Selam kizlar yazamadım da giremedim de uzun zamandır. Gectigimiz ay dusuk yaşadım. cok supriz ve mucize bir şekilde 14 subatta hamile oldugumu ogrendim, ve 1 hafta sonra düştü. Uzun surfu kanamalar, agrilar, acısı, üzüntüsü...
Benim oglus cok hareketli, cok koşturuyorum, cok yoruluyorum. Azi dişlerinden biri gozuktu, diger 3u henuz yok ama zorluyor. Cok iştahsız, herşeyi deniyorum ama inatla yemiyor. Zorlayinca agliyor, zorlamasam da agliyor gerci, cok huysuz. Bu duruma da cok üzülüyorum, sinirlerim yiprandi iyice psikolojim bozuldu resmen. Depremler, sehitler, corona olaylari da eklenince bu psikolojiye bünyem kaldiramiyor artik. Bazen diyorum alsam yavrumu da koynuma, sarsam sarmalasam pamuklara, kendi cocuk oldugum döneme yada daha eskilere gitsem, orda yasasam, orda buyuse bebegim görmese bu zamanları, kaygisiz tasasız buyutsem...
Tarih bilgisinde olmasa boyle terimler, anlamini bile bilmese bircok seyin, olmasa internet, cep telefonu... sokakta oynasa... dizindeki yarasi tek buyuk acisi olsa...
Kafamda deli sorular
Öncelikle geçmiş olsun canım nasip hayirlisiyla yine tadarsin bu guzel gunleri kesinlikle sana katılıyorum kaygılar endişeler psikolojimi bozdu kafam hep dolu yoğun
uykusuzluk hat safhada uzun zamandır sanırım gun de toplamda 3 saat falan uyuyorum zombi gibiyim sinirliyim