2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür iyiyiz. 6 yıldır bıraktığım çamaşır suyuna merhaba dedşm. Evdeki ve eldeki kolonya kokusunu saymıyorum aslında razıyım bunlara yeter ki sağlıklı olalım.
Eşim bu hafta izin aldı ama pazartesi yine işe gidecek. Kişisel koruyucu ekipman da satıyorlar yani maske tulum eldşven gibi. O kadar çok sağlık çalışanı arıyor ki insan üzülüyor malzeme olmayınca Allah yardım etsin onlara. Ama mağazayada geliyorlar ya pozitiflerse diye bütün çalışanlar korkuyor. Malum çok kolay bulaşıyor ve önerşlen mesafeyi korumak mümkün olmuyor Biran önce tedavisi bulunsa da rahat bir nefes alsa herkes

Keske canim bir an once rahat nefes aliriz hepimiz endişeliyiz korkuyoruz bnm esimde calisiyor boyle cok zor sokaga cikma yasagi bana insallah bir an once ben evde ne kadar temuzler camasir suyu kolonya kullanirsam kullanayim esim calisiyor ve bulasmis olsa ona evin icinde bir hapsurmasi yattigi yastiktan bile bize bulastirabilir herkes birsey soyluyor umarim dha fazla can kaybi vermeden ülke olarak atlatiriz

Amin.

Kızlar nasılsınız gün sayardik buralarda yeri geldi guzel guzel teselli edildik yeri geldi sorularimizin cevaplarını bulduk şimdi minikler dogdu büyüdü yaramazliklara başladılar bile benim derdim kahvaltı oğlum kahvaltida sadece mama yemek istiyor cesit cesit omletler denedim pankek denedim haslanmis yumurta kesinlikle agzina surmez patates püresi yapıyorum onuda pek yemiyor sizde kahvalti durumlari nasil 15 aylık oğlum ve meme emmiyor maalesef ( bu arada ben ela26 sifremi falan unuttugum icin yeniden uye olmak durumunda kaldim)

Hoşgeldin canım yönetime bildirmediysen bildir mutlaka şifreni unutup aldığını. Normalde 2. üyelik almak yasak olduğu için sorun olmasın, onlar yardımcı olurlar

Canım bizdede kahvalti sorun sadece omlet ve bazen kuşburnu marmelati başka hiçbirşey yemiyor ilk zamanlar labne kaşar falan yiyordu artık yok onun dışında yemekte aynı sorun ya tarhana çorba ya köfte başka hiçbirşey yemiyor sebze yemekleri asla

Benimkide sadece kahwaltiyi duzgun yapiyor gerisini yemiyor bu çocukların yemek yememesi bizi en zorlayan kısım sanırım

Bizim de en sıkıntılı öğün kahvaltı, omlet yiyor genelde, ben de 1 tatlı kaşığı labne, 1 çay kaşığı dövülmüş cevizi , 1tatlı kaşığı tereyağı ile omlet yapıyorum, genel de bunu yiyor, haşlanmış yumurta sevmiyor, peynir sevmiyor, zeytin yiyor 2 3 tane ,biraz da tahin pekmezli ekmek ,bazen mıhlama yapıyorum ekmek banıp ondan veriyorum ,onu da seviyor, pankek ve krep de yiyor ama çok karbonhidrat ağırlıklı şeyler vermek istemiyorum
Eskiden labne kaşar falan da yerdi
Diğer öğünlerde de brokoliyi,kerevizi çok güzel yerdi şimdi istemiyor, inşallah düzelir sevmeye başlar yine

Hoşgeldin canım yönetime bildirmediysen bildir mutlaka şifreni unutup aldığını. Normalde 2. üyelik almak yasak olduğu için sorun olmasın, onlar yardımcı olurlar
Yok yönetime mesaj atmadim bir yılı geçtiği icin ama şimdi yazayim uyardığın icin teşekkür ederim

Ben tahin pekmez hic denemedim aslında hee sabah bir tatli kasigi pekmez veriyorum kan yapması icin ama tahinli hic denemedim onuda denemeliyim sanırım kahvalti öğünü için bide bagisiklik için kefir cok iyi diye duymustum ama oğlum 15 aylık kefir verilebilir mi acaba bağışıklık her zaman cok önemli ama malum su aralar en önemli seylerden bir tanesi bagisiklik bide benim oğlum sadcee bes ay meme emdiği icin daha da korkuyorum bagisiklik konusunda biraz da vicdan yapıyorum emziremedigim için

Benimkide sadece kahwaltiyi duzgun yapiyor gerisini yemiyor bu çocukların yemek yememesi bizi en zorlayan kısım sanırım
Kesinlikle çok zorluyor kahvalti olarak neler veriyorsun acaba sorsam cok kabalık etmis olmam insallah belki denemediğim bi tarif vardir sevip yiyecegi ben kitap falan almadim ek gida zamani cok pişman oldum su olaylar bitince hemen bı bebek yemek tarifleriyle ilgili bir kitap olacak bu aralar çünkü gerçekten yemek cok büyük sorun oldu bizde

Estafurullah ne kalabaligi ben biz ne yiyosak herseyden veriorum kizim asla peynir yemiyor kasarda yumurta hasliyorum yumurtayi kndisi yiyor domates salatalik zeytin ezmesi tahin helvasi tahin pekmez kaymak bal tereyag hepsinden azar azar veriorum cok sukur kahwalti sorun olmuyor ben ona ayri bsey hazirlamiyorum hazirladigim hicbirseyi yemiyor cunku artk bizimle ayni yediriyorum yemeklerimizi de az yagli tuz az sekilde yapiorum bu sekilde yemeye basladi

Masallah minige ben henüz bizle ayni yedirmeye başlamadım ama başlamalıyım sanırım artık

Ben yaşından beri bu sekilde birlikte yediriyorum brazda olsa faydasini gordum yemedigi zaman asla yemiyor ama cogu zaman bizdengorup tatmak istiyor
Benim oğlum cok merak etmez tatmak istemez hatta bazen yemek gördüğü zaman verme diyip kaçar ama mesela mamasini gece gündüz versem yok demez

Benim oğlum cok merak etmez tatmak istemez hatta bazen yemek gördüğü zaman verme diyip kaçar ama mesela mamasini gece gündüz versem yok demez
Bizde de anne sutu yok formul mama ile devam ettim ediyorum da hala kesmedim kesmeyide acikcasi dusunmuyorum 2 yasina kadar ama sadece gece ve sabah ilk uyandiginda mama aliyor yani 2 sefer gun icinde hep yemek yiyor bulamaci 11 aylikken bıraktım 1 ay zorlandi sonrasında alisti kahvaltiya denemelisin braz sabirla mutlaka alışır

Sabah saat 10 da uyanir mesela kahvalti tabağı mutlaka hazırlarım omlet veya pankek yada krep peynir zeytin ceviz bunlari her sabah koyarım ama yemez agzindan tükürür hep bende dayanamayıp bir saat sonra mecburen vicdan yapıp mama veriyorum gun icinde yoğurt ve corba yedirebiliyorum sadece onun dışında hep mama istiyor ama dediginiz gibi biraz sabirla belki bi rutine donusturebilrim

Bizim doktorumuz sofranizi masanizi kurun ilk siz baslayin yemege sonra yediginizden ona verin tatsin belkitadini sevmediği bsey olur zorlamayin sizin de yemediginiz seyler vardir sonucta dedi ve dediğini yaptim peynir harici cok sukur herseyi yiyo zeytinde braz bni zorluo ama ezmesini kullaniorum brazda olsa yiyo buda bnm icin yetio ben omlet pankek yapmiorum hic kndimize omlet yaparsam o haslama yumurtasını bitirdiğinde veriorum yesin diye her cocuk farkli iste biliyor ki yemedimmi mamasi gelecek ondan yemiyor belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…