor zamana denk geldik ya hele evlatlarımız neler görecek hiç bilmiyorum
Döne döne emse yine iyi canım emerken koltuğun tepesine tırmanabiliyo, halat görevi görüyor canım göğüslerim. Koltuktan atlayacağında ağzından destek alıyo resmen.
emzirmeyi bukdar çok isteyen ağlayan ben bıktım resmen. Asla oturtmuyo oturduğumda direkt emmeye diye yapışıyo. Emmek te değil emzik niyetne kullanıyo beni
Herkese merhaba , bizim kız da yürümüyor yani elimizi tutarsa yürüyor kendisi 8 adım falan atıyor ama kalkıp yürüyyeyim demiyor. Sanırım kendisi oturduğu yerden ayağa kalkmaya çalışıyor onu becerince tam olarak yürüyecek
Aynen güvenin gelmesini bekliyorlar. Bir de ben biraz korkağımdır işimi sağlama almadan yapmam, kız da bana benzemiş8 adimsa daha ne ben bugun bir elini tutup yuruttum. Yurumeye hevesli sukur ama hazir degil. Eli yere bakti hep dusersem diye dizleri titriyodu tek elle emeklemek istemiyor bazen o zaman yurume yardimcisina tutunuyo yada eller havada yurutmemizi bekliyor. Tay tay da 3 4 saniye duruyor. Hazir degil tam guvenin gelmesini bekliyorlar bence
Aynen güvenin gelmesini bekliyorlar. Bir de ben biraz korkağımdır işimi sağlama almadan yapmam, kız da bana benzemiş
Bizde de geçen hafta para kadar değil ama küçük küçük vücudunun her yerinde kızarıklıklar çıktı. Farklı bir şey de vermemiştim ama doktorumuza attım fotoğrafını WhatsApptan, önemli midir hastaneye gelmemiz gerekir mi diye sordum. Alerjiye benziyor ama viral olsa da aynı ilacı kullanıyoruz zaten, korkma dedi doktor. Alerji ilacı verdi, allerset, onunla geçti çok şükür. Bugün de bir iki tane gördüm sadece.Kizlar bugun kizimda aniden vucunda kirmizi para gibi biseyler cıktı cok korktum herzaman yedigi seylwrin sonradan alerji yapma ihtimali varmı
Canım çok sağol ilgin için evet dr. Mesaj attım yediği birseyden dedi allerset ver dedi ama hiç farklı bisey yemedi son günlerde yapabilecek olanlar yumurta domates salatalık bunları herzaman yiyordu ilk defa olunca korktum bende sıkıldığı için olduğunu düşünüyorum yarın için bi kaç aktivite ayarladım umarım biraz havası değişir 1.5 ay oldu tam hiç çıkmadık ama eskiden kapıya giderdi vururdu son 1 haftadır gitmiyor ben gitsem bile gelmiyor peşime Allah yardımcımız olsun insallah çabucak atlatırız mutlu günlere LezzetliCipetpetBizde de geçen hafta para kadar değil ama küçük küçük vücudunun her yerinde kızarıklıklar çıktı. Farklı bir şey de vermemiştim ama doktorumuza attım fotoğrafını WhatsApptan, önemli midir hastaneye gelmemiz gerekir mi diye sordum. Alerjiye benziyor ama viral olsa da aynı ilacı kullanıyoruz zaten, korkma dedi doktor. Alerji ilacı verdi, allerset, onunla geçti çok şükür. Bugün de bir iki tane gördüm sadece.
Doktoruna atabiliyorsan fotoğrafını atıp bi sor sen de canım. Farklı bir şey vermesek de bizim başımıza geldi bak... Biraz da stresten olabilir mi diye düşünmeye başladım, evde çok sıkılıyor, anneannesi kuzenlerini çok özledi kızım, önceden neredeyse her gün anneme gidiyorduk. Biz de ister istemez stres yapıyoruz haberler, internet, her yerde salgın konusu var