Bu kadar kafaya takarsan iyice işin zorlaşır. Olduğu kadar de gerisini önemseme o zaman gerçekten artıyor. Dinlen uyu su iç sütüm var diye kendini telkin et ve inan. Yetmediği yerde de mama verirsin. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığı48 günlük
İkinci-3ncü ayda artar mı süt
En geç ne xaman artar ki
Sağolunnİnternetten tomrisin emzirme notları yazıp arat ve oku, inşallah faydasını görürsün, sütü arttıran en önemli şey bol bol emzirmek aslında
Bir de instagramda emzirenanne hesabını takip edebilirsin
TeşekkürlerrBu kadar kafaya takarsan iyice işin zorlaşır. Olduğu kadar de gerisini önemseme o zaman gerçekten artıyor. Dinlen uyu su iç sütüm var diye kendini telkin et ve inan. Yetmediği yerde de mama verirsin. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığı
Teşekkürler canım, bir yaş çekiminden fotoğraflarıSelam kizlar nasilsiniz bebisler hep hasta sanirim herkese cok cok gecmis olsun simdi sayfaya bi gozatim dedim cok duygulandim hep beraber gittik doguma resmen simdi kocaman oldular bizde kasim 10 da kutladik 1 yasini istanbul bulusmasini yaptinizmi resim falan goremedim benLezzetliCipetpet Emira SY bebisleriniz cok guzel olmus masallah kizlar benimde buyuk oglum infulenza oldu cok pis bi virus iyi ki kutayima bulasmadi korayim okadar zor atlattiki 3 gun atesi hep 40 lardaydi kafasi kalkmadi yataktan kuzumun disler konusulmus bizimde 4 yukarda 3 asagida toplamda 7 disimiz var 7. Yeni geliyor ama olsun.birde bizde alerji cikti abisindede vardi ama kutayin ki daha agir seyretti ek gidaya gectigimizden beri kusuyordu daha yeni alerji tozuna basladik kusmasi kesildi
Bu arada ozellikle erkek bebisi olanlar kilolariniz nasil biz kustugumuz icin surekli zayif geliyor oglum bana
48 günlük
İkinci-3ncü ayda artar mı süt
En geç ne xaman artar ki
Teşekkür ederimCanım benım bebeğim beni neredeyse hiç emmedi sütütümü hep sağıp verdim hali ile bebeğin emmesine benzemiyordu bende sütüm artsın diye promatlar içtim hümana içtim , dereotlu yoğurtlar yedim. incir kompostoları kürleri derken hamilelikte almadığım kiloları sonrasında aldım... promat evet işe yarıyor ama öyle çok mucizeler bekleme. birde ben ilk başlarda tek adet içiyordum günde ama çok aşırı şekerli aynı pekmez tadında pekmezli su. yarı yarı içtim bende suya karıştırarak sen sürekli tam içersen belki daha çok etki eder. birde jokerin bir markası vardı karamalz o daha az şekerli ve hafif asitliydi içimi çok kolaydı ama joker sonradan onu kaldırdı. en ıyı süt yapan şey bol su iç. uykunu al birde sık göğüslerin boşalsın. sık emzir ben sık sağdığımda sütüm artıyordu. ama promaltta işe yarıyor. öyle böyle 14 aylık olduk sadece 9 ay anne sütü verebildim oda mama takviyeli ama maşallah bir kere hasta olduk... gelişimi herşeyi çok ıyı. önceleri çok stres yaptım çok üzüldüm .. Ama kendimi boşa yıpratmışım.. sende rahat ol akışına bırak.
Cok guzel cikmislar masallah canimTeşekkürler canım, bir yaş çekiminden fotoğrafları
Malesef yapamadık buluşma. Kızım ateşlendi, bulaşıcı bir şeydir diye korktum. Erteledik ama kış geldiğinden beri bi biri hasta bi biri, nasip olmadı buluşmak. Size de çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş küçüğü
Ayy hani nerde fotoğrafları göremedim:)Teşekkürler canım, bir yaş çekiminden fotoğrafları
Malesef yapamadık buluşma. Kızım ateşlendi, bulaşıcı bir şeydir diye korktum. Erteledik ama kış geldiğinden beri bi biri hasta bi biri, nasip olmadı buluşmak. Size de çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş küçüğü
gördüm şimdi profile koymuşsun çooook güzel maşallahTeşekkürler canım, bir yaş çekiminden fotoğrafları
Hasta olan bebislere cok cok gecmis olsun rabbim bir an once sifalarini versin insallah bu bahsettiginix hastalik nefir bilmiyorum ilk defa duydum benim kizimda hasta gozleri akio hep burnu akio doktora goturmedik belirtileri nelerdi bu hastaliginKızlar benimki de oldu influenza yaşimdi geldik acilden. Ateşi düşmüyor bi türlü. 4 5 gün çekeceğiz demek allah yardımcısı olsun bizim de bebişlerimizin de.
Oyy maşallah, tam bir İnci tanesi
İyi yapmışsın canım. Çoğu doktor evde hasta olunca diğer çocuklara ve yetişkinlere de koruyucu tedavi uyguluyor zaten. Allah tekrarını göstermesinCok guzel cikmislar masallah canim
Evet ya kis ayi bide yaslari ufak ikisininde benimkilerde ole bi biri bi biri hastalaniyor hele ikisi birden hastalandinmi tadindan yenmiyor
Evet hastalanmadi ama ben kucugede buyugun ilacindan icirdim cok sukur ucuz atlattik
Allah kimseye bi daha yasatmasin herkese acil sifalar versin
sağol canım bizim belirtiler 40 derece ve düşmeyen bir ateş öksürük halsizlik burun akıntısı başını yerden kaldiramiyordu ve istahsizlik bu hastalığın halk dilindeki adı domuz gribi bence daha ilerlemeden doktora git salgın varHasta olan bebislere cok cok gecmis olsun rabbim bir an once sifalarini versin insallah bu bahsettiginix hastalik nefir bilmiyorum ilk defa duydum benim kizimda hasta gozleri akio hep burnu akio doktora goturmedik belirtileri nelerdi bu hastaligin
Yüksek ve ilaca dirençli ateşHasta olan bebislere cok cok gecmis olsun rabbim bir an once sifalarini versin insallah bu bahsettiginix hastalik nefir bilmiyorum ilk defa duydum benim kizimda hasta gozleri akio hep burnu akio doktora goturmedik belirtileri nelerdi bu hastaligin
Yaa çok tatlıymış:)Masallah yaa cok guzel Eki Görüntüle 2579574
Buda bizim minnak
Ya maşallah ona ne kadar duru, saf. Ömürleri güzel olsun
Çok coolsun Kutay’cığımm. Çok geçmiş olsun kozmocum koray için zor bi yıl oldu bu sene..Masallah yaa cok guzel Eki Görüntüle 2579574
Buda bizim minnak